Aizmirsi paroli?

berzins 12.Dec 2007
+
-
ka war partaisit papirus no vecajiem uz jaunajiem ja iepasnieks ieprieksejasi ir miris ???

Skaabe 12.Dec 2007
+
-
Tad ir bezcerīgs gadījums! Tādā gadījumā ir jākarto mantojums un ar mantinieka palīdzību jāpārraksta.....Bez tam man šķiet, ka kkur jau šajā sadaļā tas tika apspriests!pilnīgi pareizi, vajag tik pameklēt

berzins 12.Dec 2007
+
-
cik pagaidaam esmu noskairojis vins bija vienigais gimenee un citu mantinieku nav bet ir iespejams vienk noviltot papiirus ???

normunc 12.Dec 2007
+
-
bērziņa kungs, te būs atbilde.
otreiz neko tādu vairs nedarītu.

http://www.retromoto.lv/forum/viewtopic.php?t=1062

Skaabe 12.Dec 2007
+
-
Paldies normunc laba, izsmeļosā atbilde!Ja nav noslēpums cik viss tas prieks kopā beigās izmaksāja? Secināju, ka laikam savas planētas dēl šitādu čkaru netaisīšu....., bet it kā jau alternatīvu veidu nav, ja nu vienīgi tiešām sarunā ar kādu no CSDD kādu fiktīvo variantu(varētu būt ka lētāk nesanāk) :(

dzincha 12.Dec 2007
+
-
lētāk nopirkt citu - ar papīriem :)

normunc 12.Dec 2007
+
-
nekas baigi dargi tur nesanāca, ap 50Ls.

Un fiktīvi neko nesarunāsi. Bija man viens priekšniekos pazīstams, viņš uz neko fiktīvu neparakstījās. Viņam pēc tam gadus var piešūt un nav vērts tur dēļ simtslatīga lūžņa riskēt:)

berzins 13.Dec 2007
+
-
tnx neinaca prata

Kripsis14 10.Jan 2010
+
-
Sveiki,vai kāds nevarētu palīdzēt ir tāda lieta ka ir mocim dokumenti bet saimnieks miris,bet ir pilnvara uz cita cilvēka vārda kurš ir dzīvs bet tā pilnvara ir derīga līdz 1992.gada 28.junija.Vai ir kāda iespēja viņu reģistrēt? :roll:

AivisG 10.Jan 2010
+
-
Kripsis14 :
Sveiki,vai kāds nevarētu palīdzēt ir tāda lieta ka ir mocim dokumenti bet saimnieks miris,bet ir pilnvara uz cita cilvēka vārda kurš ir dzīvs bet tā pilnvara ir derīga līdz 1992.gada 28.junija.Vai ir kāda iespēja viņu reģistrēt? :roll:

Notārs cilvekam, kurš devis pilnvaru, ap 130-150Ls pasākums izvērsīsies.

Kripsis14 10.Jan 2010
+
-
Bet nekāda savādāka veida nevar? :cry:

Baigi dārgi sanāk. :shock:

Jaunākie ziņojumi forumā