sveiki,man tāds jautājums vai ir iespējams dabūt mazo numura plāksnīti kura atrodās pie rāmja?konkrēti interesē no k750 1964gada.un protams rodas vēlviens jautājums,ja ir iespēja tādu plāksnīti dabūt tad vai arī pastāv iespēja uz viņas izsist man vajadzīgo numuru?man kādreiz bija k750 motocikls,moci pārdevu dokumenti un valsts numurs palika, bet plāksnītes viņam nemaz nebija jo numurs bija izsists uz rāmja.tātad jā kāds var palīdzēt šinī jautājumā tad dodiet ziņu,sūtat man pm,vai rakstiet tepat.
jā te ir tās plāksnītes,bet viņas neizskatās sevišķi oriģinālas,ja nemaldos oriģinālā bija izštancēta bet šīs ir vienkārši nokrāsotas.vai ar tādu var iziet TA????ja var tad jau visi jautājumi atkrīt
karo : jā te ir tās plāksnītes,bet viņas neizskatās sevišķi oriģinālas,ja nemaldos oriģinālā bija izštancēta bet šīs ir vienkārši nokrāsotas.vai ar tādu var iziet TA????ja var tad jau visi jautājumi atkrīt
Tāpat vien kā oriģinālā jau arī ir. Nesatraucies, var gan salīdzināt, gan iziet TA.
tad jau viss skaidrs,es godīgi sakot tos dokumentus gribētu samainīt,tie būtu.k750 1964gada latvijas dokumenti kuri ir uz mana vārda bet noņemti no uzskaites,protams ir arī lv numurs.un pretī es gribētu saņemt tādus pašus pārrakstāmus papīrus bet no M1M minskas,varu arī piemaksāt.ja kādu tas interesē tad dodiet ziņu.
Vēl joprojām aktuāli meklēju dokumentus motociklam minsk 3.112 krāsa sarkana, var piedavāt arī pārējo 3.xxxx modeļu dokumentus domaju ka CSDD tāpat tos modeļus neatšķir.PM
Nopirkšu k-750 dokumentus, būtu vēlams ar rāmi,vai motocikla pārpalikumus, bet tas nav tik būtiski, galvenais ir dokumenti, der arī vecie PSRS dokumenti.
Mainu karpati dokomentus pret Riga13 dokomentiem.Maniem dokomentiem ir šiltīte kas stiprinās pie rāmja,tehniskā pase un jaunā nummurzīme. Pretī gaidu tādu pašu komplektu.
E-pasts reniritums20@inbox.lv