Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123456Nākošais »

AivisG 5.Jul 2010 | Pēdējo reizi labots 05.Jūl 2010 16:49; labots 1 reizi
+
-
Man pēc tūristu pasakuma ienaca prātā - vai tikai mēs nevarētu saņemties aizbraukt uz Krimu? Priekšlikums - ar javām, ir tādas saimniecībā ar vse dokumenti v porjadke. Vīzas nevajag, var sarunāt pat ar kaut kādu presi atbalstu un sponsorus varbūt. Vajag labu fotogrāfu tad laikam, vai labu fotoaparātu, tada man nav. Protams ne šogad. Pasteigsies - sasmīdinasi ļaudis :D Ko teiksit? Retromoto.lv rallijs uz Krimu skan cēli!

ja 5.Jul 2010
+
-
a vai zini ka tikai car Poliju?

AivisG 5.Jul 2010
+
-
Tas ir lieki 300 -500km uz kopējā fona nebūs manāmi.

AivisG 5.Jul 2010
+
-
Tas ir tikai priekšlikums. Baltkrievija ir ka Gvatemala vai Kuba, to apskatīt ir interesanti. GSM nedarbojas labi un var nofotorafēties pie kolchozu uzrakstiem. Tikai cilveki sāks īdēt ka par dārgi, ko tur redzēt utt. Turcija tuvak, piramīdu nav, utt. Kad brauksim, Pesņari dziesmas dungos pie sevis tikai retais.

defektivais 5.Jul 2010
+
-
Jāņu brīvdienās bijām aizbraukuši līdz Odesai ar '74 gada vaboli. Maršruts bija Rīga-Minska-Kijeva-Odesa un atpakaļ, kopā ap 3k km.
Baltkrievijā vajaga vīzu. Tranzīta vīza, kas derīga 48h maksāja ~25 Ls no cilveka, plus vel cilvēka un transporta apdrošināšana(zaļā karte), apmēram 10 Ls, plus izbraucot no Balkrievijas jāmaksā ceļu nodoklis - 15 dolāri.
Bet nu izlēmām braukt caur Baltkrieviju jo tur nebiju bijis un gribējās redzēt kā tur īsti ir. Plus šeit bija tāds, ka Baltkrievijā ir lētāka dzīvošana un benzīns maksā ap 0.50 Ls/L (92, 80tais lētāk). Kā arī draudzenei tur dzīvo kolēģe, kas mums visu parādīja un apstāstīja.
Otrs variants bija doties caur Poliju, bet tas ir 300 km vairāk, kā arī dzirdētas ļoti sliktas atsauksmes par robežas pāreju Polija-Ukraina, varot pat tur pavadīt līdz diennaktij lai tiktu pāri.

Mums no sakuma ar bija doma braukt līdz Krimai, taču bija atlicis maz laika, kā arī vietējie teica, ka pēc šis ziemas ceļš līdz turienei vairs tik pat kā neesot. 120 km jābraucot apmēram 6 stundas, cilvēki tur jau braucot pat pa ceļmalas zāli.
Kopumā iespaidi pozitīvi, miliči ne reizi neapturēja, pat tad kad netīšām sanāca šķērsot nepārtraukto līniju viņu acu priekšā. Cilvēki smaidīgi, nāk klāt prasa par auto, rāda uz augšu paceltus īkšķus utt :)
Retro auto pa pilno - žīguļi, zaz, volgas, moskviči utt. Visu veidu padomju laika autobusi, kurus kopš kolhozu paputēšanas tā arī vairs nebiju nekur redzējis. Padomju motociklus gan vairāk redzēju laukos, pilsētā izskatījās, ka ķīniešu izstrādajumi ņemuši virsroku.

i_edgars 5.Jul 2010
+
-
Praktiski nereāla ideja.
1. Ļoti dārgs pasākums, kaut gan bezgala interesants.
2. Maz ir tādu kam pakaļa šo garo cēlienu būs spējīga izturēt.

Ja patiešām ir interese, tad varu parunāt par kaut kādu sagaidīšanu Krimā.

Es personīgi nebraukšu, jo nebraucu arī uz Javu pasākumu Somijā un galvenokārt 2. punkta pēc.
Pat tad kad katru gadu nobraukāju ar savu Javu pa 10 k km/gadā ar milzīgām mokām biju spējīgs izturēt 500 km dienā. I ta pēc tam nevarēju vismaz 2 dienas nekur nosēdēt.

AivisG 5.Jul 2010
+
-
Vai var arī bez draudzīgā portāla bildes apskatīt? Nesastāvu draugos. TV arī neskatos, zaudēta auditorija. :D

AivisG 5.Jul 2010
+
-
i_edgars :
Praktiski nereāla ideja.

Ja paskatas LV masu mēdiju ziņas, mums jau sen vajadzētu mirt satiksmes negadījuma Īrijā.

I.Edgars - man kurzemnieki jautāja - kas tu tāds esi, es teicu jawa 634 guru un retromoto.lv leģenda, bet sejā rdzējuši neesam. Parādies, tad arī sapratīsim līdz kurai Somijai neesi aizbraucis.

defektivais 5.Jul 2010
+
-
i_edgars :
Praktiski nereāla ideja.
1. Ļoti dārgs pasākums, kaut gan bezgala interesants.
2. Maz ir tādu kam pakaļa šo garo cēlienu būs spējīga izturēt.

Nav tik nereāls, ja ir atvaļinājums vismaz 3 nedēļas. Un vienojas, ka dienā, vismaz pirmajās nebrauc vairāk par 300km. Patiesībā mani pamatīgi vilinā šāds braucies, tieši par to padomāju, kad braucu pa turieni. Vienīgi man ir Iž nevis Jawa. Kā arī nav pieredzes šados moto pārbraucienos pat ar savu itāli :(

Vai var arī bez draudzīgā portāla bildes apskatīt? Nesastāvu draugos. TV arī neskatos, zaudēta auditorija. Very Happy

Diemžēl, neesmu saņēmies nekur citur ielikt bildes :(

AivisG 5.Jul 2010
+
-
Ja viss labi notiksies rīt, man būs armijas kravas mersis 508 tipa ambulance. Tas arī būs tehnička un nodrošinajums. Tikai šoferi jāatrod ar C kategoriju, jo es gribu ar moci braukt.

normunc 5.Jul 2010
+
-
Krimu kā tādu iesaku ik vienam !
Pirms 3 gadiem biju Krimā, braucot caur Poliju. Uz robežas Polija-Ukraina nostāvēju tikai kādas 2,5h. Aizpildīju kaut kādu tur veidlapu un brauc iekšā.
Ceļi bija labi. Uz to brīdi noteikti, ka ne sliktāki kā Latvijā un visās malās būvēja ceļus.
Un pašā Krimā ceļi ļoooti labi. Biju šokā. Lai gan netā pirms tam lasīju, ka var palikt bez riteņiem.

Es nebrauktu 2 iemslu dēļ:
1) Lai droši brauktu un iekļautos plūsām ir "jātur" ātrums 100~120km/h, ko ar retro tehniku neizdarīsi,
2) Diez vai mana jawa izturētu ~4500km un uz vietas ekstrēmos apstākļos kaut ko remontēt negribētu.

Brauktu, vienīgi, ja močus aizvedam līdz Krimai un tālāk ar močiem izbraukumā pa Krimu.

http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002237/000223691/000022369018_%23_2_%23_normunc.jpg

http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002237/000223690/000022368911_%23_2_%23_normunc.jpg

http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002237/000223690/000022368912_%23_2_%23_normunc.jpg

http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002237/000223691/000022369024_%23_2_%23_normunc.jpg

AivisG 5.Jul 2010
+
-
normunc :
Krimu kā tādu iesaku ik vienam !

Paldies par atbalstu pasākumam.

AivisG 5.Jul 2010
+
-
defektivais :
man ir Iž nevis Jawa.

Tas nekas. ne jau visiem ir lemts ... Lielākoties dzīvē katram gadās pa kādam ižam. Tehniski nodrošināsim palīdzību, bet morāli palīdz tikai virs numura zīmes piesietas lietuviešu kedas.

defektivais 5.Jul 2010
+
-
AivisG :
defektivais :
man ir Iž nevis Jawa.

Tas nekas. ne jau visiem ir lemts ... Lielākoties dzīvē katram gadās pa kādam ižam. Tehniski nodrošināsim palīdzību, bet morāli palīdz tikai virs numura zīmes piesietas lietuviešu kedas.

morālais aspekts jau mani pārāk nebiedē, te vairāk par to tehnisko pusi. Motoru, riepām, bremžu lokiem, ķēdes un zobratu komplektiem.

tūrists 5.Jul 2010
+
-
Es ar šādu domu apsveru, par cik tur draudzenes sencis dzīvo.. :) Es gan esmu tur bijis, bet ne ar moci.. vienīgi, ka labāk būtu dragāt kaut kad ap septembrī, jo tie +40, kas tur valda vasarā ne pašiem ne mocim nebūs baudāmi..:)

AivisG 5.Jul 2010
+
-
Pagaidīsim rītdienu, labi? MB 508 Ambulance atrisinās sāpi rezerves daļu un teh komplektācijas jautajumā un Krima būs mūsu.

jonsss 5.Jul 2010
+
-
Man ir C kategorija! :) :) tas tā ja nu kas!

i_edgars 5.Jul 2010
+
-
AivisG :
I.Edgars - man kurzemnieki jautāja - kas tu tāds esi, es teicu jawa 634 guru un retromoto.lv leģenda, bet sejā rdzējuši neesam. Parādies, tad arī sapratīsim līdz kurai Somijai neesi aizbraucis.

Leģenda gan neesmu. Vienīgi ka savu veikalā pirkto Javu esmu pārjaucis pats nezin cik reižu līdz pēdējai skrūvītei, pie kam dažas detaļas esmu pats izgatavojis (abus klaņa pirkstus un ārējo adatgultņu čaulu, nu un vēl pāris sīkumu). Vienīgo reizi pārkrāsota tika apmēram 25 gadus atpakaļ - pašrocīgi. Kā vienīgais saimnieks jau nupat otro riņķi uz spidometra pabeigšu.
http://foto1.inbox.lv/i_edgars/Jersika/Jersika014-edited.jpg
http://foto1.inbox.lv/i_edgars/28-12-2005/DSC00901-edited.jpg
http://foto1.inbox.lv/i_edgars/28-12-2005/DSC00904-edited.jpg

AivisG 5.Jul 2010
+
-
jonss - gaidam C ir labi gan kā vitamīns, gan kategorija. Ar voshodu vienā stiepienā būs grūti, bet tavejais bija vienīgais galapunktā.

enigma 5.Jul 2010
+
-
Interesants priekšlikums! Labprāt piedalītos Krimas braucienā (ar vecā tipa ''JAWA'').
« Iepriekšējais 123456Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā