MC-16 :ja :sveces elektrodiem noregulēju kaut kur 4-5 mm nevis 5-6mm,
:roll: paņem bīdmēru rokās un apskati cik tas ir :help:
Nomēriju kārtīgi ar tām specjālajām plāksnītēm, kuras paredzēas, lai mērītu spraugu!

ursus :MC-16 :ja :sveces elektrodiem noregulēju kaut kur 4-5 mm nevis 5-6mm,
:roll: paņem bīdmēru rokās un apskati cik tas ir :help:
Nomēriju kārtīgi ar tām specjālajām plāksnītēm, kuras paredzēas, lai mērītu spraugu!
UN TUR BIJA MILIMETRI,nevis 0.5, 0.6mm ????????????????????????????????????????????????????????
PIONIERIS![]()
TAD paņem LINEĀLU

MC-16 :
Tagad kondenzātoru esmu uzlicis augšā pie indukcijas spoles kur tas nekarst, no motora.

Andris_Z :MC-16 :
Tagad kondenzātoru esmu uzlicis augšā pie indukcijas spoles kur tas nekarst, no motora.
Nu dikti SPĪDOŠA doma. Padomā kāpēc. Tas ka tur tas kondensātors mazliet pasilst nav nekas, varbūt vibrācijas tam vairāk nepatīk. Kondensātoram ir jābūt cieši pie kontaktiņiem ar salīdzinoši īsiem vadiem.
Vispār tā spīdošā doma man nav galvā nākusi nekad, ja ņem vērā to, priekš kam tas kondensātors tur vispār stāv un ir vajadzīgs. Var palasīt grāmatās.
Pārbaudi, vai ir pietiekoši labs kontakts motora karterim ar rāmi un indukcijas spoles masas galu.

Te ir bilde, kur var redzēt kāds viņš izskatījās, kad ieguvu, protams izskatās pat labāk kā bija, jo apmēram 20% no tā kur bija krāsa, apakšā bija rūsa un tādēļ es nolēmu pārkrāsot. Vēl arī bija pārlauzta kārbas ass. Bija arī salūzis gredzens, bet par laimi cilindrs bija diezgan labs.
Esmu uzlicis jaunus gredzenus, bet cilindru un virzuli nē, jo tos nevar dabūt jaunus(vismaz es neatradu) Bet baigi karst (jaunie gredzeni un tas karstais laiks)
Vēl vietām bija jāsametina rāmi un iepriekš bija iemetināta aizmugurējās dakšas skrūve, tāpēc dakšu nevarēja izņemt.
Nedarbojās arī indukcijas spole uzliku to no otra mopēda. Bagažnieks ir, bet jānokrāso, tas aizkavējas, jo bija drusku jāpiemetina.