zaz fanatiķis :Nu tur tev jāizrēķina pēc kilomotriem . CSDD tā izbraukuma nummuru salīdzināšana , ir konkrēta summa par nobrauktiem kilometriem (cik šobrīd ņem par kilometru nezinu ) . pēdejo reizi kādu gadu atpakaļ , man Rīgā , uz Čiekurkalnu izsaukt nummuru slīdzināšanu , aptuveni izmaksāja kādus 14 - 15 latus . Precīzi to summu vairs neatceros . Savukārt ja būtu ņēmis evakuatoru un to salīdzināmo auto , vizinājis turp atpatkaļ , man tas prieks būtu izmaksājis 40 Ls (vismaz neviens no apzvanītajiem evakuatoriem , par mazāku summu nemaz nerunāja )
cik saprotu nummuru salīdzināšana arī ietilpst tajā?Un cik zinu ir divi veidi-vari pats aizvest uz csdd,vai ari vini var paši atbraukt tikai tas mazlietiņ maksājot.un tā nr.salīdzināšanas papīrs esot derīgs tikai 1mēnesi.?

CSDD pelnās gan kā tik vien var. Shēma tāda - mantojuma papīrs - mantojuma saņēmējs - jaunais īpašnieks (es). Pārrakstīšanas laikā tika uztaisīta jauna tehniskā pase uz mantojuma saņēmēja vārdu, tā tika sagriezta mūsu acu priekšā, un tad tikai reģistrēja uz mana vārda. Protams, ka nauda tika iekasēta pilnā apmērā par abām pārreģistrācijām.
Kopā, ar divu mēnešu nodokli - 60x lati.