man ir vecais krievu kartinga ramis, jautajums kadas bremzes vinam lika virsu un no kurienes tika nemti virzuli un vai kadam nepardodas tads komplektins?
man ir vecais krievu kartinga ramis ( ka bilde augsa), jautajums kadas bremzes vinam lika virsu un no kurienes tika nemti virzuli un vai kadam nepardodas tads komplektins?
Tormoza pridumaļi trusi, bet ja nopietni bremžu suporti viņiem nāk specifiski, ja gribi nopietni braukt, tad vieglāk būs nopirkt citu rāmi ar visu stūres un bremžu iekārtu.
Nu man tāds verķis bija pirms gada... Ehh tie bija labi laiki! Tagad palikušas pāri tikai šīs divas bildes un pāris video:like:
Kas zin, varbūt noder!
P.S. Varu atsūtīt bildes lielākā formātā...
Tur viss ir vienkarsi! Galveno cilindru nem no gandriz jebkuras vieglas automasinas un piemekle bremzu diskus ,kas tev pec diametra der ,tad mekle virpotaju un metinataju un aiziet!
Krievu motocikliem nebija hidroliskās bremzes-kartingam bij savi diski un suporti-cilindrs laikam no vaz...???Cik atceros no jaunības tie suportiņi bija netipiski tādi viegli no alumīnija kā paštaisīti ar maziņām kalotkiņām-pie;nemu kad sākumā priekšējās bremzes pat nebij un vīri paši konstruēja...??
Šodien vislabāk būtu ņemt suportus no motorolera kam ir vismaz priekšējās disku bremzes-no motocikla būs tas suports pa lielu un smagu,vienīgi ja no 50-80cc...
man ir vecais krievu kartinga ramis, jautajums kadas bremzes vinam lika virsu un no kurienes tika nemti virzuli un vai kadam nepardodas tads komplektins?