arvids17 :
nu paga padomā loģiski kapēc neeļļojas ar motorzāģim paredzēto eļļu, zāģim tu lej eļļu attiecībā 1:50, bet krievu močiem jālej 1:25, tas sanāk uz to pašu daudzumu degvielas jālej divreiz vairāk eļļas.
es voshodam jaucu klāt zaļo eļļu 1:25 un mierigi nobraucu savus 3, 4 tūkstošus kilometru un viss eļļojās

Jappy Chappy :
Es iesaku STIHL motorzāģa sarkano eļļu, braucot visa sadeg, iet ideāli, un tagad braucu jau kādus 7 gadus. un neko citu vairs nelietoju, ar sveci arī nav nekādas problēmas jo eļļa nepiedeg. Bet vienīgā problēma ir tā ka šo eļļu nekur nevaru atrast tilpumā mazāk par 10litriem.

kazarms :Pamēģini husvarnas eļļas. :good!: Tīri labas mani apmierina.Pats lietoju low smoke,nemīlu dūmus. Vel ir xp un hp kas ir paredzētas lielām slodzēm.Jappy Chappy :
Es iesaku STIHL motorzāģa sarkano eļļu, braucot visa sadeg, iet ideāli, un tagad braucu jau kādus 7 gadus. un neko citu vairs nelietoju, ar sveci arī nav nekādas problēmas jo eļļa nepiedeg. Bet vienīgā problēma ir tā ka šo eļļu nekur nevaru atrast tilpumā mazāk par 10litriem.
es atkal nevaru atrast normaļa lieluma iepakojumu. mus nāk tikai sīkie. nu tie kuri attiecībā pret 1:50 iznāk uz pieciem litriem.

siicic :
es leju manol zallo ellu 1:50 un duumo iespaidiigi tad varbūt liet 1:30???