Aizmirsi paroli?

Sbech 18.Dec 2009
+
-
Re, uzgāju:
http://iiva.iem.gov.lv/uploads/realizacija/pazinojums_par_52.doc

Pazvanīju, painteresējos.

No retrotehnikas ir
1) nenoteikta modeļa šķūnēts IŽ, 1970.gada, Balvos;
2) Tikpat šķūnēts unn neskaidrs Kovrovec, Krāslavā;
3) Jawa, cik es sapratu, 634, ar kantainu bāku ar hromētām uzlikām, šķūnēta, Ventspilī.

Izsoles sākumcenas - paši redzat...

Manā skatījumā vērts pievērst uzmanību teikumam
Transportlīdzekļi ar ārzemju valsts numuriem un bez valsts reģistrācijas numuriem nevarēs piedalīties ceļu satiksmē, bet tos ir iespējams reģistrēt Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas Valsts akciju sabiedrības Ceļu satiksmes drošības direkcijā

Tas nozīmē, ka tam mocim nav numuru, bet pircējam būs legālas iegādes dokuments, līgums ar valsti, un uz tā pamata jau var reģistrēt CSDD, un pēcāk - piešķirt numuru.

Teorētiski, visi moči bija ejoši, jo tos parasti izņem ceļu policija, pēc braucēja apstādināšnas Latgalē, kurš brauca bez numura, TA un iespējams, tiesībām.

koko 18.Dec 2009
+
-
Reģistrēt bez numura esošos nekādi nevar!! Viņi arhīvā nevar atrast tos vecos papīrus mocim, jo viņi ir sakārtoti pēc numuriem un nav datorizēti. Viņi neies meklēt starp tūkstošiem tieši tavu izpētot katra moča rāmja numuru. Pašu arī nelaidīs rakāties, ir jau mēģināts. Stāv man viens bez papīriem un bezvērtīgu līgumu. CSDD piedāvā tikai piereģistrēt rāmi, kā numurēto agregātu, bet tas neko nedod, tikai liekus papīra darbus, ja izdomā pārdot..

Un nē, viņi visi nav ejoši! Diezvai varēja uz ceļa apturēt moci bez aķa, bez benzīna caures un neizspiežamu sajūgu, kura piedarbināšanai vajadzēja pusdienu..

Cena smuka, bet jēga maza no šitā, parasti tāpat tur stāv moči, kur no oriģinalitātes palicis labi ja kāds bleķis. Var ņemt, ja vajag kaut ko ļoti konkrētu, tad uz vietas jāpaskatās vai ir vēlamais, jāuzsola, un tad vēl no tās stāvvietas 3dienu laikā jaaizvāc (tā vismaz agrāk bija). Lētak ir šeit forumā vajadzīgās lietas nopirkt, nekā skraidīt, tērēt benzīnu un laiku.

Ritvars 18.Dec 2009
+
-
kur un ka var solit?

fire 18.Dec 2009
+
-
Sbech, nocitē līdz galam!
...bet tos ir iespējams reģistrēt Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas Valsts akciju sabiedrības Ceļu satiksmes drošības direkcijā kā numurētus agregātus.
Tas nozīmē, ka iegūsi dokumentus uz motocikla rāmi. Dzinēja Nr. vairs nevienu neinteresē.

Ritvars 18.Dec 2009
+
-
ar to jau pietiek :good!:

Sbech 18.Dec 2009
+
-
Koko, konkrēti par šo līgumu - ar NVA, CSDD ir atteikusi reģistrēt kā transportlīdzekli, vispārīgā kārtā? Atteikusi rakstiski? Kura CSDD nodaļa?

Nu, ja ne, tad ne, es painformēju, ka tādu šad tad tirgo.

Sbech 18.Dec 2009
+
-
A par āķi, caurilīti un sajūgu - jāņem vērā, ka paņemt āķi varēja gan īpašnieks no paša sākuma, sarunājot ar policistiem, gan pēc tam mocis bija pie policijas nodaļas, pēc tam - kādus pāris mēnešus stāvējis komerciālā autostāvvietā, iespējams, zem klājas debess... Nu i rezultāts.

fire 18.Dec 2009
+
-
Ritvars :
ar to jau pietiek :good!:

Pietiek tad, ja ir tehniskā pase un numurzīme, bet nav paša motocikla.

koko 18.Dec 2009
+
-
Sbech :
Koko, konkrēti par šo līgumu - ar NVA, CSDD ir atteikusi reģistrēt kā transportlīdzekli, vispārīgā kārtā? Atteikusi rakstiski? Kura CSDD nodaļa?

Nu, ja ne, tad ne, es painformēju, ka tādu šad tad tirgo.

Jā atteica. Biju Rīgas nodaļā. Rakstiska papīra nav, bet ar šo līgumu darbinieks izskaidīja visus priekšniekus, un man paprasīja melno numuru. Pietiek viņa simbolu kombināciju zināt, lai arhīvā atrod viņu. Piemēram šādi es meklēju veco saimnieku, kurš jau ir gandrīz atrasts. Uzzināšu numura simbolus un tad uz CSDD droši varēšu iet pakaļ numuram.
Šis līgums ko tu dabū ir pirkšanas/pārdošanas līgums un normāli visam būtu jāstrādā, bet visa problēma sākas ar arhīvu!

Jaunākie ziņojumi forumā