Aizmirsi paroli?

gatis3 1.Oct 2010
+
-
Djmaxx :
gatis3 :
Djmaxx :
gatis3 :
veletos nopirkt muraveja tresa remonta virzuli velams jaunu,vai vismaz pasakiet kur var dabut?

Neiesaku meklēt - tādam nevar dabūt gredzenus.

tad varbut kadam ir 2remonta cilindrs jauna tipa muravejam?

Izslīpē veco uz otro remontu un būs OK.

man jauv ir 0trais remonts ,virzulis taja ir parak brivs! varbut kadam ir ko piedavat?

direktors 1.Oct 2010
+
-
juprojām pērku iž jup2 karburatora sānu vākus kā arī izpūtēja skrūvi kas nāk pie cilindra,spidometru un aizdedzes atslēgu ar visu mehānismu.vēlams ogrē vai tās tuvumā

PM.

AivisG 1.Oct 2010
+
-
Jancīc :
Vēlos iegādāties motocikla Jawa priekšējo vējstiklu.

Šitie neder?

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-transport/motorcycles/jawa/hlgoj.html

toms39 1.Oct 2010
+
-
Interesē šādas 634 jawas detaļas: priekšējā bremžu trose, tahometra trose, kreisais izspiedējs un 6V indukcijas spole.
Ja ir, tad PM.

Stihy 4.Oct 2010
+
-
Pērku mopēdu Delta.;)
Mopēdam jābūt komplektācijā nu ja kāda detaļa nava tas poh.:D
Labi būtu ja būtu ejoša.
Pēc iespējas ātrāk!!:help:

E-pasts reniritums20@inbox.lv

Ja kas Telefona nummuru iedošu lai var sazināties:)

DuReX* 4.Oct 2010
+
-
Pērku minskas 4 ātrumu motoru, Liepājas pusē.!

Rakstat pm.

Limm 4.Oct 2010
+
-
Pārdodu STELLAS:
Dakšu!
Stūri!
aizmugurējo dakšu!!! kur riepa turās!
bāka!
Gumiju vissezonas!
aizmugurējo dubļinieku!
dzelzs ručkas aizmugurējās!
No DELTAS:
bardačoki!

ursus 4.Oct 2010 | Pēdējo reizi labots 04.Okt 2010 18:03; labots 2 reizes
+
-
atdodu par nelielu atlīdzību ,Pneumant riepu 3.25-16,ir braucama,bet vecuma pazīmes arī ir.
varu iemainīt pret kaut ko no JAWA -vecenīte-.
http://content21-foto.inbox.lv/albums142394743/guntisbrg/JAWA/R1.sized.jpg

ir divas jaunas riepas 4.00-10 ,bez vecuma pazīmēm(10,-ls/gb?).

http://content21-foto.inbox.lv/albums142394748/guntisbrg/JAWA/R2.sized.jpg

Mairens 4.Oct 2010
+
-
Pārdodu vai mainu ___RIEPAS__: pret Jupiter 3 kreisā sāna bardačoku vai citām detaļām.
http://foto.inbox.lv/mairens95/Paardod
Varu atvest arī līdz Salaspilij jo atrodas Jēkabpilī.
Piedāvājumus= PM

toms39 4.Oct 2010
+
-
toms39 :
Interesē šādas 634 jawas detaļas: priekšējā bremžu trose, tahometra trose, kreisais izspiedējs un 6V indukcijas spole.
Ja ir, tad PM.

vēl vajadzētu bākas stiprinājumus.

AivisG 4.Oct 2010
+
-
Mairens :
Pārdodu vai mainu ___RIEPAS__....

Kur tad riepas?:D

Mairens 4.Oct 2010
+
-
A vot to tu prasi uzraugam ''ja'' viņš man lika rakstīt riepas jo diski esot tikai sajūgam. :)

Dalgo 4.Oct 2010
+
-
Nevis riepa bet dandzis.

Mairens 4.Oct 2010
+
-
Un pasaki, ka tev nepatīk vārds riepa un izdzēs manu atbildi lai es varētu ierakstīt katram patīkamu atbildi.
Tracina ka šeit piesienas vienkāršiem vārdiem kur neko sliktu nedomā, un bija pat bildes ieliktas no kurām katrs normāls cilvēks var saprast kas un kā tur ir. Tā kā par daudz pārspīlējat.

AivisG 4.Oct 2010
+
-
Jā man nepatīk ka cilveks neapjēdz ko nozīme riepa. Es tiešām iegaju, jo mani interesēja. Un sapratu ka tu pat nezini kas ir riepa un ar to vēl lepojies. Riepa ir tā gumijas daļa, kura normāliem riteņiem saskaras ar zemi. Tracina viņu, ziniet... Nekāda pārspīlēšana, elementārāku analfabētismu tehniskajos terminos iedomāties nevaru.

Mairens 4.Oct 2010
+
-
Tu ko man to saki lasīt nemāki kādēļ ieliku riepa. Pirms tam bija, ka pārdodu diskus bet manu rakstu izdzēsa un diska vietā lika rakstīt riepa jo tā esot pareizi. Palasi komentārus aukstāk.

AivisG 4.Oct 2010
+
-
Neatradu augstāk nekur kur tā ir rakstīts, manis pec vari saukt ka gribi, ne jau mana problēma :D

Mairens 4.Oct 2010
+
-
Mairens :
A vot to tu prasi uzraugam ''ja'' viņš man lika rakstīt riepas jo diski esot tikai sajūgam. :)

Par šo es runāju pats rakstiju diski. Vai tad bildēs nav diski?

Andris_Z 4.Oct 2010
+
-
Mairens :
Tu ko man to saki lasīt nemāki kādēļ ieliku riepa. Pirms tam bija, ka pārdodu diskus bet manu rakstu izdzēsa un diska vietā lika rakstīt riepa jo tā esot pareizi. Palasi komentārus aukstāk.

Kas tie tādi "Diski" mocītim? Automobīlim ir tādi gan, bet mocītim? Mocītim ir aploce (feļļa), riepa, kamera, spieķi, riteņa rumba, gultņi.
Tevi noteikti "Ja" par tiem diskiem, ko teica. Ir bremžu diski gan, ritenim, tas ja ir disku bremzes virsū. Diski ir plāni apaļi, rotējoši.

heinrx 4.Oct 2010
+
-
šito cepšanos ar tiem diskiem es nesaprotu,nu gandrīz visi un visur tos sauc par diskiem.tas ka viņš sastāv no aploces spiekiem un rumbas takš katram ir skaidrs,un kā tad ar lietajiem moto diskiem?vai arī tās būs ALUMĪNIJA RIEPAS?jebkurā katalogā un veikalā tu tač prasi riteņa diskus un nevis aploci nokomplektētu ar spieķiem,rumbu un gultņiem.

Jaunākie ziņojumi forumā