Piedodiet, laikam esmu pionērs - kas pie velna tas tāds?
Nu jā, ja būtu bijusi mazāka, būtu ņēmis. Sākotnēji bija iecere viņu iemānīt zem vāka, bet! NU NAV tur tik daudz vieta. tur visu maisa skrūve, pie kuras stiprinās nosedzošais vāks. Pat komutātors tur nelīda iekšā. Ja salīdzinām ar pagriezienu uzstādīšanu 360. javām..... esam kvitā. būs iespēja, uzlikšu mazāku. Uz motoentuziastiem velk, bet te ir attaisnojoši iemesli - gribās dažreiz to moci ātri un nesāpīgi pielaist
Šķilts klāt jau ir, strādā ļoti labi. Gan uz zemiem, gan uz augstiem rpm.
Motoentuziasts safotogrāfēja šķūņiņgu
Pēdējā bilde ir vissvarīgākā, iegaumējiet to vietu, pie kuras būs jāpieliecas, lai varētu man pārmest par neatbilstošu mezglu
Tātad - pie otrās kurbulēšanas (tā jau bija regulācijas reize) notika neparedzētais negadījums. DIvsplecu sviras regulācijas skrūves kontruzgreizņa sēžai nebiju pievērsis uzmanību pirms kopā likšanas. Uzgrieznis kārtīgi neatbalstījās ar pilnu plakni uz tās, pie lielākiem apgriezieniem tas neizpildīja savu funkciju - regulācijas skrūves kontrēšanu un strauji izregulējās atstarpe starp vārstu un divplecu sviru. To visu es redzēju, jo vārstu vākus pirmās reizes apzināti neliku virsū, tūliņ slēdzu ārā aizdedzi, bet bija jau par vēlu. Redzēju tik to, kā prom aizlidoja vārsta galā esošā bļodiņa. Nu nekas, viss tika salikts atpakaļ un.... patiešām viss..... Kreisajā cilindrā vairs NEKĀDU dzīvības pazīmju. Tika izmērīta kompresija, kas tajā bija 0. Tad jau man kļuva saprotams, ka bļodiņa neizkrita uzreiz.
Attēlā redzams idejiski uztverams moments, kurā vārsts tika iespiests dziļāk.... Šajā momentā notika mežonīga sitiena pārvads no virzuļa galvas līdz Augšējam bīdītājam.
Bildēs viss ir redzams
Apmēram tā. Pēc tam jau sekoja jauno vārstu pieslīpēšana, cita virzuļa uzlikšana, jau minēto kontruzgriežņu sēžu virsmu nolīdzināšana līdzīgi kā to darīja elf un vārstu bļodiņu NEielikšana........ un..... uzsniga sniegs.
Tad nu tagad šamējais stāv šitā un gaida to dienu, kad ārā vairs nebūs sniegs...
Piedodiet, laikam esmu pionērs - kas pie velna tas tāds?
Nu jā, ja būtu bijusi mazāka, būtu ņēmis. Sākotnēji bija iecere viņu iemānīt zem vāka, bet! NU NAV tur tik daudz vieta. tur visu maisa skrūve, pie kuras stiprinās nosedzošais vāks. Pat komutātors tur nelīda iekšā. Ja salīdzinām ar pagriezienu uzstādīšanu 360. javām..... esam kvitā. būs iespēja, uzlikšu mazāku. Uz motoentuziastiem velk, bet te ir attaisnojoši iemesli - gribās dažreiz to moci ātri un nesāpīgi pielaist
Šķilts klāt jau ir, strādā ļoti labi. Gan uz zemiem, gan uz augstiem rpm.