Šis ir pats svarīgākais jautājums mana dzīvē.
Ja man ir mocis - viss kā vajag, tikai nav dokumentu (1976.g) vai ir jebkāds veids kā reģistrēt viņu csdd?
dabuu lidzigu moca rami ar dokiem, deretu beznumura ramis un motors, tad uz sava nodzes ciparus un parraksti dokjus, tas ir ljoti vnk,ta daudzi dara :oldmen: beznumura ramji ir remonta un motori ari, a kads tev ir mocis :oops:
Valters57 : Šis ir pats svarīgākais jautājums mana dzīvē.
Ja man ir mocis - viss kā vajag, tikai nav dokumentu (1976.g) vai ir jebkāds veids kā reģistrēt viņu csdd?
Nav nekāda veida, ja nu vienīgi nopērkot tādu pašu moci ar dokumentiem.
pirkt vajag, bet tā lai varētu piedzīt numurus uz ramja, vai nopirkt doķus kuros registrēts mocis bez nr,un izdzēst uz sava,bet neaizmirsti ka vajag arī priekšējo šiltīti
Ko nozīme ''piedzīt nummurus uz rāmja'' ? Un kas tie par dokumentiem bez nr. Un kas pie velna ir priekšējā šiltīte. Skatos, ka es baigi maz zinu par šīm lietām.
nu kā . parasti ja nesapas numuri doķos un uz rāmja, tad uz rāmja nolīdzina veco numuru un iekaļ to, kas doķos. priekšējā šiltīte ir uz rāmja tur kur iet cauri dakša. uz viņas raksta to pašu numuru kas uz rāmja, kubatūru gadasaitli un modeli.
uz ramja vajag "aizmetināt" numuru,priekšējāšiltīte ir
doķi bez nr ir kad tu pērc rāmi veikalā kā rezerves detaļu,motoram tas pats,vnk doķos raxta BN - bez nomera, viss skaidrs
Ar fleksi uzmaniigi izviilee veco numuru, iesit jaunos (dauzaamos var nopirkt Latgaliitee), padauzi to vietu ar taadu rupjaaku smilshpapiiru peec tam, tad nogruntee un nokraaso kopaa ar visu raami..
Ja saaks lekties, paskai, ka bija loti ruuseejis un, ka tik ciitiigi esi vinju viileejis, ka veel ruusas punkti palikushi (no smilshpapiira)..
bet diez vai kaads tur tik uzmaniigi skatiisies! Paarbaudits!
negribās taisīt jaunu tēmu, bet gribēju noskaidrot - Kā īsti izskatās ''remonta'' rāmis. viņam nav iesistu numuru? kā ar plāksnīti? Tādu rāmi var piereģistrēt bez dokumentiem?
Krišjānis : negribās taisīt jaunu tēmu, bet gribēju noskaidrot - Kā īsti izskatās ''remonta'' rāmis. viņam nav iesistu numuru? kā ar plāksnīti? Tādu rāmi var piereģistrēt bez dokumentiem?
rāmim nav numuru-visa atšķirība. tev jādabū doķi kuros rakstīts ka nav numura un vis
aizmālē sava rāmja nr. un ej uz csdd (ar moci)tipa pārrakstīit moci sev itkā nopircis un dokjos nav nr (bet īstenībā tu nopirki tikai dokjus) un pārraksti sev 8) tāpat arī vari darīt ja rāmim nav dokju tikai pārliec numuru citam mocim un brauc, ja ir dokji tad vēl šiltīti pārsit
ak jā un pats galvenais uz rāmja NR neskatās, vajag tikai šiltīti, ja rāmis remonta tad šiltes nav, jo jaunākiem modeļiem uz rāmja numura nav, nu ja ir neesmu vēl atradis, man ir IŽJU rāmis ar šiltīti bet uz rāmja NR nav