Aizmirsi paroli?

zxz 6.Feb 2009
+
-
Šodien 06.02.09. braucu uz lidostu un ieraudzīju neticamu skatu divi treileri ar GAZ rūpnīcas ražotām automašīnām tāda sajūta bija, ka tās ved uz autosalonu kā tiko no rūpnīcas 8) Bet cik maniju visas ar Lietuvas nummuriem. :? Diez ko tie auto un tādā skaitā darīja tumšā ziemas rītā pie lidostas.
Foto diemžēl no telefona.
http://content8-foto.inbox.lv/albums90088766/zxz7/aizdedze/-windows-1257-Q-Att-E7ls010-1.sized.jpg
http://content8-foto.inbox.lv/albums90088758/zxz7/aizdedze/-windows-1257-Q-Att-E7ls009.sized.jpg

Jancīc 6.Feb 2009
+
-
:siekala: Vienkārši konfektes!!! gan jau ka uz vāczemes pusi ripos, kāds uz to pamatīgu naudu taisa... :)

Kristaps 6.Feb 2009
+
-
Šonedēļ saņēmu e-mail no kaut kādas Lietuviešu firmas ar jautājumu, vai es nezinu, kurš Rīgā izīrētu līdz 70. gadam ražotus padomju auto.
Doma bija tāda, ka vajag Norvēģu žurnālistus no Lidostas Rīga līdz centram aizvest
Iedevu viņiem Pavulāna tel.nr . Pavulāns iegrieza tādu cenu, ka Lietuviešiem bija daudz izdevīgāk no Lietuvas ar treileri atvest mašīnas uz Rīgu.
Tad nu rezultāts šāds.

Skaabe 6.Feb 2009
+
-
Kristaps :
Šonedēļ saņēmu e-mail no kaut kādas Lietuviešu firmas ar jautājumu, vai es nezinu, kurš Rīgā izīrētu līdz 70. gadam ražotus padomju auto.
Doma bija tāda, ka vajag Norvēģu žurnālistus no Lidostas Rīga līdz centram aizvest
Iedevu viņiem Pavulāna tel.nr . Pavulāns iegrieza tādu cenu, ka Lietuviešiem bija daudz izdevīgāk no Lietuvas ar treileri atvest mašīnas uz Rīgu.
Tad nu rezultāts šāds.

Vietējie ''biznesmeni'' laikam atkal savu kāri pierādījuši :| un loģisks risinājums! Bet skats tiešām interesants! :good!:

normunc 6.Feb 2009
+
-
Laikam jau mūsējos krīze neskar. Jo par cenu tak vienmēr var vienoties un sarunāt.

Lietuvieši pat mūsu pašu iepirkto pienu mums var notirgot lētāk nekā mūsu pašu piena pārstrādātāji.

edgarsa 6.Feb 2009
+
-
Ne jau velti jau ir apzīmējums "LATVIEŠU BIZNESS" par kuru anektdotes stāsta

linards 6.Feb 2009
+
-
Interesanti :ddd:

Armands 6.Feb 2009
+
-
vietējie negrib atrestaurētu tehniku dzīt uz ''sāļām'' ielām :)

*RobG 14.Feb 2009
+
-
Vot es tagad neatceros preciizi kur bet netalu no plavniekiem blakus vienam Statoilam ir viens Gaz un vaz centriņš. Tur gan auto nav pārāk daudz bet vairāk kā serviss.

raivens97 15.Sep 2010
+
-
7.dien es Gulbenē redzēju kautko līdzīgu,tikai visi bija moči,ja nemaldos Ural :)

AivisG 15.Sep 2010
+
-
Nesaukšu vārdā, paskatieties ss.lv Katram sava maize jāpelna.

zelch 16.Sep 2010
+
-
Tie nebija Ural ,bet ka jau ieprieks rakstiju tris m72 un devini k750.

jonsss 16.Sep 2010
+
-
Bet kas tad ir labāk, ka viņi šeit Latvijā rūsē kādā šķūnītī vai sliktākajā gadījumā aiziet lūžņos vai kad tiek pārdoti uz citām valstīm kolekcionāriem un tādiem pašiem entuziastiem kā šeit, kas moci restaurēs, kops un ļaus par viņu priecāties citiem?

ursus 16.Sep 2010
+
-
raivens97 :
7.dien es Gulbenē redzēju kautko līdzīgu,tikai visi bija moči,ja nemaldos Ural :)

Es arī redzēju,divstāvu auto treileri !!! Pilnu ar K-750,nu var būt arī citi bija. bet visi vai nu URAL,vai K-750,šī tipa.

nu re Zelch jau izlaboja,tātad pareizi redzēju.

Jaunākie ziņojumi forumā