Aizmirsi paroli?

Mairens 6.Sep 2010
+
-
Brīvdienās tiku pie diviem močiem (Iž Jupiter 3 un Voshod 2). Kad pārdeva man jau teica, ka kārba varētu būt ierūsējusi bet pēc viņu ieteiktajām metodēm, kā kārbu dabūt vaļā nekas neiznāk.
Stumdot ātrumā virzulis ar nekustās tāpēc ceru ka kāds zin kādu metodi kā var mēģināt dabūt vaļā bez motora šķelšanas.

Sbech 6.Sep 2010
+
-
Hmm... Teorētiski, visplašāk izmantotā metode - daudz WD-40 un pastāvēt kādu nedēļu.

Radikalāka - citronskābes koncentrēto sķidrumu ieliet, un vēl pakarsēt nedaudz (uz baterijas, teiksim), arī vairākas dienas. Citronskābe izšķidina rūsu, bet nebojā veselo metālu.

jonsss 6.Sep 2010
+
-
kuram tad no motocikliem tā kārba ir ierūsējusi?

ja 6.Sep 2010
+
-
tur drīzāk gredzeni pie čaulas.....jauc laukā

Mairens 6.Sep 2010
+
-
jonsss :
kuram tad no motocikliem tā kārba ir ierūsējusi?

Nu man abiem, bet ižam tā vieglāk.

Mairens 6.Sep 2010
+
-
Jaukt vel itkā negribas jo jaizmēģina viss kas bez jaukšanas un tad vel domāšu vai pašam jaukt.
Pats vel 9. klasē un kārbu nekad nesmu jaucis negribas kaut ko pazaudēt. :)

tominsh 6.Sep 2010
+
-
kāda jēga to motoru no visa spēka lauzt?
ja kārba ierūsējusi tā, ka nekust, neticu, ka tā normāli funkcionēs, pat ja izdosies iekustināt
ja ierūsējis kāds gultnis vai virzulis, tad vēl jo vairāk...
drīzāk ar laušanu var sabojāt arī to, kas vēl varētu kalpot

ja nav pieredzes jaukšanā, tad pieaicini kādu palīgu, un pirms tam velti laiku literatūrai :)

DUALiž 6.Sep 2010
+
-
Man ar JU3 bija sarūsejus kārba. Manā variantā nevarēja atrumus pārslēgt. Iesaku izjaukt un miers.

Mairens 6.Sep 2010
+
-
Man itkā ātrumus var abiem pārslēgt perfekti, bet ātrumā kad ieliek tad virzulis vispār nepakustas.

Ģirts 6.Sep 2010
+
-
Bet kad ar kurbuli kurbulē?Virzulis kustas?Ja jā,tad noņem vāku un skaties kas tur notiek.

Mairens 6.Sep 2010
+
-
Nu vot par kurbuli aizmirsu, tas knapi kustas bet virzuli nepakustina.

bilderis 6.Sep 2010
+
-
Tev visticamāk ir ierusējuši virzuļi !

direktors 6.Sep 2010
+
-
tad drīzāk meklē vainu cilindrā nevis kārbā

Ģirts 6.Sep 2010
+
-
Mairens,tad nekā,jājauc vien,laigan es jupiteru iekustināju,bet mans jau nedaudz(ar grūtībām) kustējās.ar abām kājām un visu svaru uzlecu kautcik sanāca apgriezt,ielēju cilindros saļarku un tad atstāju,pēc kāda laika vēl pakurbulēju un aizgāja,eļļu arī ļoti minimāli lēju,bet,labāk izjauc,savādāk sanāk tāda taustīšanās pa tumsu :D

Jaunākie ziņojumi forumā