Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

mehanikis 22.Oct 2007
+
-
te pa visu forumu ir iepostotas vairākas atbildes, meklējiet paši, man jau apnīk paskaidrot

peepers 31.Oct 2009
+
-
man jautājums tāds vai remonta rāmim arī nāk rūpnieciskās kniežu vietas priekš vin šiltītes?

zaika 31.Oct 2009
+
-
rūpnieciskas kniežu vietas? parasti jau tie ir vkārši izurbti caurumi... ja arī to nebūs, kāda problēma izurbt? :)

andrex 31.Oct 2009
+
-
Man patiešibā arī tāda problēma ir IŽ, kuram ir gan vecais (melnais) numurs (numurzīme) ir arī tehniskā pase (vecā) tehniskajā pasē rakstits, motora numurs un pie rāmja B/N bez numura, es varu CSDD ar īsto īpašnieku viņa moci, kuram rāmis bez numura, un šiem dokumentiem dabut jauno tehnisko pasi + numuru un uz mana vārda? Un vēl, tehniskaja pase ir rakstits arī blakusvāģa numurs, bet blakuvāģis vairs nav. Citu blakusvāģi bez numura varētu piekabināt?

zaika 31.Oct 2009
+
-
1.Uzraksti šo pašu jautājumu CSDD
2.manuprāt, nevajadzētu būt problēmām ar kkādu tur blakusvāģi, tāpat kā mums neprasa lai motora nr pasētu, kā tas ir Krievijā
3.iža ar blaķeni ir izšķērdība, ar 7-8 litriem var pabarot žigulīti, kuru var piebāzt nejēgā, nerunājot par 4 draugiem kurus vari droši vest :oops:
4.jebkurā gadījumā reģistrējot/pārrakstot pirmā procedūra ir nr salīdzināšana, ja inspektoram būs slikts garīgais var piekasīties, man nepiekasījās-vecajā pasē krāsa Gaiši zila, noformējot papīrus palūdzu lai raksta zila, tā arī ierakstīja.

Mixx 31.Oct 2009
+
-
Visam jābūt OK. Kādā krāsā un komplektācijā (ar/bez blaķenes) numuru salīdzinātājs moci redzēs, tā arī būs. Krāsu mainīt viņus grūti pierunāt, bet dažreiz izdodās.

andrex 31.Oct 2009
+
-
zaika :
1.Uzraksti šo pašu jautājumu CSDD
2.manuprāt, nevajadzētu būt problēmām ar kkādu tur blakusvāģi, tāpat kā mums neprasa lai motora nr pasētu, kā tas ir Krievijā
3.iža ar blaķeni ir izšķērdība, ar 7-8 litriem var pabarot žigulīti, kuru var piebāzt nejēgā, nerunājot par 4 draugiem kurus vari droši vest :oops:
4.jebkurā gadījumā reģistrējot/pārrakstot pirmā procedūra ir nr salīdzināšana, ja inspektoram būs slikts garīgais var piekasīties, man nepiekasījās-vecajā pasē krāsa Gaiši zila, noformējot papīrus palūdzu lai raksta zila, tā arī ierakstīja.

Kurš tad restaurē mototehniku lai izmantotu kaut kādiem ikdienas braucieniem :) Braukšanai man ir auto ar vidējo patēriņu 5l uz 100 ;)

Nja, pagaidam laikam ideja ir vilkt to moci bez blakusvāģa uz CSDD un meģinat mainit teh pasi un numuru, tik ko teiks apr to ka gan teh pasē norādīts ka nav numura uz rāmja, gan arī nav numura dzīvē :D

kaspars turks 31.Oct 2009
+
-
mekles nummuru jo muusu valts iestadees straadaa idioti totaali.man bija auto kuru pats registreeju ,pieziimees rakstiits ""raamja nummurs izruuseejis indentificeet nav iespeejams""un arii pasee nr nav .kad paardevu nummuru saliidzinaashanaa pavadiiju gandriiz divas stundas vinji mekleeja nummuru,pateicu priekshaa lai izlasa teh pasee kas rakstiits pieziimees uz ko man noraadiija lai nemaacot.

zaika 31.Oct 2009
+
-
tu gribēji teikt vest moci piekabē, bet vienu pašu moci nav jēgas vest, jābūt ir ar blaķeni...
ar nepacietību gaidu RESTAURĀCIJAS procesu :)

andrex 31.Oct 2009
+
-
zaika :
tu gribēji teikt vest moci piekabē, bet vienu pašu moci nav jēgas vest, jābūt ir ar blaķeni...
ar nepacietību gaidu RESTAURĀCIJAS procesu :)

Nopietni? Viņu nevar piereģistrēt bez blakusvāģa un tad vienkārši pielikt? dzinējs skaitās kā detaļa, bet blakusvāģis jau ir kā rāmja turpinājums, vai kā?

zaika 31.Oct 2009
+
-
protams, noteikti jābūt mocim un blaķenei vienu viet, un vai tev nesanāk lētāk veikt izbraukuma salīdzināšanu, lai nav jāved mocis uz CSDD, 7.46Ls tas maksā, tiesa jāved inspektors pie moča...
ja tu reģistrē bez blaķenes, tad jau tev ierakstīs Solo, un uz ceļa nedrīkstēsi ar blaķeni braukt

andrex 31.Oct 2009
+
-
zaika :
protams, noteikti jābūt mocim un blaķenei vienu viet, un vai tev nesanāk lētāk veikt izbraukuma salīdzināšanu, lai nav jāved mocis uz CSDD, 7.46Ls tas maksā, tiesa jāved inspektors pie moča...
ja tu reģistrē bez blaķenes, tad jau tev ierakstīs Solo, un uz ceļa nedrīkstēsi ar blaķeni braukt

man tāpt tas mocis jāved no Preiļiem uz Jūrmalu, tā ka piekabē tāpat jāliek un aizvest uz Daugavpili, vai kur citur pa ceļam ir lētāk, nekā 7ls + javed inspektors :D

Būs vien jāmeklē blaķene un tad viss kopa javed...

p.s. Un man jau likās ka ar Mini bija problēmas reģistrācijā :D
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā