Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

emcix 29.Sep 2009 | Pēdējo reizi labots 05.Nov 2009 21:59; labots 2 reizes
+
-
no kā varētu kovrovecam derēt kondensators???

ja 29.Sep 2009
+
-
Viņam kontaktu aizdedze ar maiņstrāvas ģeneratoru kurai neko nevajag izņemot spoli!

~Edgars~ 29.Sep 2009
+
-
No rīgas un deltas neder.
Pats esmu provējis.

Ja: Ne visiem koveri ir ar kontaktnieci...

Grauzejs 29.Sep 2009
+
-
man 2m ir deltas komukātors

~Edgars~ 29.Sep 2009
+
-
Grauzejs :
man 2m ir deltas komukātors

Tev viņa ir 6v vai 12v?
Ja 6v tad nezinu, bet man ir 12v un no deltas neder.
Piešķilt var, bet kā iegriež ručkā tā neiet...

Grauzejs 29.Sep 2009
+
-
manliekas ka 12V

fire 29.Sep 2009
+
-
Kovrovecu ražoja no 1957. līdz 1965. gadam. Kāds tur vēl komutators? Elektroniskā aizdedze bija Kovroveca pēctecim Voshodam no 1976. gada.

~Edgars~ 29.Sep 2009
+
-
Tad es nezinu jo es uzliku vienu kas bija rezervēs tas īsti negāja un otru no ejošas deltas, un abi negribēja īsti iet.
Varbūt vadi kaut kā jāpārliek savādāk pie komutātora.
Vienkārši rīgā būdams es tirgū pie tā daļu tirgoņa redzēju ka tirgojās divi veidi ir 6v un ir 12v, abi izskatās tāpat.

Grauzejs 29.Sep 2009
+
-
dooh, tu jau nerunāji par kavrovecu, bet gan voshodu..

emcix 29.Sep 2009
+
-
FFUJJ :oops: :oops: nevis komutators bet kondensators! man viņam notrūka vadiņš un tagad nezinu no kā tādu varētu dabūt!! :|

Skaabe 29.Sep 2009
+
-
emcix :
FFUJJ :oops: :oops: nevis komutators bet kondensators! man viņam notrūka vadiņš un tagad nezinu no kā tādu varētu dabūt!! :|

Tač ieliec bildi, kā tev tur tas izskatās vai arī nolasi parametrus un samkelē citu tādu(no krievu elektronikas)! :)

Aldis 29.Sep 2009
+
-
Kondensatoru vari uzlikt no jebkuras mototehnikas . Vari izmantot pat automašīnas kondensatoru.

fire 29.Sep 2009
+
-
Der jebkurš (papīra vai plēves) kondensators ar kapacitāti 0,25 līdz 0,47 mikrofarādi un darba spriegumu vismaz 400 V.

emcix 2.Oct 2009
+
-
fire :
Der jebkurš (papīra vai plēves) kondensators ar kapacitāti 0,25 līdz 0,47 mikrofarādi un darba spriegumu vismaz 400 V.

vai neder ar 250 V???

Didzis 2.Oct 2009
+
-
250V būs par maz. Vislabāk kondensatoru likt uz 1000V, tad praktiski tas ir nenokaujams.

emcix 2.Oct 2009
+
-
Didzis :
250V būs par maz. Vislabāk kondensatoru likt uz 1000V, tad praktiski tas ir nenokaujams.

skaidrs! nu un cik jaudīgs viņs ir mašīnām? nu piemēram vaz

fire 2.Oct 2009
+
-
Visai krievu auto-moto tehnikai pēc papīriem kondensatori bija 0,25 mkf uz 400 V. Nav jēga likt 1000 V, jo sprieguma pīķis uz kontaktiem nav lielāks par 300 V. Diemžēl 250 V kondesatorus sit cauri. Tā kā vecie krievu kondensatori parasti bija brāķis jau no rūpnīcas - gan tie kas mašīnās un močos, gan televizoros, vislabāk likt mūsdienu plēves kondensatoru:
http://media.digikey.com/photos/Panasonic%20Photos/ECQ-U2A103MF.jpg

krekers 2.Oct 2009
+
-
Man, diemžēl, zināšanas par elektrību nav diez ko lielas. Cik zinu, tiem kondensatoriem, kas nāk uz motocikliem, ir tikai viens vads. Šim ir divi. Kā pareizi viņu pieslēgt?

fire 2.Oct 2009
+
-
krekers :
Man, diemžēl, zināšanas par elektrību nav diez ko lielas. Cik zinu, tiem kondensatoriem, kas nāk uz motocikliem, ir tikai viens vads. Šim ir divi. Kā pareizi viņu pieslēgt?

Otru vadu slēdz pie korpusa.

ja 3.Oct 2009
+
-
man atkal netur nervi:

Esam konstatējuši ka Kavrovicam nav komutatora! :roll:
Esam konstatējuši, ka runa iet par kondensatoru!
Esam konstatējuši, ka der kondensators ar attiecīgo nominālu!
Esam konstatējuši, ka kondensatoram ir divi izvadi!
Esam konstatējuši, ka viens izvads pieslēgts massai!

Esam konstatējuši to ko redz shēmā, jebkurā klasiskajā, jebkurā!

Augstākā mēra slinkuma, nezināšanas, nekaunēbas izpausme! :macies:
Kauns nav nezināt, kauns ir nemācīties! :twisted:
Tēmas autors pat nevīžo virsrakstu nomainīt, nu jau labi zinot, ka maldina lasītājus!
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā