Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123456Nākošais »

i_edgars 17.Jan 21:39
+
-
No Rīgas caur Latgali ir tālāk kā caur Viļņu!
Var jau - Daugavpils - Braslava - ...

elf 17.Jan 22:40
+
-
Vidējais 75km/st tad jābrauc ap 100km/st......

Aldic 18.Jan 11:09
+
-
Polija jāizvēlas tāpēc, lai nav jākārto Baltkrievijas vīzas. Baltkrievijas tūrisma vīza uz 15 dienām Tukuma turisma inform. centrā maksā 33Ls. Iespējams Rigā, Baltkrievijas vēstniecībā var dabūt lētāk, bet tad divas reizes jāatprasās no darba+2reizes jābrauc uz Rīgu+laiks rindās, tas pats vien sanāks. Šaubos vai šo darījumu var nokārtot uz robežas.(Ja kādam ir cita informācija palabojiet). 33Ls pie pašreizējamām benzina cenām es ar JAwu varu nobraukt apmēram 800-850km. Līkums caur Poliju ir tikai 200-300km. Spriediet paši kā izdevīgāk.
Krievijā iebraukt caur Baltkrieviju, vispār atkrīt, jo tad vajag divas vīzas. Pagājušo gadu braucot uz Krieviju par vīzu samaksāju apm 44Ls turpat, arī no apsvēruma, lai nav jābrauc uz Rīgu.

PPUR 18.Jan 12:49
+
-
Aldic :
33Ls pie pašreizējamām benzina cenām es ar JAwu varu nobraukt apmēram 800-850km. Līkums caur Poliju ir tikai 200-300km.

Parēķini vēl, ka Polijā degvielu pirksi pa latu, bet baltkrievijā pa 50snt + Polija ir tik apnicīga...

i_edgars 18.Jan 16:43
+
-
Uz robežas neiesaku kārtot vīzas - var arī kuro reizi neiedot, nemaz nerunājot, ka ievērojamidārgāk.
Cenu starpība naktsmītnei un paikai Polijā un Baltkrievijā būs vairākas reizes lielāka kā viss brauciens kopumā!

Ja vajag varu ukraiņiem noprasīt par ceļu kvalitāti no Polijas uz Krimu un no Minskas uz Krimu. No Maskavas uz Krimu esot pietiekami labs, lai nesūdzētos - tas ir gadījumā ka apbrauc Baltkrieviju caur Krieviju.

elf 18.Jan 17:03
+
-
Kāpēc neapspriežat drošību?Braucot ar motociklu tas nav mazsfarīgi!

2takters 18.Jan 20:05
+
-
1) Polijas apnicīgums droši vien ir atkarīgs no maršruta- lielās šosejas tiešām ir garlaicīgas. Pa mazajiem ceļiem varētu būt interesanti maršruti.
2) Baltkrievija varētu būt zināma eksotika cenu un dzīves līmeņa dēļ.
3) Visi papīri jākārto savlaicīgi!!! Arī maršruts japlāno!
4) PPUR. Esmu braucis arī ar močiem un auto viena barā, tomēr jāsaka, ka tās ir divas dažādas pasaules un tas brīvības gars , kas pavada moci, nekad nelidos līdzi automobīlim. Ja auto ir pavadošas un atbalsta nozimes, varbut ir ok!
5) elf! Drošība ir kas? Ķivere, apģērbs, drošības josta blaķenē, polise, vai ceļmalas bandīti?

Ja nu kas superslepens, lūdzu uz p.m.

Dalgo 18.Jan 20:59
+
-
Nu tiem kas varbūt Poliju nav redzejuši, nedomāju ka liksies garlaicīgi, braucot ārpus lielceļiem. Par mašīnu, nācās braukt Igauniju ar pavadošo mašīnu, kas pilna ar meičām, pilnīgas auzas, bet nu ok, vienalga bija super :D Un ja arī mašīna nekavējas bet visur seko, arī pat tāda situācija liekas muļķīga, kad kāds visu liku seko....

elf 18.Jan 21:56
+
-
Drošība ......braukšanas kultūra atiecīgā valstī,satiksmes intensitāte,zagļi.
Šīs lietas ar tākā vajadzētu apspriest.

i_edgars 18.Jan 23:04
+
-
Nu Polijā teltī gulēt jau nu gan ir pilnīga pašnāvība. Moci bez signalizācijas atstāt pie hoteļa pa nakti ir tas pat. Baltkrievijā šitās lietas ir dikti drošākas.
Bet mobīlie sakari Baltkrievijā ir pasaikani dārgi, izejošais zvans virs Ls par minūti, + jāmaksā diezgan par ienākošo zvanu. Vismaz man ar Tele 2 tā bija.
Baltkrievijā vajag atsevišķu apdrošināšanu, Polijā nosacīti nevajag.

Aldic 18.Jan 23:18
+
-
Polija ir apnicīga, ja brauc cauri uz Vāciju vai Austriju, it sevīški līdz Varšavai, mājās braucot vispār "vāks". Nezinu, jo neesmu braucis uz Ļubļinas pusi, bet piemēram esmu izbraukājis bijušo Autrumprūsiju Olštinu, Gdansku, Sopotu. Malborku, nemaz neteikšu ka Polija ir apnicīga. Tāpēc domāju, ka viss ir atkarīgs, kur brauc, kā brauc, kā pats esi noskaņojies. Tur kur viens neko neredz, cits kaut ko ierauga. Kaut kā tā apmēram. Protams, ja lieta nonāks līdz braukšanai un būs attiecīgi braucēji, tad arī būs jāvienojas par maršrutu un visu pārējo. Satiksme un zagļi ir visās valstīs.

Krišjānis 19.Jan 01:12
+
-
i_edgars :
Bet mobīlie sakari Baltkrievijā ir pasaikani dārgi, izejošais zvans virs Ls par minūti, + jāmaksā diezgan par ienākošo zvanu. Vismaz man ar Tele 2 tā bija.

Lūk, tā ir ar tiem govju un zivju faniem. Ja paskatāmies šos - http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/viesabonesana#/cits/viesabonesana/valstis - tad tomēr secinām, ka tas lmt tomēr ir riktīgā štelle.

PPUR 19.Jan 10:16
+
-
2takters :
Esmu braucis arī ar močiem un auto viena barā, tomēr jāsaka, ka tās ir divas dažādas pasaules un tas brīvības gars , kas pavada moci, nekad nelidos līdzi automobīlim. Ja auto ir pavadošas un atbalsta nozimes, varbut ir ok!

Es jau arī nesaku, ka jābrauc barā, es tik par to, ka svarīgākos objektus ( retrofestivālu, kempingu galamērķī) apmeklējam kopīgi.

i_edgars 19.Jan 10:49
+
-
Krišjānis :
tad tomēr secinām, ka tas lmt tomēr ir riktīgā štelle.

Un kur tā lielā šķirba?? Atšķiras ne vairāk par 10%!!

AivisG 19.Jan 18:49
+
-
Man sieva organizēja un brauca ar botāniķiem uz botāniskajiem dārziem caur Kijevu pāris gadus atpakaļ. Var pakonsultēt. Ir bildes un kontakti ar vietējiem.

elf 20.Jan 11:16
+
-
Jautājums...kāpec Krima...kalnu,jūras pēc vai kāds moto saiets?
Ja kalnu ,kalnu ceļu pēc tad tuvākie pēc pārcelšanās ar prāmi ir pēc 600km.
Un tādi kalni ka maz neliksies.
Nav jābrauc 2000 km turp un 2000 km atpakaļ.
Vīzas nevajag,ceļi ideāli,zagļu 1000 reižu mazāk kā Polijā.

PPUR 20.Jan 13:48
+
-
elf :

Atbilde- kalni noteikti nav galvenie, retromočiem (pat 638JAWAi) kalni noteikti nepatiks.
Pamatā tāpēc, ka tā ir paaudžu tradicija- kuram senči tur nav bijuši? + Loti gribas redzēt vietas, kur mūsu RETRO ir ikdiena.

i_edgars 20.Jan 15:47
+
-
elf :

Vasaras beigās tur iespējams būs Javu saiets, kaut kas tiek pa druskai organizēts.

2takters 20.Jan 21:31
+
-
Nu, braucienam uz Krimu būtu pietiekami iemeslu. Kā jau minēts iepriekš, Melnā jūra, pati Krimas pussala, Ukrainā arī nekad nav būts, jawistu saiets, pagājušo laiku kūrorti, nerunājot par paša ceļojuma burvību u.t.t. Virziens ar pietiekamu eksotikas piegaršu lai būtu vērts par šo padomāt... Attālums ir samērīgs un pārvarams, uzskatu projektu par realizējamu.
« Iepriekšējais 123456Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā