Aizmirsi paroli?

Davis123 23.Jun 2010
+
-
Piekrītu par ''Carlube" eļļām diezgan labas nesen saaku lietot bet tā M8V ir pēdējais sū*ds virzulim 1mm piedegums cilindra izplūdes lukā man bija palicis caurums apmēram 1cm diametrā un deltai kārbā es leju zāģa ķedes eļļu. Vai carlube eļļa ir laba prieks deltām un cik apmēram maksā 5l sarkanā eļļa 2-T ?

Janchuks 26.Jun 2010
+
-
arvids17 :
nu paga padomā loģiski kapēc neeļļojas ar motorzāģim paredzēto eļļu, zāģim tu lej eļļu attiecībā 1:50, bet krievu močiem jālej 1:25, tas sanāk uz to pašu daudzumu degvielas jālej divreiz vairāk eļļas.
es voshodam jaucu klāt zaļo eļļu 1:25 un mierigi nobraucu savus 3, 4 tūkstošus kilometru un viss eļļojās

Tad ja es nopērku piemēram Total 2T sarkano eļļu,tad man tā ar ir jālej 1:25?Vai 1:50,kā norādīts uz marķējuma?Un vai atkarībā no ražotāja motors uzkarstot var ķīlēt vairāk vai mazāk?Jāatzist,ka jautājumos par eļļām esmu dunduks :shock:

kazarms 26.Jun 2010
+
-
jālej tas 1:25. pats arī leju sarkano zāģu eļļu stheel vai kā tur pareizi bija jāraksta. ārī lētajai izlejamai nebija ne vainas. kārbā nezinu pat ko opis lej. ko ielej ar to brauc.

kazarms 26.Jun 2010
+
-
Jappy Chappy :
Es iesaku STIHL motorzāģa sarkano eļļu, braucot visa sadeg, iet ideāli, un tagad braucu jau kādus 7 gadus. un neko citu vairs nelietoju, ar sveci arī nav nekādas problēmas jo eļļa nepiedeg. Bet vienīgā problēma ir tā ka šo eļļu nekur nevaru atrast tilpumā mazāk par 10litriem.

es atkal nevaru atrast normaļa lieluma iepakojumu. mus nāk tikai sīkie. nu tie kuri attiecībā pret 1:50 iznāk uz pieciem litriem.

paravoziks 27.Jun 2010
+
-
kazarms :
Jappy Chappy :
Es iesaku STIHL motorzāģa sarkano eļļu, braucot visa sadeg, iet ideāli, un tagad braucu jau kādus 7 gadus. un neko citu vairs nelietoju, ar sveci arī nav nekādas problēmas jo eļļa nepiedeg. Bet vienīgā problēma ir tā ka šo eļļu nekur nevaru atrast tilpumā mazāk par 10litriem.

es atkal nevaru atrast normaļa lieluma iepakojumu. mus nāk tikai sīkie. nu tie kuri attiecībā pret 1:50 iznāk uz pieciem litriem.
Pamēģini husvarnas eļļas. :good!: Tīri labas mani apmierina.Pats lietoju low smoke,nemīlu dūmus. Vel ir xp un hp kas ir paredzētas lielām slodzēm.

kazarms 27.Jun 2010
+
-
husqvarn arī nav ne vainas, bet cena nepatīks. bet kā jau teicu. izlejamā arī ir laba

Janchuks 27.Jun 2010
+
-
Man vienkārši interesē tās attiecības.Krievu laikus ņepomņu,to ka jājauc 1:25 ari nezināju.

ja 27.Jun 2010
+
-
attiecība jebkuras instrukcijas pirmajās lapās, jauciet kā rakstīts, nekļūdīsieties!

arvids17 29.Aug 2010
+
-
man ir radies jautājums par šo eļļu- carlube
http://www.carlube.co.uk/clients/www.carlube.co.uk/assets//Image/motorcycle/2Stroke-Motorcycle-Lg.jpg
mani mulsina iekļautā instrukcija kurā minēts ka šo eļļu nedrīkst jaukt lielākā attiecībā kā 1:32, bet es voshodam parasti leju 1:30. protams starpība jau nav liela ja motors jau piebraukts, bet piestrādes režimā gan leju 1:20 un tad reāli sanāk ka tad šo eļlu nemaz nevaru liet. gribētu dzirdēt viedokli no tiem kuri lieto šo eļļu savos spēkratos, vai jauc kā 'mocim rūpnīcā noteikts, vai arī kā nosaka eļļas ražotājs?

fire 29.Aug 2010
+
-
Vai esi novērojis kādas negatīvas izpausmes - dūmi, piededži, elļaina svece? Mazāk par 1:30 nelej, jo eļļu ražotāji attiecību norāda mūsdienu dzinējiem. Rupji tēstiem čuguna cilindriem un bronzas buksēm eļļu vajag vairāk.

arvids17 29.Aug 2010
+
-
pirms tam es lietoju citu eļļu bet tagad nopirku šo un secināju ka mocis dūmo vairāk nekā pirms tam, bet vēl intereses pēc izjaukšu karburatoru, japaskatās pludiņa stāvoklis.
mocis jau nav nekāds retro- voshod 3m 1991 gada, un klanim jau nāk augša adatgultnis ar seperatoru, bet krievu tehnika ir krievu un paredzēts ir 1:25. vienreiz gan sanāca nedaudz pabraukt ar mazāk eļļas, apmēram 1:35-40 labi ka ātri pats attapos un nenobraucu vairāk par 2 km, motors karsa ārprātā

siicic 29.Aug 2010
+
-
kāds zin cik daudz ella vajag liet cehu stellai motoraa?

Didzis 30.Aug 2010
+
-
Krieviemir teiciens, ka putru ar sviestu nesabojāsi. Modernās eļļas jaunajos motoros var liet mazāk, bet meistari,kuri remonte dārza tehniku, visi kā viens iesaka zāģos un krūmgriežos liet attiecību 1:30-1:40. vārdu sakot,labak lai eļļas ir vairāk, nekā mazāk. Uz maz eļļas izmantošanu tak špiež" visādas Eiropas normas. lai zāģeri neostītu dūmus un lai pļerkas nebojātu pilsetā gaisu. Es tās stulbās normas piekāšu un visur leju eļļu attiecībā 1:30-1:35. Tādu degvilu leju gan krūmgriezī, gan mororzāģī, gan četrdesmit gadus vecā elektrostacija un tik pat vecā mocī. Divtaktu motoram ir nedaudz jadūmo!

siicic 30.Aug 2010
+
-
es leju manol zallo ellu 1:50 un duumo iespaidiigi tad varbūt liet 1:30???

qmaris 30.Aug 2010
+
-
siicic :
es leju manol zallo ellu 1:50 un duumo iespaidiigi tad varbūt liet 1:30???

Ja dūmo 1:50 (kas ir maz ticams) tad 1:30 noteikti dūmos mazāk... :lol:

Tātad... 1:50 nozīmē uz 50 litriem degvielas 1 litrs eļļas,
Attiecīgi 1:30 nozīmē uz 30 litriem degvielas 1 litrs eļļas.

No visa šī sarežģītā un nesaprotamā teksta izlobam, ka attiecībā 1:30 eļļas daudzums degvielā ir lielāks.
tātad DŪMOS VAIRĀK. :macies:

fire 30.Aug 2010
+
-
1:50 būs stipri par maz. Ja dūmo pie tādas attiecības, tad vaina nav eļļā. Mannol eļļas ir vislētākās Latvijā nopērkamās eļļas. Tās tiek ražotas no atstrādātajām eļļām un nav īpaši kvalitatīvas. Mannol eļļa 1:50 = motora nāve.

siicic 31.Aug 2010
+
-
ups
ja vaina nav ella kas tad? :shock:

ja 31.Aug 2010
+
-
.....tad jālasa un grāmatas kuras te pietiekamā daudzumā.

kashinjshh 31.Aug 2010
+
-
iesaku lietot Castrol A747,
vai Motul kartingu vai 800

Jaunākie ziņojumi forumā