Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

jakobsons 31.Oct 2010
+
-
pareizi , un tajā pašā jawaold.com, garāžā, divas tekstus uz augšu krievu tulkojums, kur tā pati pretestība atstāta. izpētīju, ka statorā iebūvētā pretestība 8 omi, savukārt 634 relejam ir viena dalītā pretestība uz katru releju , attiecīgi sprieguma relejam- 6 omi, atpakaļejošas strāvas relejjam 2 omi. nu elektriķi, tagad pasakiet, ja paralēlā slēgumā ( cik saprotu tā ir shēmā ) atstāj statorā iebūvēto 8 omi, kas notiks ?

jakobsons 31.Oct 2010
+
-
sorry, 2 teksti uz leju

ursus 31.Oct 2010
+
-
ja paralēlā slēgumā atstāj pretestību. jazina statora pretestība. tad izrēķinam,bet jebkurā gadījumā viņa samazinās. mazākā pretestībā lielāka strāva,īsslēguma gadījumā viņa ir maz,jeb tuvu nullei. nerunāsim te pa rpārejas procesiem,un īsslēgumiem caur pārejas pretestību.
Tavā gadījuma izsit drošinātāju.

jakobsons 31.Oct 2010
+
-
pag, davai celtniekiem ,jeb latviski. apskatam gadījumu, kad ģenģeris lādē akumulatoru- pretestība ķēdē caur sprieguma releju - 6 omi, tātad uz aķi iet max 1.5-3. A ( vismaz man tam ģenģim , ko mērīju , no ierosmes strāvas stiprums ir 10-18 A ) , paralēli ir ķede uz masu ar pretestību 8 omi. tas nozīmē , ka uz releju es nevaru dabūt vairāk par 1.2 -2.3 A? respektīvi jādeleitē statora pretestība?

jakobsons 31.Oct 2010
+
-
pēc auglīgām konsultācijām nolemts deleitēt statora pretestību.

ursus 31.Oct 2010
+
-
jakobsons :
pag, davai celtniekiem ,jeb latviski. apskatam gadījumu, kad ģenģeris lādē akumulatoru- pretestība ķēdē caur sprieguma releju - 6 omi, tātad uz aķi iet max 1.5-3. A ( vismaz man tam ģenģim , ko mērīju , no ierosmes strāvas stiprums ir 10-18 A ) , paralēli ir ķede uz masu ar pretestību 8 omi. tas nozīmē , ka uz releju es nevaru dabūt vairāk par 1.2 -2.3 A? respektīvi jādeleitē statora pretestība?

jā. vai arī to dabūsi tikai pie lieliem motora(ģeneratora) apgriezieniem.

kaut kam ir jāierobežo ģeneratora strāva. sākumā relejs pat neizmantos pretestību,un lielu daļu segs tuvās gaismas.Pieaugot apgriezieniem,jeb ģeneratora ražībais lai akumulatoru nepārlādētu,un nebūtu paaugstināts spriegums(ko nespēs akumulators paņemt uz sevi) un utt jau imanto pretestību,kuru ieslēgs relejs regulators.

Jo elektrību neatkarīgi vai tā ir mūsu maiņstrāvas sistēma(mājas) vai tā ir neatkarīga ar akumulatoru,vajag tik cik viņu patērē.

Mājas sistēma parametrs ir frekvence un ar staciju noslodzi,atslodzi.

Mocim ja motoram lieli apgriezieni(ģeneratora),tad ja nav slodze to pieslēdz mākslīgi -pretestību(relejs regulators).

Jauniem ģeneratoriem,jau regulē ierosmi,jeb samazina ģeneratora jaudu-ar ierosmi,bet kā sistēmas avots vienalga ir akumulators.

Es tā ļoti prasti stāstu,ļoti vnk variantā.

jakobsons 31.Oct 2010
+
-
atbilde lietotājam exc450- mans kaifs ir saprast un mācēt sataisīt to kas saplīsis. nopirkt bodē kādu jaunu krāmu un pieskrūvēt savam retro mocin - tā ir tāda viena no zemākajām pakāpēm pēc Darvina k-ga attīstības teorijas.

ursus 31.Oct 2010
+
-
tici man,ka ir kas pat to nevarēs :D

exc450 31.Oct 2010
+
-
Ja liksi moci muzejā, vari taisīt tā, kā bija.
Ja ikdienā tomēr taisies to braukt, neredzu jēgu mocīt novecojušu konstrukciju- notīri, un ieliec plauktā, bet jauno ieliec tā, lai to nevarētu redzēt.

buritis 31.Oct 2010
+
-
exc450 :
re kur daudz jawas detalju, un bezkontaktu aizdedze
http://stores.ebay.co.uk/JAWA-POWER-Ersatzteilhandel

un cenas ļoti saldas geek

ursus 1.Nov 2010
+
-
ja ja dikti saldas :D
« Iepriekšējais 12Nākošais »