Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

bilderis 2.Feb 22:41
+
-
Kāds nevarētu lūdzu palīdzēt un patūlkot man kas īsti ir jamēra ceturtajā zīmējumā?
http://roker.kiev.ua/techinfo/voshod/ustroystvo-korobki-peredach/vosho...eniya.html

umahers 2.Feb 23:14
+
-
Atstarpe starp zobratu kulacinjiem :) Nu tas ir domaats , vai pilniigi sasleedzas tajos kulacinjos - vispaar jau kautkaadai mazai atstarpei jaapaliek un noteikti paliks (sevishkji ar to vashoda paarsleedzeejmehaanismu geek ), ja ik nebuusi paarcenties taas sheibes likdams ... Galvenais ir izsliipeet pareizaa lenkjii tos kulacinjus , ja tie buus aprauti tad nekaadas sheibes nepaliidzees tikai dakshas tad var saliekt , vai salauzt - kaa es IZH-56-tajam , kaadreiz kad neko laaga veel nemaaceeju no mochiem geek

bilderis 2.Feb 23:18
+
-
Skaidrs tā jau biju domājis bet nebiju īsti pārliecināts! Nē nē slīpēt neko netaisos jo manā rīcībā pēc divu gadu pūliņiem ir nonākusi pilnīgi jauna kārba!

umahers 2.Feb 23:42
+
-
Nu paarskati gan droshiibas peec vai nav kaadi defekti - vai labi sleedzas un nav kautkur paaraak liela speele : visaadi var gadiities ar taam rezerves daljaam kas naaca atsevishkji peerkamas geek ne par velti smeejaas , ka braakji gaaja rezerves daljaam ...

toms325 3.Feb 21:08
+
-
jonsss 2.Feb 2012 16:52

jonsss Vakar 16:52 + - | Citēt iezīmēto Toms325
Tu tā arī neēsi neko lasījis. Šeibošana ir katrai kārbai individuāla. Neviens nepateiks kur un cik bieza šeiba jāliek.
Un kapēc domā, ka Tev viņas tik tiešām ir jāliek?

izlasiju. bet vienkarši kad es salieku motoru kopā man paliek pāri 2 sheibas viena ļoti pabieza otra ļoti plāna
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā