Aizmirsi paroli?

zxz 22.Aug 2007
+
-
Vai kādam ir pieredze (drošivien ka ir ) pirkt moci caur www.mobile.de?
Zinu ka Provento ved uz latviju , bet baigi neizdevīgi sanak ja man mocis maksā 850 EUR tad viņi prasa 500 EUR par vietu treilerī un vēl visadus EURO par pārskaitījumu utt.

Letinjsh 22.Aug 2007
+
-
zxz :
Vai kādam ir pieredze (drošivien ka ir ) pirkt moci caur www.mobile.de?
Zinu ka Provento ved uz latviju , bet baigi neizdevīgi sanak ja man mocis maksā 850 EUR tad viņi prasa 500 EUR par vietu treilerī un vēl visadus EURO par pārskaitījumu utt.

jebkurš kantoris ņems naudu par atvešanu! 500euro par vietu treilī ir normāli, ja ved mašīnu! bet mocis takš tik daudz vietas neaizņem! lētākais variants kā kautko atdzīt no vācijas ir SVAJIM HODAM!

Dzintars_S 22.Aug 2007
+
-
man arī ir interese kā var atdzīt kādu moci no vācijas.. pats aizbraukt tas jā bet ja neko nezinu kas kur atrodas utt ta jau arī nekā lādzīga nesanāks

elf 23.Aug 2007
+
-
Dzintars_S :
man arī ir interese kā var atdzīt kādu moci no vācijas.. pats aizbraukt tas jā bet ja neko nezinu kas kur atrodas utt ta jau arī nekā lādzīga nesanāks

Viens čoms ir kas palīdz vācijā nopirkt kāroto transportlīdzekli.Ļoti labi pārzin tirgu,kas kur atrodas,kā nokaulēt cenu,kur var pirkt ,kur nē.Bet tikai par to viņs prasa 200eur .

zxz 23.Aug 2007
+
-
Ok ņemšu vērā. :macies:

normunc 23.Aug 2007
+
-
No Provento gan maz labu atsauksmes ir dzirdētas. Pāris gadus atpakaļ tika pieķerts uz to, ka bija nopircis Latvijā brauktu valdības Volvo ar vienu nobraukumu, bet savā placī to pašu volvo tirgoja ar daudz mazāku nobraukumu. Kāds vērīgs Volvo fans, kurš bija noskatījis šo auto uz pirkšanu bija pieķēris. "iauto" par šo tēmu bija vesela diskusija ar visām bildēm un pats Vītola kungs arī pāris komentarus tur centās ierakstīt un kaut kā attaisnot šo situāciju. Kā tur beidzās es neatceros.
Pa radio jau viņš smuki runā. It sevišķi man patīk viņa attieksme pret jaunu auto iegādi. Kādi ir plusi un kādi mīnusi. Tur gan var viņam piekrist.

Artis Kugenieks 23.Aug 2007
+
-
es arii gribeju tur pirkt, bet neko nesapratu..

Dzintars_S 23.Aug 2007
+
-
elf :
Dzintars_S :

Viens čoms ir kas palīdz vācijā nopirkt kāroto transportlīdzekli.Ļoti labi pārzin tirgu,kas kur atrodas,kā nokaulēt cenu,kur var pirkt ,kur nē.Bet tikai par to viņs prasa 200eur .

tas tie 200 euro tikai par parādīšanu? jāatbrauc jāaizved viss pašam? vai viņš arī kaut kā tur piepalīdz?

elf 24.Aug 2007
+
-
Dzintars_S :
elf :
Dzintars_S :

tas tie 200 euro tikai par parādīšanu? jāatbrauc jāaizved viss pašam? vai viņš arī kaut kā tur piepalīdz?

Parasti brauc vairāki,vai viņam ir darīšanas vācijā. Tie 200eur ir par to ka viņš tērē savu laiku Tev,no katra.Par pārējiem izdevumiem ir jāvienojas atsevišķi. Bet tas jau viņam kā hobijs.

MZMA402 20.Aug 2008
+
-
es zinu vienu firmu
kas prasa pa vietu 350 euro

lielaka daļa Latvieši vacija per mažinas močus caur mobile.de

PPUR 20.Aug 2008
+
-
Moci vislabaak no Vaacijas vest koopereejoties ar kaadu,kas dzen busu.

Jaunākie ziņojumi forumā