Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

fire 3.Oct 2009
+
-
ja :
man atkal netur nervi:........

Neuztraucies, tūlīt pieteiksies kāds ar Ērenpreisu ar Družbas motoru un Kovroveca komutatoru, kurš pielāgots no Deltas, un jautājums būs: "Kāpēc nelec?"

vosselis 19.Aug 2010
+
-
fire :
vislabāk likt mūsdienu plēves kondensatoru:
http://media.digikey.com/photos/Panasonic%20Photos/ECQ-U2A103MF.jpg

kur tādus kondensātorus var dabūt?

fire 19.Aug 2010
+
-
vosselis :
kur tādus kondensātorus var dabūt?

Ja negribi maksāt naudu veikalā, izlodē no izmesta monitora vai televizora.

Andris_Z 19.Aug 2010
+
-
Aldis :
Kondensatoru vari uzlikt no jebkuras mototehnikas . Vari izmantot pat automašīnas kondensatoru.

Nu kas tur nav skaidrs?
Tie plakanie kondensātori ir kārtīgi jānostiprina, lai nenotrūkst abi izvadi. Izvadi nedrīkst vibrēt!

krekers 19.Aug 2010
+
-
Viņi taču kapeikas maksā. Es pirku Rīgā, elfa.lv kantorī. Viņi sūta arī pa pastu, bet tas galīgi neatmaksājas, ja sūta tikai tos kondensātorus. Meklē kādu elektropreču veikalu.

ursus 19.Aug 2010
+
-
kaut vai Latgalītē un galīgi nav dārgs .

vosselis 19.Aug 2010
+
-
kā var zināt vai viņš derēs? :)

fire 19.Aug 2010
+
-
vosselis :
kā var zināt vai viņš derēs? :)

Ja būs pareizā kapacitāte un darba spriegums, tad derēs.

ja 20.Aug 2010
+
-
Ja būs pareizā kapacitāte un darba spriegums

fire, bet lai to uzzinātu ir jāizlasa sadaļa no sākuma, kas pionērim ir gandrīz neiespējami!

Aldis 20.Aug 2010
+
-
Andris_Z :
Aldis :
Kondensatoru vari uzlikt no jebkuras mototehnikas . Vari izmantot pat automašīnas kondensatoru.

Nu kas tur nav skaidrs?
Tie plakanie kondensātori ir kārtīgi jānostiprina, lai nenotrūkst abi izvadi. Izvadi nedrīkst vibrēt!
Man par šo kondensatoru tēmu , vis bija skaidrs , jau kādus gadus 35 atpakaļ , kad sāku ar tiem motodzelžiem krāmēties. Kas tēmas autoram un vēl dažiem nav skaidrs , to nu nevarēšu pateikt . Gaļas mašīnā samalts lai nav jākožļā , ar karotītīti mutē ir ieliets , atliek tikai norīt . :roll:

emcix 20.Aug 2010
+
-
Aldis :
Andris_Z :
Aldis :

Nu kas tur nav skaidrs?
Man par šo kondensatoru tēmu , vis bija skaidrs , jau kādus gadus 35 atpakaļ , kad sāku ar tiem motodzelžiem krāmēties. Kas tēmas autoram un vēl dažiem nav skaidrs , to nu nevarēšu pateikt . Gaļas mašīnā samalts lai nav jākožļā , ar karotītīti mutē ir ieliets , atliek tikai norīt . :roll:

Jā man arī tagad viss ir skaidrs! Un pēc 35 gadiem varēšu būt tikpat kruts kā tagad esi tu :8):

Aldis 20.Aug 2010
+
-
Ar "krutumu" šeit nav nekāda sakara . Kā saka , neuztver visu pārāk personīgi . Ne jau visu un uzreiz , sapratu un iemācījos . Vienkārši šī kondensatoru tēma , forumā ir daudz reizes pieminēta . Visās motociklistu rokasgrāmatās pieminēta . Skolas fizikas mācību grāmatā aprakstīta .

emcix 21.Aug 2010
+
-
Aldis :
Ar "krutumu" šeit nav nekāda sakara . Kā saka , neuztver visu pārāk personīgi . Ne jau visu un uzreiz , sapratu un iemācījos . Vienkārši šī kondensatoru tēma , forumā ir daudz reizes pieminēta . Visās motociklistu rokasgrāmatās pieminēta . Skolas fizikas mācību grāmatā aprakstīta .

Jā tad kad es rakstiju šo topiku tad man vel fizikā nebija mācīts par kondensatoriem! un kad mācija tad arī tikai teica ka esot televīzoros un citās elektroprecēs! Nu tad nu es būtu taka idiots rāvis ārā no kautkadiem televīzoriem un licis klāt un nekas tur nebūtu gājis un būtu to dzelzi tolmetā atdevis!
Nu kur problēma?? uzprasiju gudriem cilvēkiem, viņi man visu skaidri un gaiši izstāstija un viss ok! bet nē redz vienam partizānam tomēr ir jāuzrodas un atkal kautkas nedaudz japapukst!

Aldis 22.Aug 2010
+
-
Puikiņ , pukstēt sācis esi tu. Uzritināji lūpiņu un sāki pukstēt . Konkrētāku un vienkāršāku atbildi uz tavu jautājumu , kā es uzrakstīju , neviens cits neuzrakstīja . Varu nocitēt vēlreiz
Aldis :
Atliek aiziet uz jebkuru , vislielākā lauku ūķa autobodi un nopirkt . Nevajag sarežģīt sev dzīvi , ravējot tos kondensatorus ārā no vecas sadzīves elektrotehnikas , jo nav zināms vai tā elektrotehnika nav nosprāgusi tieši dēļ tā kondensatora , kuru tu taisies ravēt arā un likt savam mocim. Saritini atpakaļ uzritināto lūpiņu un ej stūrī nokaunies.

P.S. Varu arī turpmāk nedot nekādas atbildes uz taviem jautājumiem , varēsi sūkat pirkstu un varbūt tad sāksi lasīt forumu un grāmatas.
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā