Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

martins13 21.Jun 2011
+
-
Labdien,esmu iesācējs motociklos tāpēc gribu uzzināt.
Vai Moskva ir labs motocikls?Detaļas var dabūt?Varbūt kāds pārdod šo motociklu ar dokumentiem?
Vai ir kāda atšķirība M1M no M1A Moskva?Varbūt varat ielikt bildes parādīt abus motociklus? Lūdzu nesmejieties,jo esmu iesācējs un gandrīz neko nesaprotu.

Mixx 22.Jun 2011
+
-
Jāsāk ar to, kam motocikls domāts. Ja vajag tikai braukt, tad nebūs īstais.
Abi pietiekoši interesanti un ļoti atšķirīgi.
Par detaļām - kas meklē, tas atrod. Ar dokumentiem gan būs grūti.

martins13 22.Jun 2011
+
-
Mixx :

Kāpēc vienkārši braukšanai neder?Es gribu nopirkt Moskva M1A nolikt tiesības 16 gados un braukt pa koplietošnas ceļiem.

Sbech 22.Jun 2011
+
-
Kaut vai tāpēc ka
- ir visai tehniski moderns. Priekš 1930-tiem gadiem, kad tika izstrādāts.
- Piekare un bremzes - krietni švakas mūsdienu satiksmē. Nerunājot jau par jaudu... Pilsētā pat ar Jawu braukt neērti.
- Detaļas dabūjamas, ja meklē. Bet - to paliks tikai mazāk.

Visbeidzot, tāpēc, ka tā ir retro tehnika.

Nopērc ķīniešu Sachs skutera kopiju. Brauks - apmēram tāpat, izmaksās - salīdzināmi.

jonsss 22.Jun 2011
+
-
Ja gribi no 16 braukt, tad nopērc kādu jaunāku minsku, tādu dabūsi ar papīriem, daļas var dabūt jaunas un pēc skata būs kā 70to, 80to gadu mocis!

martins13 22.Jun 2011
+
-
Nu jā es domāju braukt pa zemes vai meža ceļiem,pa pilsētu tikai varbūt pa Iecavu-tā ir mazu pilsēta.Man jaunā tehnika nepatīk pat jaunās Minskas ne..
Vai patiešām Moskva ir tik slikts motocikls priekš zemes ceļiem?Varbūt kāds vecs "onkulīts" pārdod šo motociklu?Lūdzu pajautājiet kādam. :)

Krišjānis 22.Jun 2011
+
-
Priekš braukšanas pa mežu un zemes ceļiem der, bet tas ir pārāk rets modelis, lai tiktu pavadītas viņa pēdējās stundas. ilgstošu slodzi neturēs. skaties voshod virzienā

zelch 22.Jun 2011
+
-
martins13 :
Varbūt kāds vecs "onkulīts" pārdod šo motociklu?Lūdzu pajautājiet kādam.

Pat ja kāds šei to arī zinās ,tev nez vai to teiks.

martins13 22.Jun 2011
+
-
zelch :

Kāpēc,tāpēc ka es maz saprotu no motocikliem vai ka es viņu ātri vien "nojāšu" kā to daru jaunatne? - Nē es tā nedaru un nekad nedarīšu.
Es nevaru ciest tos kuri vecos motociklus vienkārši "nojāj" !!!

Krišjānis 22.Jun 2011
+
-
Neviens jau nesaka, ka Tu nojāsi. Ozolnieku Fredim ir 1925. gada FN motocikls. Viņš ar viņu VISPĀR brauc ļoooooti reti. prasīsi kāpēc? Tāpēc, ka tas ir rets. M1A Tev izmaksās dārgi. Un meži tam nebūs piemērotākā vieta. Pažēlo pats sevi. Gan ar laiku sapratīsi

martins13 22.Jun 2011
+
-
tad kā ir ar motocikliem k125,k55 un k58?Tie ir biežāk sastopami? Un nopērkami?
Zinu ka ir jāliek jauna tēma,bet man slinkums likt.
Man patīk šāda veida motocikli kā Kovrovec k125,k55,k58 un arī Moskva M1A un M1M.

ja 22.Jun 2011
+
-
martins13
Citāts :
Varbūt kāds vecs "onkulīts" pārdod šo motociklu?

nu lai tev apskaidrība: Cesvaines salidojumā par manu deva divarpus tūkst. eiras

martins13 22.Jun 2011
+
-
tik daudz?? Nu jā bet tev noteikti viņš ir ideāli restaurēts.

umahers 22.Jun 2011
+
-
Skaties SS-aa - tur viens tirgojas ar visiem dokumentiem ! Par 350 Ls -tikko ielikts-zvani kameer veel ir :)

jonsss 23.Jun 2011
+
-
Nu šķiet, ka tā arī būs, ka nojāsi viņu viens un divi. No sākuma teici, ka liksi tiesības lai braukt pa koplietošanas ceļiem, nu jau pa mežu un granti. Nav gadījies sastapt puišeli, kurš necenstos izspiest max ātrumu no savas tehnikas, lai tik čomiem parādītu cik ir kruts. Un nevajag stāstīt, ka tā nebūs!

zelch 23.Jun 2011
+
-
Nopērc normālu mūsdienīgu tehniku un brauc uz nebēdu!

martins13 23.Jun 2011
+
-
Jonss-tu laikam nezini ceļu satiksmes noteikumus.Braucot pa grantēto un meža ceļu arī vajag tiesības.
Ja tu tā izrādies ka parādi cik ātri brauc motocikls, tad nesaki ka citi tā dara
.
Es saprotu ka tehnika nav nekāda jaunā, es ar viņu izturos ar cieņu nevis takā daži labi.

zaika 25.Jun 2011
+
-
martins13, ar bakstīšanu šajā forumā ir jāpierod, un atbildes lasi caur sietu>kas neatbild uz tavu jautājumu vai nesatur tev noderīgi informāciju, neņem galvā, jo tāpat esi tiesīgs rīkoties ar braucamo kas tev būs kā gribi, galvenais neaizmirst ka šis ir retromoto forums, ar savu domu, un vēlamo virzienu senas tehnikas saglabāšanai :)

AivisG 27.Jun 2011 | Pēdējo reizi labots 27.Jūn 2011 11:33; labots 1 reizi
+
-
Pilnībā salasīt M1M vai M1A nav viegli. Lai saliktu komplektu vajag apmēram 3-4 pārbūvētus donorus vai viens ideāls. Un to ir palikuši visai maz. Dokumentu vēl mazāk. M1M pat ir vēl grūtak kā M1A, jo sienāža kājas parasti jau sen nomainītas ar jaunākiem amortizatoriem. M1A savukārt trūkst melnās kastes. Izpūteji arī ir daudz grūtak dabujami kā iž49 vai M72.

Labāk iesāc ar kādu M104 vai M105 - kubatūra tā pati, bet mazāk problēmu ar daļām kā pirmajam projektam, arī cena cita. Bet ja gribi braukt ar padomju moci un bēdu nezināt - četrrobu minska ar bezkontaktu aizdedzi būs pašā laikā.
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā