Māris P33 :Izšķirstīju to atlasu , Tiešām , bardačoki , bākas, lukturi, tur nav , Izpūtēja rasējums ir vienīgi M-72 . Ķēžu sargu rasējumi būtu bijuši noderīgi. Par releju kārbu , a kam tev tās kārbas izmēri ? Nu visādā ziņā , šī ir vienīgā un ļoti ļoti reta grāmata (tirāža 8500 eksemplāru uz visu padomju savienību) , kur vispār ir kādi rasējumi publicēti . Pilnīgāks variants ir vienīgi rūpnīcu arhīvos . Vienīgā bēda ir , ka viņa ir A3 formāta (nav man majās , A3 formāta skanera) un 155 lapas .
Izpūtējs, bāka, "bardačoks", ķēdes sargi, releju kārba

Aldis :Māris P33 :Izšķirstīju to atlasu , Tiešām , bardačoki , bākas, lukturi, tur nav , Izpūtēja rasējums ir vienīgi M-72 . Ķēžu sargu rasējumi būtu bijuši noderīgi. Par releju kārbu , a kam tev tās kārbas izmēri ? Nu visādā ziņā , šī ir vienīgā un ļoti ļoti reta grāmata (tirāža 8500 eksemplāru uz visu padomju savienību) , kur vispār ir kādi rasējumi publicēti . Pilnīgāks variants ir vienīgi rūpnīcu arhīvos . Vienīgā bēda ir , ka viņa ir A3 formāta (nav man majās , A3 formāta skanera) un 155 lapas .

Aldis :Māris P33 :Izšķirstīju to atlasu , Tiešām , bardačoki , bākas, lukturi, tur nav , Izpūtēja rasējums ir vienīgi M-72 . Ķēžu sargu rasējumi būtu bijuši noderīgi. Par releju kārbu , a kam tev tās kārbas izmēri ? Nu visādā ziņā , šī ir vienīgā un ļoti ļoti reta grāmata (tirāža 8500 eksemplāru uz visu padomju savienību) , kur vispār ir kādi rasējumi publicēti . Pilnīgāks variants ir vienīgi rūpnīcu arhīvos . Vienīgā bēda ir , ka viņa ir A3 formāta (nav man majās , A3 formāta skanera) un 155 lapas .

Pēc ilgiem meklējumiem pie cilvēkiem, un google.lv beidzot ir rezultāts. Lūgums administrātoriem ievietot šo failu pie literatūras, lai vieglāk atrast utt.
Paldies par uzmanību.
http://www.failiem.lv/down.php?i=ntewnp&n=moskva.pdf