es gribētu pajautāt kas varētu būt T200 ja viņu startējot viņš ščauda? itkā aizdedzi regulēju bet nekā . mož karburators pie vainas??
Un pa cik varētu tirgu taadu muraveju : normālā vizuālajā un tehniskajā stāvoklī, gaismas visas strādā, ar dinastarteri un vēl ar rezerves daļām - ja sanāks rīt laiks būs arī foto!
es gribētu pajautāt kas varētu būt T200 ja viņu startējot viņš ščauda? itkā aizdedzi regulēju bet nekā . mož karburators pie vainas??
Ar to šķaudīšanu var būt visādi. Tur vis ir ļoti vienkārši saprast ja pats ar viņu brauc un redz kādā kārtībā vai nekārtībā ir tā aizdedzes sistēma.
Var būt pie vainas viena no četrām detaļām.Tās būtu-- kondensators-pārtraucēji kontakti-indukcijas spole-svece. Nepareiza vai slikta svece. Dēļ karburatora šķaudīt nevarētu.Tad jau tam karburatoram būtu jābūt sačakarētam galīgā nejēgā. Vēl viena lieta no manas pieredzes.Nopirku pāris gadus atpakaļ centrāltirgus kioskā kontaktus un iepirkos.Ieliku viņus savam Muravejam un nočakarējos visu vakaru un vēl otrā dienā kamēr sapratu kāpēc negrib normāli rūkt motors. Jāsaka nolādētie spekulanti-kriminālisti.Normālam cilvēkam tā darīt neienāktu prātā.Āmuriņi novirpoti un piekniedēti no visparastākā dzels. Motors pielec kad notīra parūc pusminūti sāk šķaudīt un apstājās. Un tu cilvēks vari brīnīties un čakarēties kāpēc tā ir kamēr sāku pētīt tos āmuriņus ar lupu un vīlīti.
Un pa cik varētu tirgu taadu muraveju : normālā vizuālajā un tehniskajā stāvoklī, gaismas visas strādā, ar dinastarteri un vēl ar rezerves daļām - ja sanāks rīt laiks būs arī foto!