Dīvaini ka neviens nav iedomājies tjūnēt šos motociklus ar krievu armijas atribūtiku. Turklāt būtu daudz tuvāks vēsturiskajam modelim, kā šie wannabe nacīši. Man šis modelis liekas pat ļoti iekārojams, ja ne vien prasītais kosmoss http://www.autogidas.lt/ural-m-72-1953-02945710.html
Bet es daudz ko nesaprotu - kā, piemēram, latviešu baikeri var likt virsū saviem rumakiem vācu dzelzs krustus - krustnešu simbolu, kas ar zobeniem cirta viņu senčus.
aabele : Bet es daudz ko nesaprotu - kā, piemēram, latviešu baikeri var likt virsū saviem rumakiem vācu dzelzs krustus - krustnešu simbolu, kas ar zobeniem cirta viņu senčus.
Jā, par šo arī vairākas reizes aizdomājos... Tātad nebūšu, kļūdījies sazīmējot līdzību ar fričiem.
Un par militārajām modifikācijām runājot - man top Ural M67 ar blakusvāģi - matētā, militāra modifikācija - rāmis melnā krāsā, visi pārējie bleķi - nato zaļajā. Skrūves būs iepirktas Delvē vai DEPO - ar uzgriežņos iebūvēto gumijas šaibīti. Stūrei un dakšas štokiem - hroms noņemts, un ar melnu pulverkrāsu pāri. Taisu pats priekš sevis, jo vēlos BRAUKT un izjust asfalta smaržu Latvijas vasaras vakarā, nevis pašapmierināties, tāpēc retromoto sabiedrību ar sava kolhoza bildēm neapgrūtināšu.
Bet es daudz ko nesaprotu - kā, piemēram, latviešu baikeri var likt virsū saviem rumakiem vācu dzelzs krustus - krustnešu simbolu, kas ar zobeniem cirta viņu senčus.