Kripsis14 25.Nov 22:32 | Pēdējo reizi labots 13.Feb 2012 16:13; labots 1 reizi
+ 2
- 0
Tātad kādu laiciņu atpakaļ,beidzot dabūju savu atjaunoto IŽ Jupiter 3.Savā īpašumā viņu ieguvu pagājušogad rudenī,stāvoklis bija normāls nekas daudz nebijā rūsējis un bija ari +- oriģināls ,tikai blakusvāģis bija no Ju2.Un ir arī dokumenti,tikai diemžēl vel nav sanācis pārrakstīt,bet ļoti ceru ka šomēnes visu nokārtošu.
Šāds nu viņš izskatījās,kad atvedu uz mājam,tad kādu laiciņu nostāvēja garāžā un vasarā sarunāju ar Arnoldu Egli,kad viņš man atrestaurēs viņu.Pats to nedarīju tāpēc,ka nesanāca īsti laika bija jāstrādā un jau biju sācis likt kopā savu Jawu 634.
Tad pēc divu mēnešu darbošanās bija gatavs,vis lielākās problēmas darba gaitā sagādāja karburātors,kura dēļ motociklu nevarēja normāli pielaist,izdarīja pāris sitienu un noslāpa,tad Arnoldam aizgādāju citu karburātoru un vis aizgāja.Ar paveikto esmu ļoti apmierināts un LIELS paldies par to Arnoldam,tiešām godam sataisījis manu mocīti.
Šeit arī gala rezultāta bildes,tikai diemžēl bez blakusvāģa,jo tikai nesen atradu Ju3 oriģinālo blakusvāģi un ceru,ka līdz vasarai sataisīšu arī to.
Vizuāli smuks, bet atļaušos mazliet noriet:
- Aizmugurējā riteņa ass otrādi ielikta. Uzgrieznim jāstāv labajā pusē. Tagad ritenis cenšās viņu atskrūvēt (nepavelti tur ir kreisā vītne)
- Kreisais motora vāks no jaunāka modeļa
- Arī iztrūkst numura stiprināšanas bleķītis
- No stūres slēdžiem nākošie vadi augšējam kronim iet pa apakšu, nevis augšu (priekšpēdējā bilde)
- Pameklē garažā vienādas sveču pīpītes.
- Benzīna krāns otrādi nolikts
Nu jau no 18.decembra,ir oficiāli manā īpašumā,taču numuru saņēmu tikai,šo piektdien.Un arī par šo laiku,ir novērstas visas nepilnības,ko koko bija minējis šeit.
Šāds nu viņš izskatījās,kad atvedu uz mājam,tad kādu laiciņu nostāvēja garāžā un vasarā sarunāju ar Arnoldu Egli,kad viņš man atrestaurēs viņu.Pats to nedarīju tāpēc,ka nesanāca īsti laika bija jāstrādā un jau biju sācis likt kopā savu Jawu 634.
Tad pēc divu mēnešu darbošanās bija gatavs,vis lielākās problēmas darba gaitā sagādāja karburātors,kura dēļ motociklu nevarēja normāli pielaist,izdarīja pāris sitienu un noslāpa,tad Arnoldam aizgādāju citu karburātoru un vis aizgāja.Ar paveikto esmu ļoti apmierināts un LIELS paldies par to Arnoldam,tiešām godam sataisījis manu mocīti.
Šeit arī gala rezultāta bildes,tikai diemžēl bez blakusvāģa,jo tikai nesen atradu Ju3 oriģinālo blakusvāģi un ceru,ka līdz vasarai sataisīšu arī to.