kāds gads norādīts uz VIN plāksnītes?
Tev ir vajadzīgs motors Š-58, lai gan domāju, ka nebūs tik viegli labu atrast.
Lai veicas meklēšanā

MC-16 :
Acīmredzot plāksnīte vienkārši ir norauta, tai būtu jābūt uz rāmja aiz priekšējā luktura(tajā pašā rāmja daļā kur vecajiem velosipēdiem), lai gan reizēm no tā plāksnīte tā pat aprūsē un nevar redzēt(Man R12 tā ir)
Ja es pareizi saprotu bez tā par reģistrāciju CSDD var aizmirst?

Klement :MC-16 :
Acīmredzot plāksnīte vienkārši ir norauta, tai būtu jābūt uz rāmja aiz priekšējā luktura(tajā pašā rāmja daļā kur vecajiem velosipēdiem), lai gan reizēm no tā plāksnīte tā pat aprūsē un nevar redzēt(Man R12 tā ir)
Piektdien pamēģināšu atrast!Ja es pareizi saprotu bez tā par reģistrāciju CSDD var aizmirst?

retromotomans :Klement :MC-16 :
Piektdien pamēģināšu atrast!Ja es pareizi saprotu bez tā par reģistrāciju CSDD var aizmirst?
Jā, bez VIN plāksnītes CSDD nereģistrēs pat kā bezdokumentu!

Gulbis :
Kādreiz (dikti sen, padomju laikos), kad pirka mopēdam atsevišķi dzinēja bloku, bloks bija bez numura. Pamatojums, ka nav zagts bija čeks no veikala. Laikam rāmis ar , kaut kad, pirkts atsevišķi, tāpēc bez numura.
Aizej uz kādu '' mopēdu paradīzi'', un parunā ar pārdevēju. Moš var sarunāt kautkādu pamatojuma dokumentu, lai var reģistrēt CSDD
[/b]
Man ir mopēds Rīga bez dzinēja (sk. piev. attēlu), kura modeļi es nevaru noteikt. Rāmis ir līdzīgs gan Rīga 4, gan Rīga 12, gan Rīga 16... Varbūt kāds var palīdzēt noteikt kāds ir mopēda modelis un pateikt kādu dzinēju jāsāk meklēt?
Iepriekš paldies par palīdzību!