Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

maruchans 30.Jun 2011 | Pēdējo reizi labots 30.Jūn 2011 10:27; labots 2 reizes
+
-
Man piedāvāja šitādu velomopi iegādāties!
Vai kāds var pateikt cik par tādu varētu dot , vai pats būtu gatavs maksāt?
Es pats jau vairāk pa 100ls toch nedotu, jo man tādi aparāti īpaši neiteresē!

https://picasaweb.google.com/martinsbelickis/MopinjshMotorveljuks?auth...u5bMp5-zHg
Vēlams ar komentāriem!

Paldies!

rubikis95e 30.Jun 2011
+
-
man uz so adresi rada kļūda

maruchans 30.Jun 2011
+
-
Tagat?

ursus 30.Jun 2011
+
-
kur smuks,es gan nesmu lietpratējs. atnāks -ja- un citi pateiks.

rubikis95e 30.Jun 2011
+
-
tadu var nemt ja esi gatavs atjaunot.

Sbech 30.Jun 2011
+ 1
- 0
Ļvovas velosipēdu rūpnīcas ražojums, motovelosipēds V-902.

Man ir šāds, atjaunots.

http://pic2.fotki.lv/photos2/7/W0002850/000284945/000028494497_%23_2_%23_sbech.jpg

Latvijā - samērā rets modelis.

Konkrētais uz bildēm - dzinējs D5 vai ne?

Laba vai ļoti laba komplektācija, tikai sēdeklis nav oriģinālais un gāzes rokturis, cik varu saredzēt.

Hroma stāvoklis bēdīgs, bet ne drausmīgs.

Braukšanai pa koplietošanas ceļiem = nepieciešams raģistrācija CSDD, ar visām izrietošām.

Cena? Nezinu. Nezinu. Pirms krīzes es šādu bēdīgākā stāvoklī paņēmu par 100 ar krietnu plusiņu, bet ar pārrakstāmiem dokumentiem. Pirms pāris gadiem ssā ilgi stāvēja, ļoti ilgi, sludinājumos apmēram līdzīgā stāvoklī, sākumā bija 400 ls, izsekoju sludinājumus līdz 250 ls, tad - pazuda.

Man pašam - interesētu, bet naudas nav, vairāk par Ls 30 dot - vienkārši nav ko.

Motovelosipēds amizants, gaitā - Gaujai līdzīgs.

kakjis 30.Jun 2011
+
-
varēji jau tad ielikt vairāk bildes no sava restaurētā...

mopīts vizuāli patīk labāk kā Rīgas, rāmis droši vien ir patīkami vieglāks, kaut gan gaitā to varbūt arī nemana.

giko 30.Jun 2011
+
-
kakjis :
varēji jau tad ielikt vairāk bildes no sava restaurētā...

mopīts vizuāli patīk labāk kā Rīgas, rāmis droši vien ir patīkami vieglāks, kaut gan gaitā to varbūt arī nemana.

Pie viņa profila vari iemest lūriņu, ir.

Sbech 30.Jun 2011
+ 1
- 0
http://motorbicycling.com/f38/ussr-1961-motorized-bicycle-26530.html

Te dažas bildes biju licis...

Sbech 30.Jun 2011
+ 1
- 0
Svarā - ceļot blakus Gauju un V-902 ar rokām - nevar sajust būtisku atšķirību.

Bāka, motors-izpūtējs, riteņi - praktiski tādi paši, kā Gaujai.

Priekšējā dakša uz nelieliem nelīdzenumiem šķiet mīkstāka.

kakjis 30.Jun 2011
+
-
Interesanti vai ķīnieši ir nošpikojuši ne tikai tos šobrīd nopērkamos D motorus vai arī tas aizmugurējā zobrata pielikšanas veids ir špikots no šiem... :)

dezamet 30.Jun 2011
+ 0
- 1
Latvijā - samērā rets modelis. (Sbech rakstīja)

Kas nu kuram liekas rets, mazbērni šķūnīti atrod riga-11 un ar saka rets modelis! Cik par tādu modeli maksāt? Pircējs ir pircējs nevis pārdevējs, cenu vienmēr nosaka pārdevējs. Un ja Maruchans tādi neinteresē un viņš dod 100ls, ir ko padomāt. Es pērku šo mopi, marcuhans atsūti ziņu uz fans20@inbox.lv

Jā, un zinu kas ir gatavs pirkt par 1000ls.geek

Sbech 1.Jul 2011
+ 1
- 0
dezamet :
Kas nu kuram liekas rets

dezamet :
Es pērku šo mopi

:D

Salīdzinājumā ar tās pašas paaudzes un līdzīgas konstrukcijas Gaujām - daudzreiz retāks. Latvijā.

Sbech 1.Jul 2011
+ 1
- 0
kakjis :
vai arī tas aizmugurējā zobrata pielikšanas veids ir špikots no šiem

Ķīniešiem arī tagad pastāv dažādi aizmugurējā zobrata stiprinājuma veidi.

Viens no tiem - stipri līdzīgs, tikai vienkāršots.

Izplatītākais padomju:
http://frolov200.users.photofile.ru/photo/frolov200/115508893/xlarge/132001017.jpg

http://frolov200.users.photofile.ru/photo/frolov200/115508893/xlarge/132001024.jpg

dezamet 1.Jul 2011
+ 0
- 1
Cik daudz prātam ir jābūt lai pateiktu ka tas ir rets modelis un pēc tam mēģināt to nopirkt par 30 ls !!!

Sbech 1.Jul 2011
+ 1
- 0
Dezamet! Lūdzu - maigāk pagriezienos! Kur es pateicu, ka es mēģinu to nopirkt?!

Es teicu, burtiski,
Citāts :
interesētu, bet naudas nav

Tiem, kas nevēlas saprast, bet vēlas apspriest citu prātus izskaidroju - es nožēloju, ka man nav naudas šādam pirkumam, un pat nemēģināju pieteikties uz pirkumu. Citiem vārdiem, vēlreiz svešu prātu apspriedējiem - man ir nosacīti brīvi tikai aptuveni 30 lati, kas, manuprāt, ir nepietiekama summa, tāpēc - tikai interesētu nevis interesē. Lasi uzmanīgi, pirms ap...!

Cenas apspriedējiem - es nemēģinu nosist vai uzvilkt cenu, "30 lati" bija tikai mana nožēla par maniem maziem resursiem. Par vēsturiskām cenām līdzīgai tehnikai, ar kurām es esmu saskāries - jau uzrakstīju.

Sbech 1.Jul 2011
+ 1
- 0
dezamet :
Cik daudz prātam ir jābūt

Cik daudz prātam ir jābūt, lai pēc atzinuma "es dotu 100 latus, jo mani neinteresē" - noturētu par pirkuma piedāvājumu 30 latu summu! Un kādai dižai audzināšanai ir jābūt, lai uzreiz ķertos pie prāta apspriešanas...

Atvainojiet, bet es arī māku cepties!

maruchans 1.Jul 2011
+
-
Saimnieks gribēja 200-250ls! tapēc gribu uzzināt cik buutu reāla cena 100 vai 150 vai 125,98 ls ?

zaika 1.Jul 2011
+
-
ja tev patīk, un ir iespēja...
ko līdz ka mēs tev pateiksim cik viņš maksā, ja saimnieks lauž cenu?
principā variants labs, daudz sīkumi vietā...
ja tu viņu neredzi gatavu, tādā krāsā kāda tev vislabāk patīk, braucot ar to utt, tad varbūt nav vērts domāt par pirkumu?

Sbech 1.Jul 2011
+
-
zaika :
daudz sīkumi vietā

Tieši tā!

Es pat nevaru nekā saredzēt, kas trūktu, izņemot sēdekli un rokturi. Rokturis - nav retums.

Iespējams - vēl "bardačoks", instrumentu kastīte zem bagāžnieka ir paštaisīta.

Nu, lukturis un dinamo, bet tie ir "piekarināmais inventārs" un arī ir dabūjami.
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā