Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

rubikis95e 9.Aug 2011
+ 0
- 1
ir iespejAMS nopirkt jaunu aizdedzi prieks mtz 5?

Minskists 9.Aug 2011
+ 0
- 1
Viņam magneto nāk?

buritis 9.Aug 2011
+
-
jā magneto

Minskists 10.Aug 2011
+
-
Var tak nopirkt jaunu magnetto kkur pa 20ls
lauksaimniecības rezerves daļu bodēs

buritis 13.Aug 2011
+
-
pērku mtz 05 virzuli ar gredzeniem, viens vīrs teica ka derot no vecā zapja, vai tā ir nezinu.

maris2x 13.Aug 2011
+
-
Der no 30zs ZAZ motora,der arī klaņa šāles,vārsti un benzīnsūknis.

karloss 23.Aug 2011
+
-
sveiki!!varbut kads no jums zin kur var dabut gredzenus no cehu motobloka MF70 ?

gusliks133 23.Aug 2011
+
-
karloss :

aizkraukle var.
Spīdolas iela 4a, Aizkraukle, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5101
(+371) 65123134 - Veikals, Spīdolas 4a, Aizkraukle
(+371) 65122765 - Autoserviss
(+371) 65121187
lmtehnika@inbox.lvwww.lmtehnika.lv
mees tur pat cilidru nopirkam jAUNU.

karloss 24.Aug 2011
+
-
pa skaisto!esmu no Liepajas! :D

dadzis 6.Nov 2011
+
-
sveiki. mekleju informaciju par padomju laika razotu pasejoso elektrisko augsnes frezi, cik zinu cehu, asmenu rindas 5 katra puse, riteni izgatavoti no 1 cm platas terauda lentas, nesen bija pardosana ss.lv par 100 ls.
Galu gala, man interese nosaukums, vai ari ja kads kas zina par kadu agregatu rakstu var pateikt kur dabut rezerves dalas.
( abi ritenu piedzinas zobrati un saite riteniem, ideala varianta ar visu aluminija korpusu.)

erno 19.Nov 2011
+
-
Nu kas atiecas uz motobloku MB-1 no savas pieredzes esmu secinājis ,lai motobloks sagādātu prieku un nevis nervu bojāšanu labāk nomainīt motoru,jo orģinālais kas bija virsū 1.neekanomisks 2.karbarators ļoti mīl skrūgriezi kas arī ir galvenais trcinātājs 3.nu kā mēs redzējām atēlā šī klaņā lūšana .Tālā varam pievērsties reduktoram galvenā vārgā vieta ir apakšējie blīvslēgi nu arī šo problēmu es atrisināju 1.ieliku platāku tiem kam šāds motobloks ir tie zin ka orģinālais ir 7 mm biezs es ieliku 10 mm un vēl,lai blīvslēgi ietu vēl ilgāk ļoti vēlams būtuu uzvirpot aisargvāciņu kurš stingri turas uz reduktora nevis uz ases

ursus 19.Nov 2011
+
-
Tēvam jau gadiem palīdz darbos MB-1. Ar bāciņu vienai dienai pietiek(ja nelieto rūpnieciskos apmēros). Karburators nekad nav regulēts VISPĀR.Ne ar palaišanu ne citu NEKĀDU problēmu.
Strādā viegli un BEZ atteikumiem. vienīgā problēma apakšā blīvslēgi pie frēzes.

Tam ir banāls risinājums. Kamēr stāv garažā pēc darba apkašā ir dzelzs vannīte.Kad vajag strādāt pielejam JEBKĀDU eļļu(parasti mums tā ir veca motoreļļa no AUDI sintētika).Nemaz tur TĀ netek.

erno 20.Nov 2011
+
-
Ja jau kā tu raksti "nemaz tur TĀ netek" tad jau tā vanīte nau vajadzīga ielej kaut ko vēl labāku un būs pa pirmo

ursus 20.Nov 2011
+
-
MB-1 stāv visu ziemu un vasaru,tīrāks ja ir vannīte.var jau visu tecināt zemē,mēs tā nedaram(starp sezonas stāvēšanā iztek apmēram 200ml). Pirms darba papildinam pielejot un miers,darbā.

Man pat zem moto stāv kartona gabals,kaut no JAWA nekas netek.

erno 20.Nov 2011
+
-
Mans MB-1 glabājas darbnīcā pa nakti un pa ziemu ja vien sniegs nav sētā jānotīra,kopš esesmu iepriekš minētās lietas novērsis šī vieta kur stāv ir sausa,bet protams ja izmanto vienreiz pa gadu zemes uzfrēzēšanai tad to var nedarīt.Es MB-1 izvēlējos dēļ salīdzinoši zemās cenas.
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā