Aizmirsi paroli?

MC-16 26.Jul 2010 | Pēdējo reizi labots 02.Sep 2010 22:22; labots 2 reizes
+
-
Pagājušajā gadā, kad bija Ziemassvētku brīvdienas manā īpašumā nonāca 1978.g Rīga 16. Tagad esmu to gandrīz pabeidzis.:)
Te ir bilde, kur var redzēt kāds viņš izskatījās, kad ieguvu, protams izskatās pat labāk kā bija, jo apmēram 20% no tā kur bija krāsa, apakšā bija rūsa un tādēļ es nolēmu pārkrāsot. Vēl arī bija pārlauzta kārbas ass. Bija arī salūzis gredzens, bet par laimi cilindrs bija diezgan labs.
Esmu uzlicis jaunus gredzenus, bet cilindru un virzuli nē, jo tos nevar dabūt jaunus(vismaz es neatradu) Bet baigi karst (jaunie gredzeni un tas karstais laiks)
Vēl vietām bija jāsametina rāmi un iepriekš bija iemetināta aizmugurējās dakšas skrūve, tāpēc dakšu nevarēja izņemt.
Nedarbojās arī indukcijas spole uzliku to no otra mopēda. Bagažnieks ir, bet jānokrāso, tas aizkavējas, jo bija drusku jāpiemetina.

http://content6-foto.inbox.lv/albums136192799/jojo-007/R-16/28122009003.jpg

ursus 26.Jul 2010
+
-
MC-16 :
ja :
sveces elektrodiem noregulēju kaut kur 4-5 mm nevis 5-6mm,

:roll: paņem bīdmēru rokās un apskati cik tas ir :help:

Nomēriju kārtīgi ar tām specjālajām plāksnītēm, kuras paredzēas, lai mērītu spraugu! :P

UN TUR BIJA MILIMETRI,nevis 0.5, 0.6mm ????????????????????????????????????????????????????????

PIONIERIS :D:D:D:D

TAD paņem LINEĀLU :D

MC-16 26.Jul 2010 | Pēdējo reizi labots 26.Jūl 2010 15:10; labots 1 reizi
+
-
ursus :
MC-16 :
ja :
sveces elektrodiem noregulēju kaut kur 4-5 mm nevis 5-6mm,

:roll: paņem bīdmēru rokās un apskati cik tas ir :help:

Nomēriju kārtīgi ar tām specjālajām plāksnītēm, kuras paredzēas, lai mērītu spraugu! :P

UN TUR BIJA MILIMETRI,nevis 0.5, 0.6mm ????????????????????????????????????????????????????????

PIONIERIS :D:D:D:D

TAD paņem LINEĀLU :D

Nē! :twisted:
Tur tieši bija 0,4 0,5 0,6mm

ursus 26.Jul 2010
+
-
un cik tu raksti ???

MC-16 1.Sep 2010
+
-
Mopēds ir reģistrēts CSDD :sveiks:
Kā jau iepriekš minēju, sveces elektrodus saspiedu drusku ciešāk, jo acīm redzot dzirkstelei bija grūti pārlēkt, tagad atradu vainu, vaina bija kondenzātorā. Bija tā ka motors startējās uz kurbuli, bet kad uzsila, tad noslāpējot un uzreiz darbinot arī uz pirmo startējās, tiklīdz noslāpē un pagaida pāris minūtes, tad vispār nevarēja pielaist, pat stumjot ilgi, tagad arī nevar uz kurbuli piestartēt ja pēc uzsilšanas pagaida pāris minūtes, bet drusku pastumjot startējas.
Bet kamēr nost neslāpēju bija ok.
Tagad kondenzātoru esmu uzlicis augšā pie indukcijas spoles kur tas nekarst, no motora.

Andris_Z 1.Sep 2010
+
-
MC-16 :
Tagad kondenzātoru esmu uzlicis augšā pie indukcijas spoles kur tas nekarst, no motora.

Nu dikti SPĪDOŠA doma. Padomā kāpēc. Tas ka tur tas kondensātors mazliet pasilst nav nekas, varbūt vibrācijas tam vairāk nepatīk. Kondensātoram ir jābūt cieši pie kontaktiņiem ar salīdzinoši īsiem vadiem.
Vispār tā spīdošā doma man nav galvā nākusi nekad, ja ņem vērā to, priekš kam tas kondensātors tur vispār stāv un ir vajadzīgs. Var palasīt grāmatās.

Pārbaudi, vai ir pietiekoši labs kontakts motora karterim ar rāmi un indukcijas spoles masas galu.

MC-16 2.Sep 2010
+
-
Andris_Z :
MC-16 :

Nu dikti SPĪDOŠA doma. Padomā kāpēc. Tas ka tur tas kondensātors mazliet pasilst nav nekas, varbūt vibrācijas tam vairāk nepatīk. Kondensātoram ir jābūt cieši pie kontaktiņiem ar salīdzinoši īsiem vadiem.
Vispār tā spīdošā doma man nav galvā nākusi nekad, ja ņem vērā to, priekš kam tas kondensātors tur vispār stāv un ir vajadzīgs. Var palasīt grāmatās.

Pārbaudi, vai ir pietiekoši labs kontakts motora karterim ar rāmi un indukcijas spoles masas galu.

Kontakts bija un ir labs. Un visu laiku viss bija labi, tikai, pēc tam kad bija uzsilis, tad nebija labi, kad izskrūvēju sveci, tad pamanīju, ka dzirkstele švaka un brīžiem pat nebija, tagad kad uzliku citu kondenzātoru un augšā viss ar dzirksteli ir kārtībā. Var jau būt ka pats kondenzātors nebija vairs labs, bet tas bija vienīgais veids, kā es izskaidroju, to ka dzirkstele nav kā nākas tikai tad kad uzkarsis.

P.s. Es lasu grāmatas un tikai tad prasu! :twisted: (ja nelasītu, tad šobrīd nekas nebūtu sataisīts)

wilnis 7.Oct 2010
+
-
tieshi taads pats man gaadreiz bija nodevu liiznos raami

ja 7.Oct 2010
+
-
1. gaadreiz raksta ar ,,k,,
2. liiznos raksata ar ,,ū,,
3. parasti cilvēki lieto pieturas zīmes
4. kāds aizraujošs notikums atspoguļots tavā ziņojumā-nodevi lūžņos! Tiešām noderīga ziņa!

ja 14.Oct 2010
+
-
pagaidām nav, meklēju. Labprāt ar uzliktu hromētu bagāžnieku un jaunu luktura kronšteinu.

Jaunākie ziņojumi forumā