Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

zemans 15.Sep 2009
+
-
Ja Transporta Reģistrā cilvēks skaitās miris, tad ar to transportlīdzekli nekādas darbības nevar veikt. Bet reģistrā reāli tie dati parādās apmēram pēc 2-3 mēnešiem pēc miršanas- kamēr visi visu saskaņo. Pēc tam var tikai ar apstiprinātu mantošanas izziņu.

Aldis 15.Sep 2009
+
-
Pirms cik ilga laika miris , nepateikšu. Mašīnu viņi no tā vīra pirka aptuveni 1,5 gadus atpakaļ, tad vēl bija dzīvs.

kukainis 21.Mar 2010
+
-
čau. pats arī neesmu lietas kursā par šīm tēmām! man ir tā, ka draudzenei ir miris tētis un atstājis jawinu, kuru domājām reģistrēt ir dokumenti un numurs. šajā gadījumā ar radiniekiem problēmu nav!
tātad kāds čakars vai nečakars ir šajā gadījumā?

mehanikis 23.Mar 2010
+
-
ja mocis bij atstāts mantojumā tad tik pazvani uz csdd un paprasi cik tev izmaksās, citādi var kkā mēģināt pārreģistrēt uz tuvajiem tad uz tevi

ja 23.Mar 2010
+
-
palasi šo sadaļu un mēģini saprast, kas ir mantošana pa lejupejošo līniju un kas ir testamentārā mantpšana un galvenais- ar CSDD tam nav nekāda sakara! Ja kas-privāti

Matīss Jawa 634 28.Jan 2011
+
-
Man ir tāda pati situācija. nopirku Zaz 968, bet īpašnieks miris. dokumenti ir nummuri arī ir uz mašīnas, bet vai es varu iziet TA ? skatos citi raksta ka var citi saka nevar, kā ir tagad, varbūt kāds zina ?

jonsss 28.Jan 2011
+
-
ieraksti ecsdd mašīnas nr tad redzēsi ko rāda, bet visticamāk, ka auto statuss *īpašnieks miris*, tātad nevar ne iziet apskati ne arī pārvietoties pa koplietošanas ceļiem!

Matīss Jawa 634 28.Jan 2011
+
-
jonsss :
ieraksti ecsdd mašīnas nr tad redzēsi ko rāda, bet visticamāk, ka auto statuss *īpašnieks miris*, tātad nevar ne iziet apskati ne arī pārvietoties pa koplietošanas ceļiem!

Paldies par informāciju. :good!:

Skolnieks 10.Jun 2011
+
-
Vajag padomu - Tātad Mosvich 2140 īpašnieks miris pirms 1,5 gada, ir divi mantinieki tik broblēma tāda, ka veins no viņiem atrodas ārvalstis un atpakal bus tik pēc 6 menešiem, bet mašinu biju domajis šovasar parraksti uz sevi.

Tas tagad vispar ir izdarāms ?
Un kā rīkojas ja ir divi mantinieki ?

normunc 10.Jun 2011
+
-
Man bija tā, ka abus mantiniekus aizvedu uz CSDD. Tur viens no mantiniekiem parakstījās par labu tam otram mantiniekam, ka atsakās no savas daļas. Tad uzlika uz tā otra mantinieka vārda to transporta līdzekli.
Pēc tam tālāk uz mana vārda.

ja 10.Jun 2011
+
-
ārzemniekam rakstiski jāatsakās no savas mantojuma daļas

copeck 10.Jun 2011
+
-
jonsss :

kurā sadaļā jāraksta?

man uzrāda gan TA datus, gan nodokli
bet ejot maksājumos rāda, ka nav pareizi dati ievaditi :-o
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā