Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123456Nākošais »

Skolnieks 19.Jan 23:04
+
-
Tā klemme nav ķiniešu tādas ražo kanādiešu metināšanas rīku firma.
To es saprotu ka tagadēja ir galīgi garām.

Jā ar to Argonu ir pasūdīgi dēļ tās īres.
Tā uzzināju tas čalis metinājis ar 3 fāzu pusautomātu pērējais viss bijis neizmainīts gan padeves mehānisms gan stieples apvalks.
Varat ieteikt par gāzi ko labāk CO2 vai MIX ??? Balons tukš jābrauc samainīt

AivisG 20.Jan 08:45
+
-
Man liekas ka no tās kanādiešu klemmes tomēr nekāds pārak labums nebūs. Kāda starpība kas atrodas starp kontaktiem un kabeli? Tēraudam vari uzbraukt netīšām ar auto, atlieksi atpakaļ + nekarst. Krāsaina lejuma klemme ir stilīgi un var teorētiski būt arī letāka. Kontakts ar detaļu būs sliktāks kā vara kontaktiem.
3 fāzu automāts ir tas ar ko vispār jāsāk runāt par pusautomātu. 2 fāzu procesu ar elektrodu vēl kaut kā var kontrolēt iespēju robežās.
Ja ar pusautomātu metina Al - ļoti labi, labs metinātājs. Precīzas šuves ar pusautomātu nesanāks. Var caurkausēt lējumu ar pusautomātu? Pa virsu vairāk vai mazāk smuki uzlipināts metāls nav lējuma šuves stiprības rādītājs. Šuvi nav jāvērtē pēc izskata. Ja gribi pārbaudīt procesa iespējas - sasit Al detaļu un sametini, pēc tam sasit vēlreiz un skaties kur lūzīs, vai blakus vai tā pati plaisa ar uzķēpātu piedevu :)
Ir cilvēki, kuru velmētā alumīnija spiedienkatlus metina visai labi ar pusautomātu. Taču tas ir velmējums.
Man liekas ka CO2 ir gana labs ikdienai, bet varbūt ir lietotāji, kuri var padalīties pieredzē.

baigais 20.Jan 13:07
+
-
Man patīk MIX!
Labāk, vieglāk metināt, smukākas šuves, nešprakst tik ļoti!
Metāls var būt `netīrāks` (rūsa, krāsa..)
Vēl man stāstīja, ka ar mixu metinot šuves esot stiprākas - esot veikuši testus LU vai kur tur, kur ir tam paredzētas iekārtas!
Tikko piebeidzu CO2 balonu - atstāšu kā rezerves variantu, ja izbeidzas MIX un vajag, ko sametināt!
Cenas atšķirība gan ir - MIX 28 Ls un CO2 7 Ls!
Kaut kā tā!

elf 20.Jan 15:28
+
-
Mix balonu var nopirkt vai jāīrē?

baigais 20.Jan 16:00
+
-
Lielie kantori dod (laikam skaitās īre) uz līguma pamata!
Pirms pāris mēn. pirku CO2 - kaut kas ap 37 Ls laikam bija! Par MIX nepateikšu!
bmwpower.lv viens džeks maina balonus - apjautājies varbūt arī pārdod! Cenas uz maiņu bija +/- ok!

Skolnieks 24.Jan 23:12
+
-
Balonu samainju CO2 sanca 20 ls jo man bija veca tipa ventilis, par MIX prasija 60 ls 30 gāze 30 balons..

Varat paskaidrot kā jābūt noregulētam reduktoram, man viņam ir manometrs ar spiedienu BAR, zinu ka ir ari tādi kas rāda litrus/ minūtē ?

jonsss 25.Jan 09:26
+
-
Skolnieks
Kurā vietā mainīji to balonu? Viņi arī pārdod balonus co2 vai tikai uz maiņu?

AivisG 25.Jan 12:28 | Pēdējo reizi labots 27.Jan 2012 13:17; labots 1 reizi
+
-
Skolnieks 24.Jan 2012 23:12
kā jābūt noregulētam reduktoram

Nobildē reduktoru. Spiediens pusautomāta kabelī? :)
Mūsdienās MIG/MAG/TIG visbiežāk ir 2 pulksteņi, 1. - spiediens balonā, 2. - gāzes patēriņš l/min, kuru iestada palaižot degli. Atkarīgs no uzgaļa diametra, diametrs no šuves un materiāla. MIG/MAG ir apmēram tads pats patēriņš kā TIG vidējam uzgalim, apmēram 5-9 l/min.

DRAGONCAR 26.Jan 15:55
+
-
man ir MAG sertifikats takaa viss bumbaas :) un man ir riiga 22 :) pašam savs zelta mopeds :)

skardnieks 26.Jan 17:05
+
-
Pirms pusotra gada Zviedrijā iepirku šito
http://biltema.se/sv/Verktyg/Svetsning-och-lodning/MIG-svets/Svets-MIG-140-17173/
Var metināt ar un bez gāzes, var ielikt lielo 5 kg rulli.
Metinu bez gāzes, tad Ira speciāla stieple aptuveni 4 reizes dārgāka, bet toties nevajag gāzi.
Stieple Zviedrijā maksā ap 60 Ls 5 kg, bet atradu Latvijā tamlīdzīgu pa 28 Ls par 5 kg. Baigi foršs aparāts nesūdzos.

DRAGONCAR 26.Jan 18:16
+
-
bus jabrauc ciemaa pie tevis notestet to tavu pulvernieci , esmu metinajis tikai ar 135 procesu :)

Boris 26.Jan 19:57
+
-
skardnieks 26.Jan 2012 17:05
Baigi foršs aparāts nesūdzos.

Vai tas, ka aparātam ir vinfāzu 230V pieslēgums nerada problēmas metinot plānus un sarūsējušus bleķus ar mazām strāvām, īpaši sākot (kamēr dabū loku).

skardnieks 26.Jan 21:49
+
-
Neesmu profesionāls metinātājs, bet metina normāli. Savu Volvo P1800 sametināju bez problēmām.

elf 27.Jan 10:59
+
-
Ar Biltemas metināmajiem uzmanīgi.Ape motors kas ved preci no Biltemas brīdināja,tik nepērkat metināmos.Bet varbūt tagad kaut kas ir mainījies uz labo pusi.

Sbech 27.Jan 11:48
+
-
Metinātāji!

Šādi te kādam vajadzīgi?
http://www.dyr4ik.ru/forum/album_mod/upload/f0d28d0448f61e3d2176c066159ce49a.jpg

http://www.dyr4ik.ru/forum/album_mod/upload/8dff44b04f497c3b829894d96379056f.jpg

skardnieks 27.Jan 16:45
+
-
elf 27.Jan 2012 10:59

Biltemā nedrīkst pirkt degvielas šlaukas, plaisā jau pēc 2 gadi, pārējais daudz maz labi kalpo. Mana garāža pārsvarā ar Biltemas iekārtām un instrumentiem aprīkota....

Skolnieks 29.Jan 21:34
+
-
http://content6-foto.inbox.lv/albums184052154/dainisio/ZZZ-2/reduktors-1.sized.jpg

http://content6-foto.inbox.lv/albums184052163/dainisio/ZZZ-2/mig-mags.sized.jpg

kaspars turks 1.Feb 20:14
+
-
paardodu pashtaisiitu metinaamo liels nav (apmeeram 500 x 500 x 300),bet metinaaja ljoti labi .ar elektrodiem.kaadi 50 ls.380v
« Iepriekšējais 123456Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā