Aizmirsi paroli?

nillys 17.Nov 2011
+
-
Kā piestiprināt numura plāksnīti pie mopēda rāmja?
Vai tur ir jābūt kādam konkrētam stirpinājumam?
Kāda ir jūsu pieredze tādā jautājumā?
Esmu dzirdējis ka reģistrējot var piesieties par viltošanu?
Ja nav orģināls stiprinājums. varbūt mazas skrūvītes?

Z750 16.May 20:08
+
-
Labvakar!

Lūgšu zinošu cilvēku viedokli šā jautājuma ietvaros. Jautājums - kā orģināli tiek stiprināta
identifikācijas plāksnīte pie rāmja URAL M-67.36, 1983.gada izlaidums, ar skrūvju vai kniežu palīdzību? Šodien bija diskusija ar attiecīgas iestādes darbinieku un viņa viedoklis - šā modeļa motociklam identifikācijas plāksnīte stiprināta ar skrūvju palīdzību.

ursus 16.May 20:22
+
-
plāksnītei nav nekāda juridiskā spēka,vnk informatīvs materiāls. pamats ir rāmja nr .

EdmundsRimkus 16.May 20:37
+
-
Pieredze ir sekojoša :
- plāksnītei ir pilnīgs juridiskais spēks, ja tehniskajā pasē ir rakstīts ''VIN uz plāksnītes'', un rāmja numura uz rāmja nav vispār.
- plānsnīte ir piestiprināta ar skrūvītēm, un tehniskajā apskatē tas tiek bieži apsriests, bet vecajiem močiem (1970) tā ir !
- vai kāds ir pārkrāsojis rāmi, nenoņemot plāksnīti ? :) Par ko ''cepiens'', vai tas ir sliktāk kā to plāksnīti aizkrāsot !?

jonsss 16.May 22:58
+
-
Ja motociklam ir Nr uz rāmja, tad plāksnīte nav būtiska. Manā gadījumā ar iž-56 motocikls bija iepriekš mālēts daudzas reizes un plāksnīte tai skaitā nomālēta. Atrada nr, nokasīja krāsu, nobildēja un viss kārtībā. Minskai atkal ir tikai plāksnīte uz rāmja.

Z750 16.May 23:21
+
-
Lietas būtība ir sekojoša, identifikācijas plāksnīte pirms tīrīšanas ar smilšu strūklu tika noņemta,
turklāt tā bija piekniedēta ar alumīnija kniedēm, rāmī numura nav, un tehniskajā pasē ierakstīts "šasijas nr." bez papildus piezīmēm, jo tika reģistrēts 2004.gadā(vecā parauga pase).
Sakarā ar krāsas maiņu ir jāveic agregātu salīdzināšana, zvanot uz attiecīgo iestādi tika saņemts norādījums, ka šim modelim un gadam(URAL M-67.36, 1983.gada izlaidums) plāksnītei jābūt ir pieskrūvētai, bet man viņa bija piekniedēta, likumsakarīgi es viņu arī piekniedēju.
Man tagad vienkārši ir neskaidrība, kā tad īsti ir jābūt - skrūvētai vai kniedētai tieši šim modelim un gadam?

zelch 17.May 07:47
+
-
Priecajies ,ka liek pieskruvet. Norauj kniedes un ieliec skruves. Tam ir liels pluss ,kad ir piekniedeta ,tad ka elf rakstija raut nost nevar ari pie parkrasosanas(ja nav nr. uz ramja) ,bet ja ir skruves tad ,kapec gan nevaretu pie parkrasosanas noskruvet ,ja jau ta ir paredzets.

elf 17.May 09:24
+
-
EdmundsRimkus 16.May 2012 20:37
ja tehniskajā pasē ir rakstīts ''VIN uz plāksnītes''

Ar to raušanu nost un pārkniedēšanu pēc pārkrāsošanas var sanākt lielas ziepes!!!
Ja to atklās TA inspektors ...un to ir ļoti vienkārši atklāt....jauna krāsa zem plāksnītes!!
Piesies bumbas par viltošanu....laikam var pat cietumā ielikt....labākā gadījumā būs ieraksts,ka šo transporta līdzekli nekad mūžā nedrīkst pārdot. Šādu ierakstu tehniskajā pasē dabūja tas cilvēks ,kas man izgādāja PAV 40 piekabi. Labi ka vēl nēsmu Iž PS rāmi pārkrāsojis....jāliek vien būs plāksnīte atpakaļ ,un tad jādod uz krāsošanu!

zelch 17.May 09:46
+
-
Tapec es saku ,ka skruves ,ta or baigi laba lieta! :)

treners 17.May 12:01
+ 1
- 0
zelch 17.May 2012 09:46
Ar to raušanu nost un pārkniedēšanu pēc pārkrāsošanas var sanākt lielas ziepes!!!
Ja to atklās TA inspektors ...un to ir ļoti vienkārši atklāt....jauna krāsa zem plāksnītes!!

Bet ja iepriekšējā krāsa ir noņemta līdz metālam un tur ir tikai viena, jaunā krāsas kārta? Taisīs krāsas vecuma ekspertīzi vai kā? Ja ņem nost plāksnīti, tad vajag arī ar orģināla izskata kniedītēm piekniedēt, nevis ar Depo pirktām kniedēm pieštancēt, tad arī problēmas atkritīs.

nillys 17.May 14:49
+
-
bet deltai taču viņi neko tur nebaudīs? atradu mājās mazas skrū'vites, ar smuku cinku, jaunas, ar tām arī pieliku, zem plāksnītes var redzēt veco krāsu, jo krāsojot bija cita, tagad būs cita

Sbech 17.May 14:54
+
-
nillys 17.May 2012 14:49
deltai taču viņi neko tur nebaudīs

Nē, protams, neko nebaudīs!

Un Delta - nav nekāds transportlīdzeklis.

Un plāksnīte tai neko nenozīmē.

Un smukas skrūvītes - izskatās ideāli tāpat, kā kniedes.

...

Jā, jā.

Jaunākie ziņojumi forumā