Aizmirsi paroli?

Afromann 11.Jul 2007
+
-
man viens večuks stāstija ka zinot kur atrodas latvijā kkas līdzīgs šitam aparātam

http://foto.inbox.lv/sharky999/11-07-2007-2/old-motoguzzi.jpg

mocis ar kāpurķēdi aizmugurē itkā 1200cc!!! visurgājēj moci \s pats ar savām acīm redzējis!!

Mixx 11.Jul 2007
+
-
Tas droši vien bija NSU.
Iegūsti savā īpašumā to braucamo :good!:

Afromann 11.Jul 2007
+
-
cik cilindri ir tam spridzeklim??? un detaļas jau droš vien nav iespējams dabūt man tas večuks piedāvāja BMW r35 pa 150 ls bet nau ejoš!!!

RaivisSam 11.Jul 2007
+
-
kur tas večuks dzīvo un iedod telefona nr. ja iespējams

RAFFS 11.Jul 2007
+
-
Afromann :
cik cilindri ir tam spridzeklim??? un detaļas jau droš vien nav iespējams dabūt man tas večuks piedāvāja BMW r35 pa 150 ls bet nau ejoš!!!

Davai sarunā man to <bmw> pa 150Ls ! Tev došu ~20Ls ? Tā esi uz mieru , ja interesē tad atbildi uz PM !

Endigo 12.Jul 2007
+
-
Zinu ka šitādi līdzīgi 2 kara laikā bija vāciešiem un vēlāk arī krieviem
aizmugure varēja stāvēt kādi 3 cilvēki,priekšā viens sēdēaj un nobruņots lidz zobiem...
http://www.toysoldiers.com/products-soldiers/images/kingandcountry/ws81.jpg
kautkas šādam līdzīgs,tikai bez kabeļa..
bet šis jau ir Waffen SS :D

Mixx 12.Jul 2007
+
-
Endigo :
Zinu ka šitādi līdzīgi 2 kara laikā bija vāciešiem un vēlāk arī krieviem
aizmugure varēja stāvēt kādi 3 cilvēki,priekšā viens sēdēaj un nobruņots lidz zobiem...
kautkas šādam līdzīgs,tikai bez kabeļa..
bet šis jau ir Waffen SS :D

Tas ir NSU :macies:

brigadieris 25.Oct 2010
+
-
TAS IR MOTO GUZI, HZ KADS MODELIS

ne 26.Oct 2010
+
-
Afromann :

ja sarunasi man to r35 pa 150 un ja bus daudzmaz vis vieta vismaz 70% dodu tev 100 par sarunaasanu :)

jonsss 26.Oct 2010
+
-
nu gan visi kā traki uz to r35. Papīri ta viņam noteikti nav.

ne 26.Oct 2010
+
-
jonsss :
nu gan visi kā traki uz to r35. Papīri ta viņam noteikti nav.

bet man ta vieni ir :)

Aldis 26.Oct 2010
+
-
Man ar intresē R-35 . Iespējams es varu maksāt vairāk , iespējams daudz vairāk. Vis atkarīgs no ražojuma gada un komplektacijas .

P.S. Varam uzrīkot izsoli geek

ne 26.Oct 2010
+
-
Aldis :
Man ar intresē R-35 . Iespējams es varu maksāt vairāk , iespējams daudz vairāk. Vis atkarīgs no ražojuma gada un komplektacijas .

P.S. Varam uzrīkot izsoli geek

konkurence .. :good!:

tikai nezkapec tada sajuta ka neviens vinju nedbus jao tas r35 neeksiste pa 150 ls

Sbech 26.Oct 2010
+
-
Nu jā, nu jā, kā tad... A kaimiņa pīļu dīķī (nu pavisam noteikti, pilnīgi droša informācija!) ir nogrimis T-IV.

ja 26.Oct 2010
+
-
kas ir, varu burbuļūdens tēmu dzēst?

ne 26.Oct 2010
+
-
ja :
kas ir, varu burbuļūdens tēmu dzēst?

Vēsi :good!:

faaters 27.Oct 2010
+
-
blēņas vien ir

AAARIS 28.Oct 2010
+
-
Blēņas laikam nebūs vis. Tikko "Ātruma ciltī" pa TV šo moci redzēju. Diemžēl palaidu garām sižeta sākumu, tādēļ nezinu moča ražotāju. Bet braucamais tā nekas, reāli braucošs.

Jaunākie ziņojumi forumā