Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

Wabole 18.Oct 2011
+
-
ja :
ja Šodien 10:12 | Citēt iezīmēto šī sadaļa ir par tehnisku analfabetismu un elementāru lietu nezināšanu!
Cien.Wabole!
Nu iemācies tak burtus, pirms sāc lasīt! Vakarā visu šo diletantismu izdzēsīšu!

Nu skaidrs, forumu diletantiem neieteiksi? Prieš kam lieliem speciem forums vajadzīgs, vinīgi ja nu lai paspīdētu ar savām dziļajām zināšanām. Vairums tekstu to arī apstiprina. bet patiesībā tas ir sakompleksētu cilvēku izpausmes veids, parādīt cik otrs ir nezinoš. Inteliģenti ļaudis vienkārši paskaidrotu kas un kā. Par analfabetismu jau vispār smieklīgs teksts, tu arī noteikti esi analfabēts, jo noteikti kaut ko nezini un uzreiz nepiedzimi visu zinoš.

Wabole 18.Oct 2011
+
-
Muravejists :
Muravejists Šodien 10:25 | Citēt iezīmēto Kāpēc tik stipri piesējies tai indukcijas spolei.Sāc restaurēt piemēram ar riteņiem.Aizmugurējie riteņi jāņem nost rumbas jājauc ārā jāmaina gultņi.
Šiem aparātiem tie gultņi pa diviem gadiem ilgāk neiet.Protams ja ar viņu brauc. Sameklē oriģinālo kurbuli. Sāc mācīties. Nav zināms kādai vajadzībai Muraveju pirki.

muraveju nopirku jo jasaved malka ziemai. jo vajag skaidas no gatera vest putnu kūtīj pakaišiem u.t.t. Muraveju tāpēc ka cik naudas ir tik ir, un ķīniešu kvadra nesaista. Trīs gadi kā no Rīgas pārcēlos uz dzīvi laukos un vajadzīga tehnika saimniecības darbiem ta lūk. P.S pirms tam nodarbojos ar Poligrāfiju un Datoru remontiem, šinīs jomās arī kādu no jums noteikti varētu nosaukt par analfabētu un pajautat, kā var nezināt elementāras lietas, bet tā nedarīšu, un nekad nēsmu darījis, jo katram cilvēkam ir savas stiprās un vājās puses. Ar cieņu Elmo Eglons

zelch 18.Oct 2011
+
-
Es jau pasa sakuma uzrakstiju ,ka nepareizi pieslegts ,pastastiju ka japiesledz spole ,velak ruu@uto pateica kur konndensatoru likt. Mjaa...

Wabole 18.Oct 2011
+
-
http://i54.tinypic.com/25incwp.jpg
Šādu es viņu atvedu no pārdevēja. tagad vajadzētu dabūt pie dzīvības, bet nu labi. Par ritošo, jā protams ka jamaina gūltņi un visu kas nepieciešāms bet uz doto brīdi ir jāved malka.

Wabole 18.Oct 2011
+
-
ej nost, :D :D :D kurā vietā nepareizi no AKB plusa uz spoli no spoles ora kontakta uz pāravēju. nav tur nekur tā kondensātora drošvien tāpēc nav dzīrksteles. pieslēdzu jau no paša sākuma pēc šīs shēmas http://motolife.com.ua/articles/9.html tikai izlaižot aizdedzes atslēgu jo saimniekam nebija atslēgas.

zelch 18.Oct 2011
+
-
Saruna kadu vietejo onku ,lai atved tev malku ar traktoru. Bet vispar vislabak noperc kerru- geniali vienkarsa un praktiska manta! :D

Muravejists 18.Oct 2011
+
-
Nu jā. Tad jau vajadzība viņu ir nopietna. Es arī esmu vedis malku ar muraveju. Uz akulumatora vien ilgi nepabrauksi ģenerators arī vajadzīgs.
Padoms.Ģeneratoram kuru sauc par DINASTARTERI ir tādas oglītes kuras sauc par SUKĀM un ar šīm sukām parasti ir problēmas. Un nevis tādēļ ka viņas ir nodilušas bet tie vadiņi viņās ir zaudējuši kontaktu. IZDEGUŠI.Ja tas apkaparojums vēl galīgi nav nodedzis tos vadiņus var ielodēt ar alvu. Es tā daru un tad vis ir labi.Tikai jāstartē ne jau nezin cik ilgi zāģēt.Motoram jāpielec uz sitienu Aukstu motoru vēsā laikā jārausta ar kurbuli. Es tā daru un vis ir pa pirmo.Oglītes kalpo vismaz sešus gadus. Bez problēmām. Arī relejs ir neaizvietojama manta.Protams pareizi jābūt pieslēgtam.

Djmaxx 18.Oct 2011
+
-
Bieži nelādē arī tādēļ ka oglītes nosprūdušas vai drošinātājam nav kontakts.

Wabole 18.Oct 2011
+
-
kurš no šeit piedāvātajiem kondensātoriem būtu vislabāk, ja der.
https://www.elfa.se/elfa3~lv_lv/elfa/init.do?toc=19327#toc=19336;

[ri4a] 18.Oct 2011
+
-
no zhigulja vai moskvicha dabu kondensatoru un vis bus chikichiki :D

Ruu@uto 18.Oct 2011
+
-
Wabole
ej nost, :D :D :D kurā vietā nepareizi no AKB plusa uz spoli no spoles ora kontakta uz pāravēju. nav tur nekur tā kondensātora drošvien tāpēc nav dzīrksteles. pieslēdzu jau no paša sākuma pēc šīs shēmas http://motolife.com.ua/articles/9.html tikai izlaižot aizdedzes atslēgu jo saimniekam nebija atslēgas.
=======================
Sērijas kondensators normāli atrodas kaut kur cieši blakus pārtraucēja
kontaktiem :)
Tā ka papriekš jātiek līdz tiem un tad jāsāk tuvumā meklēt :-) Pieļauju,
ka var būt caursists, varbūt "zaļais" iemeties, varbūt iepriekšējais
saimnieks noņēmis ... Vārdu sakot, bruņojies ar kontrollampu vai testeri,
un meklē strāvu pa visu ķēdi :-)

Muravejists 18.Oct 2011
+
-
Es izmantoju šāda tipa kondensatorus МБГП 1000V-1Mkf+-10%..vai arī
МВГП-500v-0,5 Mkf. Viņi izskatās tāda četrkantaina brūna vai pelēka kastīte
ar diviem izvadiem Apmēram sērkociņu kastītes lielumā. Iet pa pirmo. Neviens nekad nav samaitājies.

Nitrius 1.Dec 22:34
+
-
Liels lugums muravejistiem :) ja kadam ir riepas ar diskiem vai bez padodat zinju uz mrpeperony@inbox.lv butu velams ar aplocem un vidus stiprinajumu bet var ari bez.. ir padoma viens projekts... paldies jau ieprieks

ursus 2.Dec 22:32
+
-
es neesmu -skudrinieks-,bet riepa man ir,ko darīt?

timberjack 4.Dec 23:07
+
-
sveiki, man tāda problēma, esmu ticis pie tulas aparāta, nu tā ar tām resmajām ripām, neejošs un pa galam, tagad lēmām savedu kārtībā,smilšoju un krāsoju, bet vajadzētu jaunu provodku uzburt, vecā nožēlojama,kas varētu palīdzēt šai sakarā, motors jau tāds pats kā muravejam, tik cilindrs ar savādākām lūkām, ja nekļūdos, help!!!
ir jauns nelietots tieši muraveja motora cilindrs,eļlā bez rūsas, citas motora daļas jārokas pa kastēm....arī ir....

timberjack 7.Dec 09:15
+
-
- vecā provodka ir noželojama,...

p.s. paldies vairs nevajag, vadi spīd un laistās
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā