Aizmirsi paroli?

zaz fanatiķis 11.Feb 2011
+
-
sveiki,pa cik esmu reģistrējies retro moto, bet pats vairāk gan nodarbojos ar zaz.gribēju pateikt un parādīt kad man arī ir kautkas no moto.nav jau protams nekāds retro,bet gadi mocim ir drusku.ikdienā protams nebraukāju kādas pāris reizes vasarā izbraucu kādu līkumu.moci man uzdavināja pirms kādiem 3gadiem,ko pa laukiem braukāt.braukt arī vēl nemācēju un tāds liels mocis man likās pārāk jaudīgs priekš pirmā 2riteņu braucamā.mocim dokumenti arī ir,bet pašam tiesības vēl nav.īsumā tāds mans stāsts par šo moci.paskataties bildes un izsakat viedokli.

http://foto1.inbox.lv/dalabi2/mans-mocitis/Bilde017.jpg

ursus 11.Feb 2011
+
-
varbūt ir links bildēm?
vai kur var redzēt?

+
-
ursus kad būsi baldones galā? man vēl intresē tās riepas voshoda

Skaabe 11.Feb 2011
+
-
Tas jau nu K750 gan nav :) , motors no Urāla, pakaļējais dublinieks arī, bāka no K750 vai K650, priekšējais dublinieks pārtaisīts. Autentisks nav, bet manā skatījumā tīri labs čoperveidojums, salīdzinot ar to, kas redzēts apkārt:D

+
-
nu atvainojiet nēsmu moča atpazinējs,pārējos krievu laika močus vēl atšķiru,bet šie man sagādā problēmas

ursus 11.Feb 2011
+
-
zaz fanatiķis :
ursus kad būsi baldones galā? man vēl intresē tās riepas voshoda

nu kā lai tev saka.
ja man par to cenu vēl ir jāpiegādā,tad es labāk izmetu. tas nav apvainojums,bet loģika.

ursus 11.Feb 2011
+
-
normāls donors,ar smuku šķjūningu,TOS klusinātājus PĀRDOD man. man vajag JAWA,bet tev NEDER no JAWA :D

zaika 11.Feb 2011
+
-
izskatās sakarīgi, nekā baigi lieka, es ar tādu labprāt brauktu :)

zelch 11.Feb 2011
+
-
Nu normāls urāls! Viss itkā ok ,bet tās MŪŽĪGĀS bārksis pie stūres! Nezinu kā jums ,bet man viņas ir galīgi piegriezušās! Sajūta ka 8 no 10 ''tūnētajiem dneprurāliem tādas ir! Jawas klusinātāji izskatās diezgan labi! Labāk nedod nevienam pirms ņēsi dabūjis īstos! ;)

aabele 12.Feb 2011
+
-
Jā - kretinē bārkstis un garās dakšas. Manuprāt normālam čoperim ir jābūt ar īsu dakšu (kā šajā foto), apaļo atslēgu somu (kā šajā foto), un stūri noregulētu tā, lai rokturu gali nedaudz uz zemi skatītos. Tā lai braucot ir jāpieliecas.

RaivisSam 12.Feb 2011
+
-
Nu ja gribi pilnīgi pa smuko, nost pasažiera sēdekli un bārkstis, citādi ļoti skaisti uztaisīts mocis

Mixx 14.Feb 2011
+
-
No K-750 tur tikai bāka. Tā - nedaudz pārtaisīts Ural ...

Jaunākie ziņojumi forumā