Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

aabele 7.Jan 00:29
+
-
Dīvaini ka neviens nav iedomājies tjūnēt šos motociklus ar krievu armijas atribūtiku. Turklāt būtu daudz tuvāks vēsturiskajam modelim, kā šie wannabe nacīši. Man šis modelis liekas pat ļoti iekārojams, ja ne vien prasītais kosmoss http://www.autogidas.lt/ural-m-72-1953-02945710.html

Bet es daudz ko nesaprotu - kā, piemēram, latviešu baikeri var likt virsū saviem rumakiem vācu dzelzs krustus - krustnešu simbolu, kas ar zobeniem cirta viņu senčus.

Krišjānis 7.Jan 00:34
+
-
aabele :
Bet es daudz ko nesaprotu - kā, piemēram, latviešu baikeri var likt virsū saviem rumakiem vācu dzelzs krustus - krustnešu simbolu, kas ar zobeniem cirta viņu senčus.

Jā, par šo arī vairākas reizes aizdomājos... Tātad nebūšu, kļūdījies sazīmējot līdzību ar fričiem.

aabele 7.Jan 00:43
+ 2
- 0
Un par militārajām modifikācijām runājot - man top Ural M67 ar blakusvāģi - matētā, militāra modifikācija - rāmis melnā krāsā, visi pārējie bleķi - nato zaļajā. Skrūves būs iepirktas Delvē vai DEPO - ar uzgriežņos iebūvēto gumijas šaibīti. Stūrei un dakšas štokiem - hroms noņemts, un ar melnu pulverkrāsu pāri. Taisu pats priekš sevis, jo vēlos BRAUKT un izjust asfalta smaržu Latvijas vasaras vakarā, nevis pašapmierināties, tāpēc retromoto sabiedrību ar sava kolhoza bildēm neapgrūtināšu.

sikais15 8.Jan 12:50
+
-
Pēdeja laika cilveki tikai pardod savus mocus.Sataisa uz atro,saliek visu kopa iespejams piedarbina.Ka tikai lai dabutu naudu

Skaabe 8.Jan 13:22
+
-
Krišjānis :

Var jau priekrist daļēji, bet nu tad jau urāli arī divdomīgi ir - kā nekā arī okupētāj armijas simbols....

Katrs jau liek kādas zīmes vien grib !

aabele 24.Mar 14:13
+
-
Rekur K750 militārā versija ar dzenošo blaķeni.

roliss45 24.Mar 17:35
+
-
Nevis K-750 bet MV-750 vai KMZ 12
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā