Aizmirsi paroli?


oakleaf
26.May 2020
+
patīk
-
Sveiki,

Iespējams, kāds var palīdzēt ar ieteikumu. Vēlos noskaidrot atrašānās vietu Jawa, kura piederēja tēvam 70. gados, bet kuru viņš pārdeva 70/80. gadu sākumā. Ir saglabājies LPSR reģistrācijas numurs, bet tas arī viss. Noskaidroju, ka CSDD ir iespēja izsekot īpašniekus arī transportlīdzekļiem, kas bijuši pārreģistrēti pēc neatkarības atjaunošanas. Diemžēl to ir iespējams izdarīt tikai ar notariālu atļauju vai arī ja esi šī transportlīdzekļa īpašnieks.

Protams, saprotu, ka šāviens pilnīgi tumsā, bet pamēģināt var pat ja iespējamība atrast motociklu ir 1%.

oakleaf
26.May 2020
+
patīk
-
Jautājums vai kādam ir bijusi pieredze, izsekot transportlīdzekli, ja pieejams tikai LPSR reģistrācijas numurs?

[ri4a]
26.May 2020
+ 3
patīk
- 0
Jā mocis ticis pārdots bez dokumentiem, tad kāda iespēja ka viņš ir ticis reģistrēts (Latvijā tādas iespējas nav) bez saimnieka kas norādīts vecajā padomju laiku tehniskajā pasē nevar reģistrēt (vai mantinieka). Un ko tur var izsekot?

Vespists
26.May 2020
+ 2
patīk
- 0
Esmu saskaries.
Ja šis transporta līdzeklis jau ir cita cilvēka īpašums (70/80. gadu sākumā tas tika pārreģistrēts), tad šāda " izsekošana" ir pretlikumīga (personas datu aizsardzība) un CSDD to noteikti nedarīs.

Ja šis transporta līdzeklis nav bijis pārreģistrēts, tad CSDD nav neviena cita informācija kā tikai tava tēva info.

Cits gadījums ir, ja pie tevis ir citas personas transporta līdzeklis, bet gribi atrast tā saimnieku, lai sakārtotu dokumentus, tad var griesties pie CSDD arhīvā. Viņi iespējams ko sameklēs, bet CSDD nav tiesību izpaust citas personas datus (personas datu aizsardzība). - tieši šis bija mans gadījums, kad laicīgi nesakārtoju dokumentus un īpašnieks nomainīja dzīvesvietu. Tad nāca talkā zīmīte viņa vecajā dzīvesvietā un sociālie tīkli – rezultāts bija veiksmīgs.

No pieredzes - šādus jaunībā pārdotos motociklus, nostalģisku jūtu pārņemtie exīpašnieki, meklē savus braucamos no albumiem izplēstām fotogrāfijām ar redzamu motociklu un citām īpašām pazīmēm un ievietojot tās dažādos forumos.

Tomēr padomā vai tas ko gribi darīt ir tā vērts – tā ir tikai jawa…

zaika
27.May 2020
+
patīk
-
Ir lietas kuras ir vērts paturēt ģimenē, vectēva ordenis, kabatas nazītis, vai "tikai jawa", bet caur csdd diezvai sanāks, būs vien pa vecai modei dabā jameklē, kaimiņi, radi, nevar būt tā ka neviens neko nezin
 
 
Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā