Aizmirsi paroli?

RuudiS 30.Jan 2008
+
-
Taatad, es labpraatu znjemots visas moto graamatas salikt vienaa maajaslapaa, lai visiem ir pieeja. veelams lai visi te samet savu skeneeto lapu adreses, sataisiishu e-graamatas un salikshu weblapaa, protams tas viss nebuus aatri, bet es centiishos. ceru uz juusu atbalstu. paldies.

[ri4a] 30.Jan 2008
+
-
tepat ta4 foruma ir tada vieta !
literatura un taja ir visi musu foruma skaneta literatura! :)

RuudiS 30.Jan 2008
+
-
nu doma ir egraamatas, kas aiznjem mazaak vietasun iur vienkopus, nevis visuyr kur izmeetaatas, un nevar zinaat cik ilgi tas bildes tur uzglabaasies... nu ja nee tad nee...

Gints 31.Jan 2008
+
-
RuudiS bij domājis uztaisīt webgrāmatas un salikt vienkopus, nevis tik salikt linkus uz dažādiem albumiem vienā topikā ;)
Jo ir iespēja,ka kādreiz kāds no jums ko padzēš vai pamaina savos albūmos un caur to linku vairs nekas nestrādā, savukārt webgrāmata glabājas uz konkrēta servera un iespējams ir pat kautkāda parocīga skatīšanās/drukāsānas forma.

informācijas centralizēšana visā pasaulē ir atbalstīta lieta! :macies:

RuudiS 31.Jan 2008
+
-
Gints :
RuudiS bij domājis uztaisīt webgrāmatas un salikt vienkopus, nevis tik salikt linkus uz dažādiem albumiem vienā topikā ;)
Jo ir iespēja,ka kādreiz kāds no jums ko padzēš vai pamaina savos albūmos un caur to linku vairs nekas nestrādā, savukārt webgrāmata glabājas uz konkrēta servera un iespējams ir pat kautkāda parocīga skatīšanās/drukāsānas forma.

informācijas centralizēšana visā pasaulē ir atbalstīta lieta! :macies:

principaa visa infa paredzeeta ieksh pdf formaata, kas lasaam ar adobe readeri.

RuudiS 31.Jan 2008
+
-
jau gatavas 8 graamatas.
ljoti ideaali buutu ja juus vareetu uz epastu man suutiit skaneeto materiaalu, a to no neta kopeet pa vinai bildei ir smagi. ja kaadam kas ir suutam uz ruudis@gmail.com graamatas izlikshu kad buus kaadas padsmit.

Jaunākie ziņojumi forumā