Esmu šeit jauniņais, tāpēc sorry, ja kaut kas ne tā vai kut kur ne tur kur vajag.
Tātad. Man ir 412, 78 gada. Meklēju tās hromētās detaļas, kas iet gar priekšējājām lampām (vajag abas puses) (manējam ar otiņu kāds pārcenties krāsojot kapotu), pakaļējo bamberi, un, orģinālās riepas. Ja kādam ir, būtu pateicīgs par iespēju to iegūt. Atrašānas vieta puslīdz nav svarīga, varu arī aizbraukt pakaļ. Jau iepriekš paldies!
Kur tu biji gadu iepriekš, bija viss ko tev vajag normālā stāvoklī, kad piedāvāju nevienam nevajadzēja, tagad jau viss aizgāja ''tolmetā''...Starp citu ja tev ir tāds moskvič kā bildē tad man bija identisks, ir saglābājies vēl nadaudz kkas no viņa, bet lielākā daļa ir palaista metālā...
Un, pirms gada man bija drusku cits aparāts - 2140, 80 gada. Tagad vizina tūristus pa Rīgu, ceļ LV ekonomiku. Te saite -
http://www.out-there.eu/show/event/classic-soviet-car-transfer
Kad dabuju, tad bija stāvoklis bija tāds nekāds, bet pusgada laikā sataisiju, un angļi nopirka un vēl paldies pateica!
Tagad šito 412 vairāk gan priekš sevis gribu, tāds labs atradās.
lai neceptu jaunu topiku ir pilnigi jauns 21 volgas starteris prikseja hrometa reste un ja nemaldos labais sparns ja kadam intrese pm ... sparns nau krasots tikai gruntets
Varu piedāvāt fragmentus no priekšējo durvju logiem...Logi ar "mazo šaujam lūku" Tad varu vel piedāvāt,kaut ko no Moskvič 2140 motora,un karbas...Ir gan jaunas, gan lietotas detaļas,ir pat vesals motors...Viss ir no viena auto...Varu atdot kadu detaļu apmaiņā pret ko citu,vai pa simbolisku naudiņu. Par visām man nevajadzīgajām lietām no Moskviča gribētos 100Ls tas ir tieši tik daudz cik varētu dabūt metāllūžņos. Izjaucot,un sadalot motoru,karbu pēc metala...Alumīnijs,čuguns,melnais metāls. utt. Protams cenu varam apspriest,jo motors nau vel izcelts laukā. Izcelt motoru viens pats,ātri un bez problēmām nevaru,jo ir lielas veselības problēmas. Kas ir arī par iemeslu,ka neturpinu vairs atjaunot šo auto.
Lūgums rakstīt uz šo e pasta adresi emix87@inbox.lv,jo šēit reti apgrozos.
Vakar nolēmu paskatīties, kāpēc man viena puse bremzē labāk nekā otra. Atklājās diezgan bēdīga aina. Nekas nopietns, bet tādu nekad nebiju redzējis. Viss vienā eļļā! Remonta izmaksas sastādīs 30santīmus uz riteni. Es vēl nobrīnijos, kāpēc viss tik viegli nāk vaļā.
Janka_ 21.Aug 2010 | Pēdējo reizi labots 21.Aug 2010 17:11; labots 1 reizi
+
-
Man tāds jautājums. Tātad, manžetes bremžu cilindrīšiem ir nomainītas, loki ir kārtībā, viss it kā strādā. Bet ir divas problēmas - bremzes ir traki nevienmērīgas un vienā pusē, liekas, ka loki neatnāk atpakaļ. Vai tā varētu būt atsperīšu vaina? Teorētiski, ja vienā pusē ir stingrākas, tad, tanī cilindrīšiem it kā vairāk jāizspiež un tāpēc bremzēšana notiek vēlāk. Varbūt kāds ir saskāries ar ko līdzīgu? Atgaisotas ir kārtīgi abas puses.
ursus : un vai bremžu lokus nomainīji? jo viņi ir pilni ar eļļu un manliekas ārā eļļu nedabūt.
Es nenomainiju, bet man ieteica nemaz nemainīt, jo it kā paši tīroties un normāli strādājot, ja barabāns ir tīrs. Interesanti, ka tieši tas ritenis, kur viss bija eļļā, strādā labāk. Ātrāk sāk bremzēt un vienmēr atspiežas atpakaļ.
cik noprotu manžetes esi mainījis tikai vienam ratam? ja tā tad nomaini otram arī, jo jaunajām masīnām ja viens izbeidzas mainam vairumā abus, jo jaunam ir cita efektivitāte nekā vecam, citreiz arī atšķirās cilindrīšu diametri
Moskviča bremzes ir nelaime nevis normāla konstrukcija. Savulaik, kad lietoju Iževskas moskviču, esmu bezjēgā mainījis gan manžetes, gan cilindrus, tik un tā drīz vien sāka tecēt un bremzējot vilkt uz sāniem. Labi, ka toreiz TA bremzes negrieza uz stenda, vajadzēja tikai nolikt "pa mēmajiem" uz asfalta. Nesen vienam autiņam uzliku Lienes ielā pirktas jaunas krievu manžetes, bet tās visas tecēja, nācās likt atpakaļ 30 gadus vecās oriģinālās, kuras tur vēl joprojām. Tas nozīmē, ka Krievijā tās veiksmīgi turpina ražot no veciem gumijas zābakiem.
Manžetes nomainiju abiem riteņiem un abiem cilindrīšiem. Domāju, ja jau mainu, tad labāk, lai ir drošs. Tāpat tās manžetes maksāja 15sant gb. Tas man patīk šinī auto, viss ir lēts, izņemot priekšējos spārnus.
Tur nav kaut kāds regulātors, kas regulē stiprumu? Neko tādu gan neatradu, bet mazums. Vai tās varētu būt tās atsperes, kas nolietojušās un nevienmērīgi savelkās?
Esmu šeit jauniņais, tāpēc sorry, ja kaut kas ne tā vai kut kur ne tur kur vajag.
Tātad. Man ir 412, 78 gada. Meklēju tās hromētās detaļas, kas iet gar priekšējājām lampām (vajag abas puses) (manējam ar otiņu kāds pārcenties krāsojot kapotu), pakaļējo bamberi, un, orģinālās riepas. Ja kādam ir, būtu pateicīgs par iespēju to iegūt. Atrašānas vieta puslīdz nav svarīga, varu arī aizbraukt pakaļ. Jau iepriekš paldies!