Speci Tev pateiks, ka jākrāso oriģinālajam krāsojumam maksimāli tuvā tonī un matēts šajā gadījumā nebūs īstais.
Kā nespecs varu teikt, krāso, domāju izskatīsies ok, taču tā kā retromoto.lv ir par restaurāciju nevis custom projektiem,par tādu brīvdomību kopumā tiksi nopelts:D
Boris : Vai 49tais vispār bija citā krāsā kā melna?
Kāds kods pēc ral būtu tuvākais oriģinālai?
Kāds kods pēc ral ir strīpām?
Ja melna, tad kādi vēl ral kodi? ieej krāsu veikalā un ņem melnu spīdīgu akrila krāsu, tas pats ar balto toni. ši nav metālika, nekādu variāciju ar gaišāk melns vai pelēcīgāk, zilganāk utt. melns nesanāks.
Tavā gadījumā Ventspilī, ja iesi uz Rags krāsu bodi,prasi Globo melnu spīdīgu ( ja nemaldos Globo 601). Un viss.
Gluži tā nav-melnai akrila krāsai ir daudz kodi.....????
Nokrāsas dažādas uz zilganu,brūnganu un tā tālāk.....
Tā jau liekas melns ir melns bet ja sakrāsotu tos toņus uz redzamām virsmām redzētu atšķirību! Siltāks uz brūnu piemēram vēsāks uz zilganu.
Nu tās manā skatījumā tādas izvirtības. katrā ziņā, es daudz neispringu ar savu pirmo melno garadarbu - krāsu veikalā vienas markas klasiski melnu spīdīgo akrileni paņēmu un viss. pie moča apskates ne man, ne kādam citam nav radušās nekādas domas par to ka maelnais ar kādu ne tādu nokrāsu būtu.
Galvenais nesākt miksēt vienai detaļai vienaražotāja, otrai cita ražotāja, tad gan, iespējams var sākties kādas nelielas atšķirības.
Boris : Vai 49tais vispār bija citā krāsā kā melna?
Bija arī t.zilā un t.zaļa. Kodus gan nezinu,bet atceros ka t.zaļā bija ļoti izturīga un kvalitatīvāka nekā jaunākajiem IŽ modeļiem ar kuriem man bija darīšana.