Aizmirsi paroli?

AivisG 15.Sep 2010
+
-

Septiņdesmitie.

jonsss 15.Sep 2010
+
-
AivisG :

Septiņdesmitie.

njā, palika pat mazliet žēli skatoties šo video, ka nebija iespēja dzīvot sociālismā erā. Cilvēki izskatās daudz laimīgāki un priecīgāki, kā tagad kapitālisma ērā!

AivisG 15.Sep 2010
+
-
Ai, tak viss no pašiem cilvekiem atkarīgs, brīvi cilveki bija gan tad, gan ir tagad.

i_edgars 19.Sep 2010
+
-
Nekas tur tai sociālismā dižs nebija, bet bija savu plusi.

jonsss 20.Sep 2010
+
-
Tagad kapitālismā ir labāk?

Skaabe 20.Sep 2010
+
-
jonsss :

Neņem ļaunā, bet man ir kapitāls izbrīns par cilvēkiem, kuriem ienāk prāta šādi jautājumi...geek

Es domāju tur nav jābūt jautājumiem, ka, lai gan ir visādi zagļi pie varas bijuši/ir, nav nekādu jautājumu, ka pašreiz ir labāk nekā padumjajos laikos !

Sbech 20.Sep 2010
+
-
Nekas tur tai sociālismā dižs nebija, bet bija savu plusi.

Tāpat. Ir savi plusi! :D

Sbech 20.Sep 2010
+
-
...a patiesībā viens no būtiskiem plusiem ir tas, ka tur, PSRS, ir palikuši daudzu jo daudzu cilvēku 18 gadi, jaunība. Man (un iespējams, tev, Skaabe), kas, labākajā gadījumā, līdz 1991 sākumskolā gāja - to ir tā pagrūtāk saprast.

Skaabe 20.Sep 2010
+
-
Sbech :
...a patiesībā viens no būtiskiem plusiem ir tas, ka tur, PSRS, ir palikuši daudzu jo daudzu cilvēku 18 gadi, jaunība. Man (un iespējams, tev, Skaabe), kas, labākajā gadījumā, līdz 1991 sākumskolā gāja - to ir tā pagrūtāk saprast.

Nostaļģija ir praktiski vienmēr, to apstrīdēt nevar :), bet, jābūt objektīvam, tie laiki nekad vairs nebūs un nav arī nepieciešams. Un, ja kāds, vēlēšanu gaisotnē apgalvo pretējo, tad tās ir maigi izsakoties muļķības. Varētu pat teikt, ka tad cilvēku attiecības bija ciešākas, gan objektīvu gan subjektīvu apstākļu vadītas.

oilmaster 20.Sep 2010
+
-
Nebūtu padomju okupācija būtu tagad dzīvojušhi, kā Dānija, piemēram. Tas, ka nemākam būt saimnieki savā valstī un resnīmji ir izzaguši valsti pa 20 gadiem, stāsts ir cits...PAŠI TĀDUS IEVĒLĒJĀM

AivisG 20.Sep 2010
+
-
oilmaster :
Nebūtu padomju okupācija būtu tagad dzīvojušhi, kā Dānija, piemēram. Tas, ka nemākam būt saimnieki savā valstī un resnīmji ir izzaguši valsti pa 20 gadiem, stāsts ir cits...PAŠI TĀDUS IEVĒLĒJĀM

Man liekas ka par politiku šaja portālā nevajadzētu runāt, sāk vilkt uz delfiem.

paravoziks 20.Sep 2010 | Pēdējo reizi labots 20.Sep 2010 18:34; labots 1 reizi
+
-
Nu ja sākam par politiku. Mēs ceram uz kādu haļavu ? Dāņi savu tagadējo stāvokli nesasniedza 20 gados !!! Šo gribēju teikt un tad smagi izplūdu tekstā.

Sbech 19.Dec 2010
+
-
Šis ir jau 80-tie, bet tomēr...

Pakaļdzīšanās, ar milicijas moci pakaļ ļaunā taksista Volgai (sākot ar 08:00):

Aktieris, kas spēlē kursantu, jauc ielas un tiltus :D

Jaunākie ziņojumi forumā