Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

andrex 22.Jul 2009 | Pēdējo reizi labots 05.Apr 2010 17:27; labots 1 reizi
+
-
.a

retromotomans 22.Jul 2009
+
-
Ļoti labi, vēl viens skaists MINI! Vēl vajadzēs uzrakstus!~ Tām riepām ar acetonu var noņemt to brutālo krāsojumu! Ar kādu krāsu krāsojāt rāmi?

andrex 22.Jul 2009
+
-
no riepam vel neesmu neko tirijis, bet viss ar laiku! ;) Krasoju (kauns pasam) ar parasto krasu un rulliti :D Bet tas tikai lai sogad nebutu kauns braukt pa pagastu :) Kad bus numurs, tad drosi vien stiepsu ar pulverkrasu krasot.

kashinjshh 22.Jul 2009
+
-
cilindrs un galva ir no jauna tads mini nenaca tadi atiecigi visi karteri nav istie...

juriz 22.Jul 2009
+
-
:smiekli: vēl viens MINI tapšanas stadijā :good!:

p.s kapēc spried, ka karteri tad arī ir no jaunāka MINI? nupat arī liku kopā motoru un cilindrs un galva man arī bija jaunāki par karteriem, viss itkā salīmējās kopā bet problēmām?!?!

andrex 23.Jul 2009
+
-
mhm, es isti nezinu, bet pielauju ka pats dzinejs ir no vecaa, bet galva ir no jaunaka. Abi vaaki ir tiesam no maniem krajumiem, nemu tos kuri labak saglabajusies, neskatijos uz uzrakstiem, jo istajam(laikam) ir dikti sabeigts sajuga klokitis. Bet nedomaju ka bus problema atrast isto, originalo vaaku velak :)

klavs_kalnciems 23.Jul 2009
+
-
ja nemaldos, tad aizm. amortini ir uzlikti otraadi! :)

Kex 24.Jul 2009
+
-
Andrex, kādu oranžo krāsu tu izmantoji?(tas ir kāds kods krāsai, vaj arī kas par firmu-bundžu?) :roll:
Un varbūt ka kādam ir krāsu kodi tām krāsām kādās bija tie mini-mokiki?
tas ir: oranžajai, sarkanai, zaļai un zilai!?
būtu ļoti gandarīts, ja kāds varētu izpalīdzētu ar info un aizsūtītu man vēstuli ar tiem kodiem. :oops:

andrex 2.Sep 2009 | Pēdējo reizi labots 05.Apr 2010 17:27; labots 1 reizi
+
-
a

retromotomans 2.Sep 2009
+
-
Labs darbs! Tikai vēl tās atsperes kādas nestandarta un ķēdes sargs trūkst! Pārējais priecē skatu 8)

Grauzejs 2.Sep 2009
+
-
aizmugure nav kārtīgi nokrāsota :oops:

andrex 2.Sep 2009
+
-
Atsperes kājiņai? vai arī amartizatori?

Nokrāsots ir zem katras kritikas :) bet tas tiks labots, kad būs visas daļas virsū un viss griezīsies kā vajag, tad jaukšu un krāsošu kārtīgi ;) pagaidām vēl nav zināms, kuras detaļas līdz galarezultātam paliks :)

Grauzejs 2.Sep 2009
+
-
domāju, ka viņš runā par "pekkas" atsperi

retromotomans 2.Sep 2009
+
-
Grauzejs :
domāju, ka viņš runā par "pekkas" atsperi

Biju domājis gan pekas, gan kājas bremzes atsperes (Fig.27, nr.5):
http://content9-foto.inbox.lv/albums103408735/pitbull223/MINI-detalu-katalogs/24.sized.jpg

andrex 3.Oct 2009 | Pēdējo reizi labots 05.Apr 2010 17:28; labots 1 reizi
+
-
a

retromotomans 3.Oct 2009
+
-
Super, apsveicu! Laikam, nākamo gadu būsi retro!

andrex 3.Oct 2009
+
-
retromotomans :
Super, apsveicu! Laikam, nākamo gadu būsi retro!

Un vēl tāds jautājums, kuras daļas man būtu jānomaina, lai būtu īsts retro?

Cik pagaidāms aprotu, tad:

Motoram galva, jāliek no vecāka
Jāsazīmē groziņi

varbūt vēl kaut kāds sīkums ir ne no tā laika Mini? Visas gumijas un bremžu pedāļi utt tiks mainīti uz jauniem, pēc kārtīgas krāsošanas.

Un vēl, es varu viņu krāsot tādā pašā oranžā tonī, kā šobrīd, tikai kvalitatīvāk, vaia rī šis nav īstais tonis?

ja 3.Oct 2009
+
-
man patīk pašmassa !

andrex 3.Oct 2009
+
-
ja :
man patīk pašmassa !

Kā zināms transporta līdzeklim pašmasa ir ar vadītāju :D Viņi mani pirmstam nosvēra, tad arī ierakstīja to ciparu ;)

ja 3.Oct 2009
+
-
tagad galvenais kontrolē dzīvsvaru (savējo) lai nenonāktu konfliktā ar Likumu! :enegel:
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā