Nu man ir šitāda
Krāsojums izskatās pēc orģinālā,uzrakstu nav nekur.Visu jauc aizmugurējā lampa.Itkā 1:1 ar tavu 1996. gada bet man ir mazais lukturis.Man pat uz klusinātāja bija solidols vēl
Tai 1990.gada Rīgai viss cilindrs un galva nedaudz ar solidolu nosmērēt, vēljoprojām. Viņai visas blīves ir kā jaunas, nav kur piesieties ... tiesa gan ir viens defekts, bet tas neko īpašu nemainai.
Apskaties kārtīgāk uz plāksnītes tur ir 84 vai 94 ... ieskatoties var ieraudzīt ...
nu nez,es tur skatijos,vajadzēs pamēģināt patīrīt nost rūsu,bet šaubos vai tur ko ieraudzīt varēs,var redzēt tikai iesisto 4.
Ā!Ir bijuši gan uzraksti!Atcerējos,uz bākas tak ir nospiedumi no kantainajām RĪGA uzlīmēm!
Nu "Sarkanā zvaigzne" šī rūpnīca kļuva tikai ar 1940.gadu, kad ienāca padomju vara! Un sākumā tāpat kā Gustava Ērenpreisa fabrika, ražoja vien velosipēdus:)
Nu "Sarkanā zvaigzne" šī rūpnīca kļuva tikai ar 1940.gadu
Pat ne tā... Pārsauca ne pārāk tēlaini par "Rīgas velosipēdu rūpnīcu", un tikai ap 50-to gadu beigām, kad nodomāja ražot mopēdus un motovelosipēdus, un lai nejauktu ar RVR - Vagonu rūpnīcu, nosauca par "Sarkano Zvaigzni". Izpildīja propagandas un komunistiskās audzināšanas plānu, kā saka!
Pats Ērenpreiss esot tur, eks-savā rūpnīcā strādājis par inženeiri, bezmaz vai līdz pensijai.
Vai tika izgatavots Delta-Cross mocītis ar V-90 motoru? 1997. gads. Labs dizains. Par to nebija nekas dzirdēts..
Kam vēl tika uzstādīti tie, V-90 ar 4 ātrumiem, motori?
Man ir ienākušās divas Rīga-11 šiltītes, bet diemžēl abām ir salasāms tikai šasijas numurs, bet izlaiduma gads ir aprūsējis un nav redzams. Manā rīcībā ir šasijas numuri, kas sākas ar 255xx un 367xx.
Tā kā ir vēlme izskaitļot gadu kaut aptuveni (tas varētu noderēt, ja sagribēsies uztaisīt dokumentus), lūdzu samobilizēties visus Rīga-11 īpašniekus un paskatīties, kādi izlaiduma gadi/šasijas numuri ir jūsu īpašumā. Pēc tam šo informāciju varētu pierakstīt šeit, parādot pirmos 2...3 ciparus no šasijas numura. Jau iepriekš pateicos!
Jā,tā ir Rīga 18.Izlaiduma gads 1978.Viens no spilgtākajiem 70./80. gadu mijas Gunāra Glūdiņa dizaina paraugiem.Iemontēts jaunas paaudzes Šauļu motoru rūpnīcas motors Š -62m.
TEHNISKIE DATI: 1 cilindrs,2-taktu karburatora motors d.t 49,8kubi,jauda 2,5 ZS.2 pakāpju pārnesuma kārba,svars 55kg.Maksimālais ātrums 50km/h.
Krāsojums izskatās pēc orģinālā,uzrakstu nav nekur.Visu jauc aizmugurējā lampa.Itkā 1:1 ar tavu 1996. gada bet man ir mazais lukturis.Man pat uz klusinātāja bija solidols vēl