Aizmirsi paroli?

zaz fanatiķis 14.Nov 2010
+
-
labdien ,mekleju šajā forumā informāciju par auto pārreģistrēšanu,bet neatradu tādēļ vēlos uzdot pāris jautājumus.Ir tāda lieta esmu iegādājies zazu ar vecajiem(melnajiem nr.)papīriem,ir arī tehniskā pase.Vēlētos uzināt cik aptuveni maksā pāreģistrešana? cik saprotu nummuru salīdzināšana arī ietilpst tajā?Un cik zinu ir divi veidi-vari pats aizvest uz csdd,vai ari vini var paši atbraukt tikai tas mazlietiņ maksājot.un tā nr.salīdzināšanas papīrs esot derīgs tikai 1mēnesi.?

koko 14.Nov 2010
+
-
Pirmkārt sāc ar WWW.CSDD.LV! Ja neatrodi internetā precīzo info, tad ZVANI CSDD. Jel!

Ilmarsss 14.Nov 2010
+
-
Tāpēc ir CSDD kas to visu nokārto, nevis uzklausīt tirgus bābas ko kura ieteiks!!!

Aldis 14.Nov 2010
+
-
zaz fanatiķis :
cik saprotu nummuru salīdzināšana arī ietilpst tajā?Un cik zinu ir divi veidi-vari pats aizvest uz csdd,vai ari vini var paši atbraukt tikai tas mazlietiņ maksājot.un tā nr.salīdzināšanas papīrs esot derīgs tikai 1mēnesi.?
Nu tur tev jāizrēķina pēc kilomotriem . CSDD tā izbraukuma nummuru salīdzināšana , ir konkrēta summa par nobrauktiem kilometriem (cik šobrīd ņem par kilometru nezinu ) . pēdejo reizi kādu gadu atpakaļ , man Rīgā , uz Čiekurkalnu izsaukt nummuru slīdzināšanu , aptuveni izmaksāja kādus 14 - 15 latus . Precīzi to summu vairs neatceros . Savukārt ja būtu ņēmis evakuatoru un to salīdzināmo auto , vizinājis turp atpatkaļ , man tas prieks būtu izmaksājis 40 Ls (vismaz neviens no apzvanītajiem evakuatoriem , par mazāku summu nemaz nerunāja )

zaz fanatiķis 15.Nov 2010
+
-
Jā,to es paskatijos cik vini prasa par to kilometru,plus neatkarīgi no tā 7lati ar kapeikam par to pašu salīdzināšanu,redzi lieta tāda kad es atrodos kādus 45km no Rīgas,parēķināju kad man noteikti lētāk sanāk evakuators.Labums man vel tāds kad tas zaz atrodas jau Rīgā.Man viņš jāaizved salīdzināt un tad pa taisno mājās,bet tā taisniba kad tas papīrs derīgs 1 mēnesi?????

Janka_ 15.Nov 2010
+
-
Jā, tik tiešām tā ir - agregātnumuru salīdzināšana derīga 30 dienas un vairs nav derīga pēc uzrādīšanas CSDD (piem. pie reģistrācijas). Ja ir izbraukuma agregātnumuru salīdzināšana, tad pašu izziņu izraksta uz vietas, kā arī dzen rēķinu. Jāapmaksā 30dienu laikā, var caur banku, var pašā CSDD. Ja CSDD, tad to rēķinu var arī nenest līdzi, to redz datorā. Bet obligāti jānes līdz pati izziņa, to gan prasa pie pārreģistrēšanas. Zinu, jo pagājušo mēnes kārtoju mantojuma lietu saistītu ar savu Moskviču.

zaz fanatiķis 16.Nov 2010
+
-
tātad janka savu moskvicu nokārtoji?kautkur šeit lasīju tavu rakstu par tām mantojuma problēmām..

Janka_ 16.Nov 2010
+
-
Jap, sakārtoju. Tagad esmu pilnvērtīgs Moskviča īpašnieks. :) CSDD pelnās gan kā tik vien var. Shēma tāda - mantojuma papīrs - mantojuma saņēmējs - jaunais īpašnieks (es). Pārrakstīšanas laikā tika uztaisīta jauna tehniskā pase uz mantojuma saņēmēja vārdu, tā tika sagriezta mūsu acu priekšā, un tad tikai reģistrēja uz mana vārda. Protams, ka nauda tika iekasēta pilnā apmērā par abām pārreģistrācijām. :) Kopā, ar divu mēnešu nodokli - 60x lati.

Jaunākie ziņojumi forumā