Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

fire 27.Aug 2010
+
-
zigurds :
Ar kādu aparātu man tas ir jāmēr un kā????
nekad neko tādu neesmu darījis!!!

Ar voltmetru, vai multimetru. Palasi forumu, par to diskutēts ir daudz.

Avokado 27.Sep 2010
+
-
eh:( izdarīju visu kā šeit forumā ieteica zinoši ļaudis , bet izskatās ,ka akumulatoram kaut kas nav tā kā vajadzētu būt. Vai nu manu pirmsākumā lietotā destilētā ūdens dēļ, vai arī problēma lādētājā, jo spriegums pēc uzlādes ( ~12H) ir jūtams tikai kādu 1h , pieliekot kontrollampu pēc uzlādes tā kvēl spoži , pēc kādas kādas stundas -divām , nav dzīvības pazīmju :(. Motociklam vēl neesmu vienojis klāt.

ursus 27.Sep 2010 | Pēdējo reizi labots 27.Sep 2010 16:36; labots 1 reizi
+
-
Avokado :
eh:( izdarīju visu kā šeit forumā ieteica zinoši ļaudis , bet izskatās ,ka akumulatoram kaut kas nav tā kā vajadzētu būt. Vai nu manu pirmsākumā lietotā destilētā ūdens dēļ, vai arī problēma lādētājā, jo spriegums pēc uzlādes ( ~12H) ir jūtams tikai kādu 1h , pieliekot kontrollampu pēc uzlādes tā kvēl spoži , pēc kādas kādas stundas -divām , nav dzīvības pazīmju :(. Motociklam vēl neesmu vienojis klāt.

Spriegums par zemu,pēc uzlādes,nu vismaz ap 13V jābūt.Uzreiz pēc uzlādes 13.4-13.8V pēc tam stabilizējas(nedaudz krīt).
6V rupji sakot dalam ar divi. atšķirība ir cellēs(6V=3),12V=6 celles. celle=2.25V
Kāds ir elektrolīta blīvums?

šoreiz ūdens nebūs pie vainas. Uz aķīša nekur nevari atrast izlaides datumu?

ja 27.Sep 2010
+
-
pag, pag, kāda spuldzei jauda?
kā zinām I=P:U
Lūk piemērs:
ja spuldzei P=36W un AKB 12v 3A/h tad
36w:12v=3A un 3A/h:3A=1h

Avokado 27.Sep 2010
+
-
elektroliita bliivumu neesmu meeriijis , nav ar ko diemzheeel
spuldziite ir iznjemta no aizmugureejaa luktura gabariita un taa ir 6V, pareejo parametrus gan nezinu , bet nedomaaju , ka gabariitspuldziitei ir daudz watu

akumulatora razhoshanas gadu -nezinu ..pie motocikla esmu tikai briivdienaas ...

ursus 27.Sep 2010
+
-
6v aķis(es te iedomājos ka 12V),lietas būtību gan tas nemaina.

atved pie manis samērīsim blīvumu,sen to neesmu darījis :)

Andris_Z 28.Sep 2010
+
-
ursus :
6v aķis(es te iedomājos ka 12V),lietas būtību gan tas nemaina.
atved pie manis samērīsim blīvumu,sen to neesmu darījis :)

Ja jau mēra, tad varbūt arī reālo ietilpību mēģināt pamērīt, tas aizņems laiku gan.
Lietotiem 3 gadus akkumulātoriem ievērojami krītas ietilpība (reizes). Plates izbirušas, kas tad tur var būt. Arī spriegums uzreiz pēc uzlādes liecina par stāvokli, parasti jauniem tas būs 14,1V, sliktiem 13,0V.

Avokado 28.Sep 2010
+
-
tehnika nav Riigaa :(
braucot weekendaa, noteikti liidz tam sadabuushu to meerieriici
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā