Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

raivens97 25.Sep 2010
+
-
Nezinu,vai īstajā vietā rakstu,bet intresē,precīzāk manam vectēvam intresē Motobloku cenas.Tieši Krievu motobloku cenas un cita informācija,piemēram,kur var iegādāties virzuļus un citas motora detaļas šiem aparātiem,tieši MB1 motoblokam.:)

Andris_Z 26.Sep 2010
+ 0
- 1
Kādreiz Rāmavā, bija veikals, kur šādus brīnumus varēja atrast, vai vismaz pasūtīt.
Varbūt citu motoriņu uzlikt. Daudz tādu līdzīgu ir. http://www.cub-cadet.ru/010/HondaGX200.jpg

Didzis 26.Sep 2010
+ 0
- 1
Cik zinu,tad ar MB1 motoblokiem nodarbojas Rāmavā. Pašam ir tāds monstrs un, ja vajag to iedarbināt. tad to var izdarīt tikai ar attiecīgiem krievu lamuvārdiem:D . Protams, kad iedarbini, tad tas ir neatsverams palīgs saimniecībā. Ja jāsak remontēt orģinālais krievu motors, tad gan es to neieteiktu. Protams, jauns rietumos ražots motors maksās 200-300Ls, toties to var iedarbināt ar diviem pirkstiem uzraujot startera šnori. Jā, vēl krievijā redzēju internetveikalu, kur tirgoja dažadas lietas no MB1. Vienu brīdi pat štukoju pasūtīt rotējošo pļaujmašīnu. Salīdzinot cenas ar Rāmavu, īpašas jēgas gan tā darīt nebija.

zelch 27.Sep 2010
+ 1
- 0
Biju iegajis mtz servisa un petiju to mazo h09 ,manuprat loti praktiska izvele nelielai zemes platibai. Galvenais ka hondas motors virsu! Cik atceros vecie dzineji bija loti rijigi.

jonsss 27.Sep 2010
+ 0
- 1
man mājās ir motobloks Texsas futura 2002 ar bridge station 5hp 4takt motoru. Nu jau tiek lietots 12 gadus un nekādu problēmu, reizi pa 2-3 gadiem iztira bāku un karbūzi un aidā! Izmantots tika intensīvi gan kā augsnes frēze, gan kā motorizēta ķera ar paštaisītu kulbu. Siena zārds kalniņā kopā ar mani bez problēmām gāja, ja ņem vērā ka motobloka svars 60kg :D

Edmunds_z 27.Sep 2010
+ 1
- 0
Man ar motobloku Ņeva šodien šitā izgāja
http://content21-foto.inbox.lv/albums141795566/freewind_rider/Motobloks/IMG-0054.jpg

Klanis izlīda ārā :D

jonsss 27.Sep 2010
+ 0
- 1
Tu jau ar spīdzinājis viņu biji! Kam Tev trīs kultivātorus katrā pusē vajag! Ar diviem pietiek, vieglāk iet un laika ziņā neko neieekonomē!

Edmunds_z 27.Sep 2010
+ 0
- 1
Kultivātori ir divi katrā pusē, tie pārējie ir tā kā riteņi. Un turklāt tādi tur orģināli nāk. Ar tiem diviem asmeņiem tas tak grimst nost.

enigma 27.Sep 2010
+ 0
- 1
Ja tas ir MTZ-05,man ir tāds vraks.

Edmunds_z 27.Sep 2010
+ 0
- 1
enigma :
Ja tas ir MTZ-05,man ir tāds vraks.

Tas nav MTZ-05

ursus 27.Sep 2010
+ 0
- 1
ar asmeņiem reāli esi pārcenties,un grims tikai kad augsne ir sairdināta,tā ka ļauj iet tālāk.
oriģināli tā nav.
motobloks pats par sevi ir ļoti uzticams. Stāv rezervē maz lietots(kaimiņš meta ārā) un tā ne reizi pēc rezerves nav bijusi vajadzība.Vājā vieta blīvslēgi pie kultivatora. pirms kultivēšanas pildina un miers-līdz nākamajai reizei. it kā esot kaut kāds pakaļdarinājums(Kanādas?).

raivens97 28.Sep 2010
+ 0
- 1
man radās jauns jautājums-Kurš benzīna krāniņš vel der MB1?nu no kāda braucamā?

arvids17 28.Sep 2010
+ 0
- 1
ja tev vēl ir mb1 orģinālā bāka tad bez pārejas nederes neviens cits krāniņš. pats mb1 uzliku mtz05 bāku, orģinālā nobeidzās, sāka jukt pa šuvēm ārā. motoriem ar ir ļoti jāuzmana eļļas līmenis, jo klaņi tiem lūst nejau no lielas slodzes, bet no nepietiekamas eļļošanas. bet no slodzes pirmais kas neizturēs tas būs reduktors.

raivens97 28.Sep 2010
+ 0
- 1
arvids17 :
ja tev vēl ir mb1 orģinālā bāka tad bez pārejas nederes neviens cits krāniņš. pats mb1 uzliku mtz05 bāku, orģinālā nobeidzās, sāka jukt pa šuvēm ārā. motoriem ar ir ļoti jāuzmana eļļas līmenis, jo klaņi tiem lūst nejau no lielas slodzes, bet no nepietiekamas eļļošanas. bet no slodzes pirmais kas neizturēs tas būs reduktors.

skaidrs!:)

raivens97 28.Sep 2010
+ 0
- 1
arvids17 :

raivens97 28.Sep 2010
+ 0
- 1
arvids17 :

copeck 29.Sep 2010
+ 0
- 1
varbuut kaads var piedaavaat motobloku ar kultivatoru un citiem pribambasiem ?

Ozz 30.Sep 2010
+ 0
- 1
klani esot problēma, virzuli un gredzeni ne.
lasi http://www.mastercity.ru/forumdisplay.php?f=49 un bus Tev Laime.

Elvis94 8.Aug 2011
+ 0
- 1
Sveiki, sakarā par šo motobloku Mb-1 VARBŪT KĀDAM IR ORĢINĀLĀS RIEPAS AR IZMĒRU 4.00-10 tad par saprātīgu cenu nopirkšu!
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā