Esmu šeit samērā jauns lietotājs un pavisam nesen sāku atjaunot savu motociklu Jawa 350/360 1969.gada, tā kā tā pieredze nav no tām spožākajām.
Man ir divi jautājumi!
1) Meklēju meistaru, kurš spētu uzkrāsot tās saucamās zelta strīpas. Jākrāso būtu aizmugures dubļu sargs, abi divi bardačoki, un stūres augšējais "kožuhs", kur liekas spidometrs un aizdedzes atslēga.
2) Vēlētos uzzināt Jūsu viedokli par attēlos redzamo bāku. Ko darītu Jūs, lai to atjaunotu, ja būtu manā vietā? Kā redzams tad bāka nav tajā spožākajā stāvoklī...Varbūt tad jāpērk cita un tad tā jāatjauno? Varbūt uzreiz jāpērk jauna?
Būšu ļoti pateicīgs par jebkuru informāciju, ko man sniegsiet!
cik nu es saprotu, tad bākas iet uz apmaiņu. atdod veco + 200 eur naudiņas = restaurēta bāka. gribētos ļoti ticēt, ka kvalitāte laba + bāka no rūsas iztīrīta + no iekšpuses apstrādāta. taču kamēr neesmu dabā redzējis , slavēt atturos.
Kad biju čehijas tirgū tad tur varēja nopirkt jaunas bākas, gan krāsotas gan tikai hormētas utt. cena par nekrāsotu bet nohromētu gāja ap 120Ls un nekas nebija jādod pretī!
1)Atrod bez buktēm baku! Tad varēsi nohromēt tepat. Piemēram, Aucē. Un kvalitāte ir ok, mani apmierina.
2)Brauc uz CZ pakalj...pa 120 ideaalu neatradiisi tur, bet tuvu tām izmksām ir...+ ceļš=kosmos
Esmu šeit samērā jauns lietotājs un pavisam nesen sāku atjaunot savu motociklu Jawa 350/360 1969.gada, tā kā tā pieredze nav no tām spožākajām.
Man ir divi jautājumi!
1) Meklēju meistaru, kurš spētu uzkrāsot tās saucamās zelta strīpas. Jākrāso būtu aizmugures dubļu sargs, abi divi bardačoki, un stūres augšējais "kožuhs", kur liekas spidometrs un aizdedzes atslēga.
2) Vēlētos uzzināt Jūsu viedokli par attēlos redzamo bāku. Ko darītu Jūs, lai to atjaunotu, ja būtu manā vietā? Kā redzams tad bāka nav tajā spožākajā stāvoklī...Varbūt tad jāpērk cita un tad tā jāatjauno? Varbūt uzreiz jāpērk jauna?
Būšu ļoti pateicīgs par jebkuru informāciju, ko man sniegsiet!
[