Aizmirsi paroli?

Dju 16.Aug 2011
+
-
Labdien.

Sanaca ta ka mans vectevs bija SZ rupnica galvenais konstruktors. Tieshi vinjsh izlaida pasaule Spariti un Rigu-1... Un vel vinjsh konstrueja sporta mopedus/mikromotociklus. Un viens no tadiem man ir. Tika sarazhoti 3 gabali, 2 no kuriem jau gadus 30 ka izdemoleti un izmesti. Bet 1 eksemplars man palicis no mana teva. Modeli pat nezinu. zinu ka gadus 15 atpakalj dabujam to pie dzivibas, vinjam 3 atrumi, parsledzas ar roku, iet ap 70 km stunda, un vispar - jaudigaks un atraks par visadam Deltam un Stellam. Motors - 50 kubiki. Bija doma pagajushaja gada atdot to Motormuzejam, jo tiesham unikals transport lidzeklis, bet tiem izskatijas ka intereses nav... Pasham zhel skatities ka tas stav un pust... Pie tam vinjsh izskatas vel diezgan Ok, un stav zem jumta.. Vot ari nezinu ko darit.. Biju shokets par Motormuzeja reakciju, jo domaju ka tur ir cilveki kas novertes un gribes ar to papildinat muzeja ekspoziciju...

Gintsb 16.Aug 2011
+
-
Interesanti, ieliec kādu bildi..

Dju 16.Aug 2011
+
-
Tagad bildes nav. Mopeds stav dacha, kad aizbraukshu tad nofocheshu obligati! Varbut shajas brivdienas...

[ri4a] 16.Aug 2011
+
-
Piedava lietotajam Dezamet tas noteikti novertes to :)

dezamet 16.Aug 2011
+
-
Tēmu arhīvā :)

Andris_Z 16.Aug 2011
+
-
Nu gadījumā nav šāds tas MOTORS
Tas ir no Rīga-8 ar rokas ātrumu pārslēgšanu.

Dju 17.Aug 2011
+
-
Ne, man liekas ka ir savadaks... A shis te ari ar 3 atrumiem?

Karl12 18.Aug 2011
+
-
Vaig aiznes viņiem moci un teikt atpakaļ nepieņemu.

zelch 18.Aug 2011
+
-
Jāņem telti un jāiet protestēt pie prezidenta pils ,līdz pats prezidents piespiedīs to sturgalvīgo motormuzeja vadību pieņemt to mopēdu!!! :like:

ja 18.Aug 2011
+
-
gan jau viss sen ir hercoga Jēkaba dzimtajā pilsētā!

dezamet 18.Aug 2011
+
-
Dju vēl nezin ar kādu nopietnību es kolekcionēju mopēdus! Es esmot privātā kolekcija un man mopēdu neredzēt kā savas ausis............:(

kashinjshh 19.Aug 2011
+
-
Andris_Z :
Nu gadījumā nav šāds tas MOTORS
Tas ir no Rīga-8 ar rokas ātrumu pārslēgšanu.
Andris_Z :

Tas motors ir ar kaju sledzams, tā trosite kas tur taja bilde tas ir sajūga mehānisms...

kashinjshh 20.Aug 2011
+
-
tam motoram kas man ir ar kāju slēdzams mehānisms laikam pārtaisīts... shitam izskatās ar trosīti uz rokas no shīs puses redzams zem karburātora aiziet trosīte...

Noha 20.Aug 2011
+
-
29263329 piezvani viņu intereses muzeis jurmala

AivisG 21.Aug 2011
+
-
Tas ir tas jocīgais muzejs Dzintaros, gar kuru jau siekalojies apkārt esmu bet netieku iekšā? Nu nu. Viņi pat nav artvērti harleju festivāla laikā un vispar diezin vai kad ir atvērti, zb jau vaktēt. Varbūt pa naktīm ar speciāliem ielūgumiem?

Jaunākie ziņojumi forumā