Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

normal_puika 24.Jan 2011
+
-
jaanonkulis

Un tev CSDD iedeva salīdzinājuma aktu uz rokām, un norādīja atraidījuma cēloni reģistrācijā?
Pamats, lai griezties tiesā, ir vajadzīgs atraidijums CSDD reģistrācijā.

kaspars turks 24.Jan 2011
+
-
vajag registreet LIETUVAA jo tur pietiekot ar paardeveeja uzrakstiitu papiiru ar taa pases datiem kur vinjsh apgalvo ka taads un taads mocis ar taadu un taadu nummuru nav zagts bet laika gaitaa nozudushi dokumenti,un peec tam paarregistreet Latvijaa kaa pirktu no Lietuvas.

AivisG 24.Jan 2011
+
-
Pats esi tā darijis, jeb viena tante teica?

Raimonds Krīgeris 24.Jan 2011
+
-
]
"jaanonkulis" :
nu biju minsku uz sverku aizvedis :)[
nu sarakstija man vinu un devos uz csdd ar sverkas lapu... tur man skaidri un gaiši iskaidroja ka ir divi ricibas varianti-[quote]

Vai tajā "sverkā" nofotografēja arī nummurus un plaksnīti?

Orik 25.Jan 2011
+
-
Ne, tikai agregātu salīdzināšana. Šildīte ir nepieciešama, lai noteiktu motocikla izgatavošanas gadu (kā variants - pa motora izgatavošanas gadu).Pēc tam skatos rāmja numuru.

jaanonkulis 26.Jan 2011
+
-
"normal_puika" :
jaanonkulis

Un tev CSDD iedeva salīdzinājuma aktu uz rokām, un norādīja atraidījuma cēloni reģistrācijā?
Pamats, lai griezties tiesā, ir vajadzīgs atraidijums CSDD reģistrācijā.[/qu

nau nekada atraidijuma jo vini nemaz negrasas registret moci bez neviena dok. ieprieks jau rakstiju ko man tur pateica.

jaanonkulis 26.Jan 2011
+
-
"Raimonds Krīgeris" :
]
"jaanonkulis" :
nu biju minsku uz sverku aizvedis :)[
nu sarakstija man vinu un devos uz csdd ar sverkas lapu... tur man skaidri un gaiši iskaidroja ka ir divi ricibas varianti-

Vai tajā "sverkā" nofotografēja arī nummurus un plaksnīti?

nee nefoceja neko... tikai sarakstija lapu par gadu, krasu, vin numuru un atzime ka nau dok...

ja 26.Jan 2011
+
-
iedeva salīdzinājuma aktu uz rokām
:sveiks:

jaanonkulis 27.Jan 2011
+
-
jaa lapu iedeva...

ZBIERON83 29.Jan 2011
+
-
WELCOME.
I need to do ignition key and that is why I need are the dimensions.
If you can measure the key will be grateful.
Sending a file to complement-

http://img810.imageshack.us/img810/1975/key2wym.jpg

Dziękuje;)

Aldis 29.Jan 2011
+
-
Surdotulkojums tiem , kas nesaprot - Vēlos izgatavot aizdedzes atslēgu . Ir nepieciešami atslēgas izmēri . Ja kāds var nomērīt savu atslēgu , būšu ļoti pateicīgs. Pielikumā bilde ar atslēgu un nepieciešamiem izmēriem

umahers 29.Jan 2011
+
-
1-23,4 ; X-48,2 ; A-16,5 ; B-3,5 ; C-2,25 ;D-1,5 ; E-6 ; F-3,2 ; G-9 ; H-2 ; I-4 ; J-5.2 ; K-2,6 ; L-31 :sveiks:

ja 29.Jan 2011
+
-
juridiskās lietas.....

jaanonkulis 29.Jan 2011
+
-
jaa baiga tema panesas :D
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā