JANCIS89 11.May 2009 | Pēdējo reizi labots 12.Mai 2009 18:29; labots 2 reizes
+
-
mopeedu lietoju ikdienaa paarvietojos no punktiem A uz punktiem B http://foto.inbox.lv/cesugaisais89/delta/SDC15445.jpg
kraasojums uz baakas nav mans
RMR-24 - DELTA V-501m 1993 gada (dokumentu diemzeel nav)
galvenaas funkcijas pilda godam :good!:
JANCIS89 12.May 2009 | Pēdējo reizi labots 13.Mai 2009 06:48; labots 2 reizes
+
-
Man jau patiik shii konkreetaa delta.
Kaadreiz domaaju ka mazie motori taadi kaa D seerijas un divrobu motori nau uz neko speejiigi skatoties uz visaadiem idiotiem kas pret kalniem aireejaas lai tiktu augshaa.
Bet tagad kad pats braukaaju domas krasi mainiijaas neprasaas pat minsku vai izhu :sveiks:
Tikai ir aizgājis galīgā "off topic". Varbūt admini lai padzēš?
p.s. Delta izskatās tīri labi. Ikdienas braukšanai vairāk gan piemēroti mūsdienīgāki aparāti. Tādai padzenāšanai gan, lēti remontējamie PSRS brīnumi, ir tīri atbilstoši.
JANCIS89 18.May 2009 | Pēdējo reizi labots 18.Mai 2009 21:44; labots 1 reizi
+
-
Šodien sanāca negaidīts piedāvājums dabūt jau iepriekš sarunātus moskviča priekšējos amartizātorus, bet nebija ar ko tikt līdz Cēsīm ,tad nu ilgi nedomājot vilku DELTU ārā no ščūnīša, un braucu ar pāris apstāšanās vietām uz Cēsīm no sava miesta ,pa stundu līdz turienei tiku.
mopēds klausija godam pilnīgi nekādu ķibeļu :good!:
Attālums no Dzērbenes līdz Cēsīm-34 km
Šodien pārliecinājos ka tiešām Š-58 kārba neder manam motoram.
Nedaudz kemps un fleksis un kārba dara savu darāmo labbi.:sveiks: :good!:
Vajadzētu izvilkt līdz tiks iepirktas jaunas daļas
Andris_Z : Un ko domā mainīt no daļām?
Virzulis izskatās varen vaļīgs. Ar kādu eļļu brauc?
bērnībā, kad galīgi švaki bija ar naudām, savā mokikā Minī gadījās ka lēju Otrabotku (izstrādātā eļļa no traktora) :daa , bet šitāds nokvēpis virzulis man nav bijis
NaLjanke : Sitie jaunā ražojuma cilindri ir pilnīgākais mēsls!
Ja varētu dabūt jaunus padomju laika ciliondrus tad vēl būtu labi!
Atvainojospar izteicieniem!
Piekrītu!
Jau otro reizi, kad pirku jaunu cilindru, viņš iegadījās brāķēts!
Tad jau čaula šķībi ielikta, to var labot! Čakars protams, brāķis kā padomju laikā.
JANCIS89 21.Jan 2010 | Pēdējo reizi labots 28.Jan 2010 17:41; labots 1 reizi
+
-
Man itkā viss būtu labi tikai lūkās ir baigās kantes no gilzas un gribās lai gaiss plūst bez pretestības. Ar veco cilindru paekspermentēju, uzsildot ar degli var izdabūt gilzu ārā diezgan viegli.
Bija paziņam vienrobam senākos laikos arī iepirkts cilindrs ar ščību gilzu, tad arī sildija un grozija .
http://foto.inbox.lv/cesugaisais89/delta/SDC15445.jpg
kraasojums uz baakas nav mans
RMR-24 - DELTA V-501m 1993 gada (dokumentu diemzeel nav)
galvenaas funkcijas pilda godam :good!: