Aizmirsi paroli?

AivisG 16.Feb 2010
+
-
Nevarēsi ja numuru neatradīsi un kāds ir piereģistrējis mopēdu ar tavu šiltīti :ddd:

Ми&am 16.Feb 2010 | Pēdējo reizi labots 18.Jūn 2010 21:15; labots 1 reizi
+
-
:shock: Ka var pieregistret ar manu šilti ja doķi ir pie manis?

Vai tas šiltes var kur izgatavot(varbut kads pardod)? :oops:

AivisG 16.Feb 2010
+
-
Ми&am :
:shock: Ka var pieregistret ar amnu šilti ja doķi ir pie manis?.....

Vienkārši. Ne, nevar, tas ir likumpārkāpums.

AivisG 16.Feb 2010
+
-
:| Beidz te spamot :macies:

Nesapratu. Aiznes šilti uz salīdzinašanu un piereģistrē dajebko.

mehanikis 16.Feb 2010
+
-
cilvēks raksta ka nav šiltītes, var jau painteresēties csdd gan jau priekšroka būs tam kuram ir īstie dokumenti, nevis tam kurš piereģistrēja kādreiz kad dokumentus nevajadzēja

AivisG 16.Feb 2010
+
-
mehanikis :
cilvēks raksta ka nav šiltītes, var jau painteresēties csdd gan jau priekšroka būs tam kuram ir īstie dokumenti, nevis tam kurš piereģistrēja kādreiz kad dokumentus nevajadzēja

Ja nav šiltes, tātad kāds piereģistrejis - ejiet un strīdieties, atstāstiet pārējiem.

retromotomans 17.Feb 2010
+
-
Aizejiet tomēr painteresēties uz CSDD, tagad arī lieki ienākumi šai organizācijai nenāk par sliktu galu galā. :ddd:

speedy220 26.Jan 2011
+
-
Atvainojos, ka ceļu jau 100 reižu izrunātu tēmu, bet likumi var mainīties kautvai katru mēnesi... pirms dažām lappaspusēm lietotājs Sbech stāstīja ka mopēdu varot piereģistrēt arī bez dokumentiem, bet nu ir pagājuši jau kādi pāris gadi... vai tas viss vēl ir spēkā???? Jautāju tamdēļ, ka šodien zvanīju uz csdd, man iedeva reģistrācijas nodaļas tālruni, zvaniju uz turienu... Izstāstīju garu stāstu, ka mopēds ir antīks, pirmais saimnieks visticamāk jau kādus gadus 20 ir miris, pēz viņa vēl ir bijuši kādi 20 saimnieki šim mopēdam, tākā ne doķus ne mantiniekus es nekad mūžā neatradīšu. u.t.t. Jautāju - Kā lai es piereģistrēju mopēdu? Atbilde - jāmeklē rokā mantinieki. pēc ilgākas sarunas ar operatoru sadzirdu tomēr atbildi - vari vest mopēdu uz CSDD un mēģināt reģistrēt, bet tas būs uz tavu atbildību.... skaidru atbildi tā arī nedzirdēju... varbūt kāds zina - kas ar reģistrāciju ir uz šo dienu!!??

P.S. par reģistrāciju ir ļoti nopietna interese, jo mopēds jau ir gandrīz pilnībā norestaurēts, cik es saprotu, ja reģistrācijas laikā būs atteikums, tad šis mopēds ar šo VIN kodu jau figurēs csdd datubāzē, un tad jau 100 % varēs aizmirst par dokumentiem, tā teikt, viss ir jāizdara ar 1. reizi, tāpēc, ja kādam ir kādi ieteikumi, kā labāk to visu izdarīt, varbūt pat kurā pilsētā CSDD attieksme pret šo lietu ir lojālāka, droši rakstat man P.M. ar ieteikumiem.

Ja es inspektoru numuru salīdzināšanai izsaucu pie sevis, vai mopēdam obligāti ir jābūt saliktam? Varbūt pastāv iespēja, ka inspektors atbrauc un redz, ka mopēds ir izjaukts, bet visas detaļas ir?

Paldies

ja 26.Jan 2011
+
-
1.tu jau visu pats esi atboldējis, ja bija datu bāzē, meklē saimnieku.....
2. numuru salūdzināšanau veic transporta līdzrklim, nevis detaļu čupiņai.

Sbech 26.Jan 2011
+
-
Da nav jau tik nepanesams uzdevums - mopēdu salikt, lai pēc TRL izskatās. Es vedu savu - riteņi bija, motors bija, sēdeklis un stūre... Braucamo kārtību neprasa.

... numuru un ap numuru - apskrāpēja līdz metālam. Man bija numurs uz rāmja, kā velosipēdam, nevis uz plāksnītes.

speedy220 26.Jan 2011
+
-
ja :
1.tu jau visu pats esi atboldējis, ja bija datu bāzē, meklē saimnieku.....
2. numuru salūdzināšanau veic transporta līdzrklim, nevis detaļu čupiņai.

1. tu neesi mani pareizi sapratis. datubāzē viņš nav, bet ja mopēdu atteiks reģistrēt, tad CSDD datu bāzē jau būs informācija, ka es savu mopēdu jau agrāk esmu mēģinājis reģistrēt, bet nav izdevies... tad gan būs baigie sūdi

Letinjsh 26.Jan 2011
+
-
kur ir problēma, noplēs šiltīti, vai neuzliec viņu un aizbrauc uz csdd, pasaki ka nopirki viņu nez 1983. gada no kautkāda valērija vai kā tur un reģistrē bez numura! iedos tev papīru kur tu to visu uzrakstīsi apliecināsi ar parakstu un uz priekšu! uz manas sievas vārda ir mopēds reģistrēts kuru pēc papīriem viņa nopirka kad viņai bija 7gadi!!!!! tas ir viss vienkāršāk, ja teiksi ka kādam piederēja utt. un ja nedod dievs vēl būs tas numurs kas mopiņam ir reģistrēts kā zagts, tad ar garantiju gaidi pārsteigumus!

GJM 26.Jan 2011
+
-
Ja nav noslēpums - kas tas ir par mopēdu, ko gribi reģistrēt? Manuprāt izdevīgāk nopirkt jau noformētus LV dokumentus, protams ja nav super ekskluzīvs modelis.

qmaris 26.Jan 2011
+
-
GJM :
Ja nav noslēpums - kas tas ir par mopēdu, ko gribi reģistrēt? Manuprāt izdevīgāk nopirkt jau noformētus LV dokumentus, protams ja nav super ekskluzīvs modelis.

Koka Mini :good!:

speedy220 26.Jan 2011
+
-
GJM :

mopēds ir koka mini... nezinu vai nopirkt doķus ir izdevīgāk, reģistrācija drošivien, ka līdz 30 ls izmaksās. Diezvai kāds pārdos pa 30 ls mopēdu ar jauno thnisko pasi... Bet tas ir sīkums, lieta tāda, ka koka mini (RMR 2.126) Latvijā ir reģistrēti ap kādi 20 gab. diezgan maza iespējamība, ka es varētu dabūt doķus no kāda no šiem 20:D.... protams, var nopirkt doķus no parastā mini (RMR 2.130), bet tas nebūs tik smuki...:(

GJM 27.Jan 2011
+
-
Njā, tieši koka Mini tiešām ne pārāk reāli laikam dabūt. Bet uz ceļa taču nevien nepārbaudīs vai ir parastais modeli vai koka, tā kā teorētiski tādi doķi der. Vēl ieteikums - iespējams kādam mājās mētajas grāmatiņa no nereģistrēta RMR 2.126.

3m 27.Jan 2011
+
-
var kads pateikt Vai vajag kautkadus dokumentus lai brauktu ar deltu? Man liekas ka vareja ar ritenja tiesibam braukt vai ka? Gribetu uzzinat.Un no cik gadiem ,..

[ri4a] 27.Jan 2011
+
-
Mkategorija un tagad ari mopeda apdroshinashana :D

zelch 27.Jan 2011
+
-
koo? Mopediem tagad ari vajag apdrosinasanu???

3m 27.Jan 2011
+
-
[ri4a] :
Mkategorija un tagad ari mopeda apdroshinashana :D

wtf?! cik maksa ta apdrosinasana.

A un jautajums vaitad nevar ar ritenja tiesibam braukt ar mopedu liidz 49.9cc?

Jaunākie ziņojumi forumā