Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

A-76 12.Dec 17:48
+
-
Paldies visiem kas ievērtēja,vidrīzāk tiksimies sezonas atklāšanas izbraucienā.Tā kā man rezervē ir vēl 2gb. RĪGA 1(no kuriem viens 100% oriģināls)krāsojumu šim izdomāju pats,klusinātāju - gurķi nomainīju pret īso ar pipsi sānos,kuru veiksmīgi dabūju Ikšķilē.Klusinātāji ir bijuši gan,gan šis ir tāds kičīgāks.Citādi 95% viss ir oriģināls.Man visas R1 ir ar jawa motorīšiem ,šķiet no 1963 gada sāka izmantot š-50 motorus,tiem modeļiem atšķirās arī amortizatori un bāka.Jā ja kādam iepatikās bildes- lūdzu. Nākamais atjaunotais mopēds būs Rīga -4,uz 80 % viss jau gatavs pret pavasari likšu kopā . Lai veicās, visiem priecīgus gaidāmos svētkus. Rolands

maruchans 13.Dec 10:25
+
-
A-76 :
cauri sniegotai Vecrīgai uz fotosesiju studijā.

Labas bildes! Kas par studiju? cik fotosesija mopinjam maksāja?.... gribu sabildēt savus velosipēdus!

Sbech 13.Dec 11:30
+
-
maruchans :
gribu sabildēt savus velosipēdus

Tev pašam, cik var redzēt - ļoti ne slikti sanāk bildēt! Bet profesionāls, protams, ir profesionāls... Arī interesē - cik tas izmaksā?

RatEnpreis 13.Dec 13:34
+
-
Var uzorganizēt fotoplenēru - tēma retro tehnikas bildēšana. Un bildes pēc tam par velti, kā samaksa par iepēju ko tādu pabildēt. Jo gribētāju pēc tāda bildējamā ir ka biezs.

A-76 13.Dec 17:23
+
-
Mopēdu fotografēju studijā - SHORNIKOFF.LV, fotografē Artūrs arī foruma biedrs ,studija atrodas vecrīgā. Velo un mopēdus var fotografēt studijā, močus laikam nē jo telpa ir pagrabstāvā,zinu ka meistars veic arī izbraukuma sesijas. Par cenām nezinu teikt, man bija barters,bet domāju ka diezgan demokrātiski.Labāk ja kādam interese zvaniet pašam Artūram t.29278877 www.shornikoff.lv:like:

http://failiem.lv/g/lqpzmi?n=165

ursus 13.Dec 21:15
+
-
es arī GRIBU tavu mopēda foto ...

dezamet 13.Dec 22:32
+
-
Lūdzu studijā autoru uz mopēda(kādu bildi)geek ................

maruchans 15.Dec 12:10
+
-
A-76 :

A-76 13.Dec 17:23 + - | Citēt iezīmēto Mopēdu fotografēju studijā - SHORNIKOFF.LV, fotografē Artūrs arī foruma biedrs ,studija atrodas vecrīgā. Velo un mopēdus var fotografēt studijā, močus laikam nē jo telpa ir pagrabstāvā,zinu ka meistars veic arī izbraukuma sesijas. Par cenām nezinu teikt, man bija barters,bet domāju ka diezgan demokrātiski.Labāk ja kādam interese zvaniet pašam Artūram t.29278877 www.shornikoff.lv:like:

Paldies!
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā