Labdien ,esmu sacis čz380 pilnu atjaunošanu ,un ir mazliet problemas ar detaļu sagādāšanu,var but jus zinat,kuram šķūnīšos glabājas vai ari pasiem ir man vajadzigas detaļas;
-Izpūtējs ar klusinātāju(taisnā izplude ir cilindram)
-Galva (jaunā tipa cilindram)
-Fiksā ručka ar ruliti
-Zāģzobu diski ar starpdiskiem sajugam(koplekts)
var ari panemt kadu vraku pa pienemamu summu, kur tas detalas vismaz puse butu, kas sarakstā.
Te ir mazs ieskats no manas čežetiņas tapšanas stadijā
Ir jau tādas fikās ručkas ar sviru, kur trosīte nemaz neliecas ap rullīti. Tādas šķiet dauz labākas, jo nelauž trosīti un drošāk iespējams strādā. Tādas gan nemētājas pa bodēm apkārt.
Laprāt vel iegādātos čz kapšļus, neizlurkatus,vai jaunus.
Vēlos uzināt jusu domas ;
ko iesakat likt, orģinālo melno sturi vai aviacijas aluminija jaunā tipa sturi ,kas zin, ka tas izskatas, tas maces atbildet kura labak iet pie dūšas.:roll:
osis : ko iesakat likt, orģinālo melno sturi vai aviacijas aluminija jaunā tipa sturi ,kas zin, ka tas izskatas, tas maces atbildet kura labak iet pie dūšas.:roll:
Es uzliku jaunu stūri, jo vecā bija briesmīgi šķība...
Tās ir bennelli 491 sport ar (minerelli dzīnēju)atsevišķi nopirku aprilijas diskus un tunningu,bet kad ,sim rolerim bus 25 gadi gan jau forumā ielikšu.bet jums abiem diviem taisniba ,jo šie motori nāk gan aprilijam ,gan aeroxam utt ,gruti visus rollerus uzkaitīt, kas sadarbojas ar minarelli.Bet kad man bija grutibas sagādāt aizdedzi, spaņu motoplati,tad jau man bija doma likt selletru,jo rolleriem jau esmu par lielu augumā. bet tomēr dabuju spanenieci :good!:
-Izpūtējs ar klusinātāju(taisnā izplude ir cilindram)
-Galva (jaunā tipa cilindram)
-Fiksā ručka ar ruliti
-Zāģzobu diski ar starpdiskiem sajugam(koplekts)
var ari panemt kadu vraku pa pienemamu summu, kur tas detalas vismaz puse butu, kas sarakstā.
Te ir mazs ieskats no manas čežetiņas tapšanas stadijā